• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyorum dedi

yalnız burada olay 50bin tl borcun karşılığını ablanın araba olarak istemesi değil ki
zaten borç da değil mevzu. borç neyse o ödenir.
burada olay eşinin resmen ablasına tapması
evet ayrı pozisyonlar ama resmen ablasını eşinden önde görmesi
tavırlara bak ablam istesin alırım, ablam istesin yaparım
ya git al o zaman yani niye evlendin ki derler adama
Bunların aile ilişkileri Garip ilginç olan bu abla da annesine feci derecede tapıyor mesela başım agrıyor desin annesi görümce direk triplere girer doktora gidelim noldu noldu falan diye hatta bir kere annem kanser olabilir diye ağladığını gördüm şöyle söyleyim asla abartmıyorum anneleriyle farklı şehirde görümce bizim olduğumuz şehirde yani annesini günde 25 kez görüntülü arar evet 25 kezzz

Merhaba arkadaşlar eski konumu hatırlayanlar olacaktır Görümceyle yurt dışı tatili
Görümcemle yurtdışı tatili diye bir konu açmıştım ve görümcem bize verdiği 50bin TL karşılığı araba istiyordu eşimden eşimde bunu vefa borcu olarak adlandırıp kabul etti dün de sadakatsiz dizisini izliyorduk bir araba gördüm dizide dedim ki vay be arabaya bak falan o sırada eşim de dedi ki ya artık ablamın şu arabayı da almamız lazım dedi ben de dedim ki kaç para istediği araba bana demez mi 130-140 bin TL ben kafamda hep 100 bin TL diye kurmuştum fakat eşimin ablası 50bin TL borca karşılık 140 bin TL lik araba istiyormuş 🙃
Bende eşime dedim ki valla keşke tefeciden alsaydık en azından borcumuzu bilirdik 50bin TL nasıl 140 bin TL ye çıktı dedim böyle bi şey olamaz dedim oda dedi ki valla bi şekilde alınacak dedi bende iyi al o zaman dedim
Sonra konu görümcemle yurtdışına gitmek istemediğime geldi eski şeyleri açtı buna benzer ablası da praga gitmek istiyordu bizimle işte ama biz eşimle Prag’a daha önce gitmiştik ben de hem bunu öne sürerek hemde baş başa olmak istediğimi söyleyerek reddetmiştim sonra ben İtalya muhabbeti Yapmıştım daha önceden ablasının yanında ablası da demişti ki ay ben daha önce italyaya gittim bidaha niye gideyim salak mıyım demişti dün de ben eşime bunu söyledim ablan Prag’a gitmek istiyo ee biz daha önce gittik biz salak mıyız tekrar Prag’a götürüyoruz ablanı dedim sonra birden bi bağırmaya başladı senden nefret ediyoruuum yarın biletini al git annenin yanına boşanmak istiyorum dedi bende hiç tepki vermeden gittim yanından sabah ta işe taksiyle gidicem diye direttim zorla beni işe bıraktı kendisi şimdi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor sizin yorumlarınızı da merak ediyorum zaten ailemden uzak bir yere gelin geldim sırf eşimi zamanında sevdiğim güvendiğim için gördüğüm muameleye bakın 😔
Bu arada eşim ablası bekar diye bu durumu kafasına takıyormuş tek yollamak istemiyormuş tatile ablası da 40 yaşında bende dedim ki ablanın kendi tercihi bu ve daha önce tek başına bir sürü tatile gitti dedim ablanı gözünde ilah yapmışsın resmen dedim dedi ki ablam benim idolüm istediği arabayı da alırım herşeyi yaparım dedi dedim ki senin önceligin şuan bizim ailemiz değil benim lafımın hiç bir değeri yok dedim sonra konuşmadık birdaha işte

Esiniz aptal aileside kötü niyetli. Benimde erkek kardeşim var benden 14 yaş küćük. Zamanında ben okuttum ehliyetini aldim üniversite harçliklarini gönderdim, evlenirkende yardim ettim ama asla bu tarz beklentilere girmedim girmem çünku önceliğim onun aile huzuru. maalesefki eşinizin ailesinde böyle bir düşünce yok. Ben olsam bu adamdan asla çocuk yapmam hatta evli bile kalmam. Yakında depresyona girersiniz ya da anksiyete olursunuz. Şimdi geri adım atarsanızda sonradan olacakları peşinen kabul etmiş olursunuz. Benim kardeşimde evli oğluma hediye bile alsa eşinin haberi varmı diye sorarim sonuçta birlikte çalışıyorlar

Abla kardes gelinin maası deniz,yemeyen domuz diyorlar bence.
Harika isim var diyorsun,kalacak hicbiyerin yoksa git bi otelde kal 2 gün.
Zaten o arada ne yapacagına karar verirsin.
Evin çoğu altınlarımla alındı demiş, koysun o kocayı kapıya o gitsin otelde uyusun. Bir az kendine gelir belki.

Esiniz aptal aileside ard niyetli. Benimde erkek kardeşim var benden 14 yaş küćük. Zamanında ben okuttum ehliyetini aldim üniversite harçliklarini gönderdim, evlenirkende yardim ettim ama asla bu tarz beklentilere girmedim girmem çünku önceliğim onun aile huzuru. maalesefki eşinizin ailesinde böyle bir düşünce yok. Ben olsam bu adamdan asla çocuk yapmam hatta evli bile kalmam. Yakında depresyona girersiniz ya da anksiyete olursunuz. Şimdi geri adım atarsanızda sonradan olacakları peşinen kabul etmiş olursunuz. Benim kardeşimde evli oğluma hediye bile alsa eşinin haberi varmı diye sorarim sonuçta birlikte çalışıyorlar
Abla gibi ablaaa..... Bana bu aile sağlam gelmedi sizler gibi değiller bence. Bulkmuslar çalışan kızı vur Allah vur😠😡

Bence is basit. "Ben nereye gidiyorum. Burasi benim evim. Evlilik birligini bozmak isteyen ve bozan sensin. Sen gideceksin. Madem ayrilmak istiyorsun istedigim maddi manevi tazminati ve nafakayi da ödersin. Insana böyle bir evlilik verip hop diye bosanmanin bedeli var sonucta .Mahkemeler bayilir böyle mantiksiz bosanma hikayelerine. Haydi bakalim. Cantalarini kendin topla. Avukatimi bugün ariyorum, sende kendine bir tane bul, bundan sonra diyeceklerini ona anlatirsin" derim. Siz sessiz kaldikca ve bu bosanmayi tehdit olarak kullandigi sürece cok beklersiniz.

50bin borca 140bin saçmalık😂 bunu herkes bilir, hiç taviz vermeyin bu konuda. Biriktirmek istiyorsa bırakın kendi biriktirsin. Kendinizden ödün vermeyin. Görümcenizin önünde hiç açmayacaktınız bu yurt dışı kampanya olayını. Pragdan daha uygun fiyata bir yer bulup eşinize gösterin. Tatilimize biz kimseyi karıştırmıyoruz, eş ailesine haber bile vermeyiz, biletleri aldıktan sonra söyleriz bazen hiç söylemeyiz memlekete bekliyorlar diye 😂 ama siz düşmüşsünüz bir hataya. Yeni evlisiniz zamanla eşinizde size ayak uydurur, biraz alttan alın şimdilik. Böyle devam giderse ozaman napacaginizi düsünürsünüz. Bir aile oldugunuzu daha tam kavrayamamis

Bu arada boşanacak olursanız bırakın gitsin ablasına kendi adına kredi çekip arabayı alsın. Siz boşanandan sonra çalışıp öder bakalım nasıl ödeyecek. Sizden hatıra kalır onlara.
Sadece düşündüğüm nokta şu biz evimizi hemen alalım diye nikahtan 3 hafta önce aldık salak kafam işte ve benim altınlar hep eve gitti şimdi ben o altınları nasıl istiycem evde hiç bir hakkım gözükmüyor evlilik içinde alınmadığı için ne kadar iyi niyetli ve safmışım

dedi ki ablam benim idolüm istediği arabayı da alırım herşeyi yaparım dedi
Üff bu nedir ya donu yok giymeye ablaya araba alacakmış. Allah aşkına şunları baş başa bırak ablasıyla birlikte yaşlanıp ölsünler ya, sen hayatına bak lütfen.

Esiniz aptal aileside kötü niyetli. Benimde erkek kardeşim var benden 14 yaş küćük. Zamanında ben okuttum ehliyetini aldim üniversite harçliklarini gönderdim, evlenirkende yardim ettim ama asla bu tarz beklentilere girmedim girmem çünku önceliğim onun aile huzuru. maalesefki eşinizin ailesinde böyle bir düşünce yok. Ben olsam bu adamdan asla çocuk yapmam hatta evli bile kalmam. Yakında depresyona girersiniz ya da anksiyete olursunuz. Şimdi geri adım atarsanızda sonradan olacakları peşinen kabul etmiş olursunuz. Benim kardeşimde evli oğluma hediye bile alsa eşinin haberi varmı diye sorarim sonuçta birlikte çalışıyorlar
Eşim nerdeyse 34 yaşına girecek hala daha yavrum göbeğin açılmış kapat üşüteceksin ah benim bitanem bebeğim diye şap şıp yapışıyorlar eşime eşimde kendini hala evin küçük oğlu annesinin prensi ablasının bitanesi sanıyor ne yazık ki 🙃

Merhaba arkadaşlar eski konumu hatırlayanlar olacaktır Görümceyle yurt dışı tatili
Görümcemle yurtdışı tatili diye bir konu açmıştım ve görümcem bize verdiği 50bin TL karşılığı araba istiyordu eşimden eşimde bunu vefa borcu olarak adlandırıp kabul etti dün de sadakatsiz dizisini izliyorduk bir araba gördüm dizide dedim ki vay be arabaya bak falan o sırada eşim de dedi ki ya artık ablamın şu arabayı da almamız lazım dedi ben de dedim ki kaç para istediği araba bana demez mi 130-140 bin TL ben kafamda hep 100 bin TL diye kurmuştum fakat eşimin ablası 50bin TL borca karşılık 140 bin TL lik araba istiyormuş 🙃
Bende eşime dedim ki valla keşke tefeciden alsaydık en azından borcumuzu bilirdik 50bin TL nasıl 140 bin TL ye çıktı dedim böyle bi şey olamaz dedim oda dedi ki valla bi şekilde alınacak dedi bende iyi al o zaman dedim
Sonra konu görümcemle yurtdışına gitmek istemediğime geldi eski şeyleri açtı buna benzer ablası da praga gitmek istiyordu bizimle işte ama biz eşimle Prag’a daha önce gitmiştik ben de hem bunu öne sürerek hemde baş başa olmak istediğimi söyleyerek reddetmiştim sonra ben İtalya muhabbeti Yapmıştım daha önceden ablasının yanında ablası da demişti ki ay ben daha önce italyaya gittim bidaha niye gideyim salak mıyım demişti dün de ben eşime bunu söyledim ablan Prag’a gitmek istiyo ee biz daha önce gittik biz salak mıyız tekrar Prag’a götürüyoruz ablanı dedim sonra birden bi bağırmaya başladı senden nefret ediyoruuum yarın biletini al git annenin yanına boşanmak istiyorum dedi bende hiç tepki vermeden gittim yanından sabah ta işe taksiyle gidicem diye direttim zorla beni işe bıraktı kendisi şimdi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor sizin yorumlarınızı da merak ediyorum zaten ailemden uzak bir yere gelin geldim sırf eşimi zamanında sevdiğim güvendiğim için gördüğüm muameleye bakın 😔
Bu arada eşim ablası bekar diye bu durumu kafasına takıyormuş tek yollamak istemiyormuş tatile ablası da 40 yaşında bende dedim ki ablanın kendi tercihi bu ve daha önce tek başına bir sürü tatile gitti dedim ablanı gözünde ilah yapmışsın resmen dedim dedi ki ablam benim idolüm istediği arabayı da alırım herşeyi yaparım dedi dedim ki senin önceligin şuan bizim ailemiz değil benim lafımın hiç bir değeri yok dedim sonra konuşmadık birdaha işte
Olaylarda tamamen haklısınız ancak mesele haklılık değil, sorun çözmek.

Benim eski halim gibisiniz. Kendimi değiştirmeye çalıştım epey. Başarılı da oldum. Apaçık haklı olduğunuz konularda çok dominant bir şekilde konuşursanız eşinize itici gelir ve ters teper. İstediğinizi alamazsınız ve huzursuzluk çıkaran insan olarak algılanır, aha böyle boşanalım lafları işitirsiniz.

Tefeciden alsaydık demekte haklısınız ama böyle söylerseniz kaybedersiniz. Kontrollü olun. Karı koca ilişkiniz yıpranmasın. Bunu ancak yakın arkadaşınıza söyleyin dertleşirken. Eşinize değil.

Biz salak mıyız praga gidiyoruz derken haklısınız ama bunu diyeceğinize aşkım praga gittik, ben şurayı çok görmek istiyorum diye yumuşacık ifade etseniz kavga çıkmaz ve istediğinizi alırsınız

Siz haklısınız artık kendi ailesi öncelikli olmalı ben olsam ders olsun diye bi kaç gün gitmem eve galiba 🙄 ablası evlense kendine ayrı hayat kursa kardeşinin bu yaptıklarının aynısını yapacağını hiç sanmam elli bine karşılık istediği arabadan belli 🤨

Sadece düşündüğüm nokta şu biz evimizi hemen alalım diye nikahtan 3 hafta önce aldık salak kafam işte ve benim altınlar hep eve gitti şimdi ben o altınları nasıl istiycem evde hiç bir hakkım gözükmüyor evlilik içinde alınmadığı için ne kadar iyi niyetli ve safmışım
Neden böyle bir işe giriştiniz. Aptallık etmişiniz

Olaylarda tamamen haklısınız ancak mesele haklılık değil, sorun çözmek.

Benim eski halim gibisiniz. Kendimi değiştirmeye çalıştım epey. Başarılı da oldum. Apaçık haklı olduğunuz konularda çok dominant bir şekilde konuşursanız eşinize itici gelir ve ters teper. İstediğinizi alamazsınız ve huzursuzluk çıkaran insan olarak algılanır, aha böyle boşanalım lafları işitirsiniz.

Tefeciden alsaydık demekte haklısınız ama böyle söylerseniz kaybedersiniz. Kontrollü olun. Karı koca ilişkiniz yıpranmasın. Bunu ancak yakın arkadaşınıza söyleyin dertleşirken. Eşinize değil.

Biz salak mıyız praga gidiyoruz derken haklısınız ama bunu diyeceğinize aşkım praga gittik, ben şurayı çok görmek istiyorum diye yumuşacık ifade etseniz kavga çıkmaz ve istediğinizi alırsınız
Haklısınız evet sert laflar etmiş olabilirim ama eşimin anladığı dil bu çünkü ilk seferler okadar tatlı dilli konuşuyordum ki takım elbisesi niçin kapının arkasında asılı duruyor diye gecenin 4ünde bana bağırmayı kendine hak görmüştü tepeme çıkmaya başlamıştı ben hoş konuştukça benim üstüme binmeye çalıştı oyüzden bende artık tarz değiştirdim onların dilinden konuşuyorum bu arada eşimin ailesi sülaleyle görüşmüyor herkesle kavgalılar onlar böyle kaos ortamlarını severler

Kendimi sizin yerinize koydumda benim hazmedebilecegm seyler değil bunlar. Esim bana sen kimsin muamelsi yapsa hos karşılamam

Haklısınız evet sert laflar etmiş olabilirim ama eşimin anladığı dil bu çünkü ilk seferler okadar tatlı dilli konuşuyordum ki takım elbisesi niçin kapının arkasında asılı duruyor diye gecenin 4ünde bana bağırmayı kendine hak görmüştü tepeme çıkmaya başlamıştı ben hoş konuştukça benim üstüme binmeye çalıştı oyüzden bende artık tarz değiştirdim onların dilinden konuşuyorum bu arada eşimin ailesi sülaleyle görüşmüyor herkesle kavgalılar onlar böyle kaos ortamlarını severler
Anlıyorum, karar sizin. Ama siz onlara benzemeyin, er geç sizin yapıcı ve yumuşak oluşunuzu takdir eder sabrederseniz. Anasıyla ablasının kaos peşinde olması itici gelir. Der ki doğru olan karımınki. Ve eşiniz size benzemeye başlar.

Ama sabır lazım. Karar sizin

Back