Eşim boşanmak istiyorum dedi

Dertleri borcu geri odemek degil,sizden mal kacirmak para tirtiklamak ,ortada borc var mi belli degil ,esiniz bunca zaman hic mi birikim yapmamis ,bosanin,yuklu bir tazminat isteyin ,ablasina araba alacagina size tazminat odesin,hic arada kalmayin bu adamla omur gecmez ,bazidi annesine bazisi ablasina tapiyor

Önceden ablasıyla yaşıyorlarmış zaten bunlar şimdi de gider Yaşar kokuşsunlar birlikte
Ablasından kıymetlisi yoktur kesin.

Ben mi yanlış biliyorum ya da benim evlilikten beklentim mi farklı acaba evlenilince öncelik eşin olmaz mı ?
Eğer öncelik anne, baba, kardeşin önceliğiyse bu nasıl evlilik oluyor?

Başlangıçta böyle bi muhabbet yoktu borca karşılık para ile ödeyecektik borcumuzu komple nakit verip sonra eşim bana telefon falan aldı gezdik ettik bu onlara biraz battı heralde ki eşinin istediklerini yapıyorsan bana da yapacaksına döndü iş

Benim eşimi resmen yolunacak kaz olarak görüyorlar hatta yine bu araba muhabbetleri olurken eşim başta kabul etmiyordu bu kadar pahalı araba almayı yok mok dedi kaynanamda görümceme dedi ki kızım ne kurtarsan kardır parayı kabul et falan dedi ne zaman kv ye gitsek yeğenine dünyaları alıyoruz zaten diğer ablasının kızına geçen doğum günü oldu pastayı bile eşimin almasını istediler yeğenin pastasını daha neler neler

Ortada öyle bir para yok eşimin işleri zaten yasaklardan dolayı kapalı ne gelirse onla geçiniyoruz kombi çok yakıyor gündüzleri kapatalım diyen adam ablasına 140 bin liralık araba alacak

Evlenince öncelikler değişir. Çekirdek aile anne baba ve çcouklardan ibaret..
anne baba kardeş sesin kök ailen .. Erkekler bunu idrak edemiyor başta benim eşimde de vardı bu ilk zamanlar şimdi yavaş yavaş törpüledi gibi yada anladı bilmiyorum. .
aile bağları farklı bağımlı olmak farklı..
konu sahibinin eşi ablasına bağımlı.. yıllarca birlikte yaşamanın da etkisi bunda buyuk abla ya bi de kardesini guzellikle yönlendiriyo adam da buna izin veriyor. .

Ortada öyle bir para yok eşimin işleri zaten yasaklardan dolayı kapalı ne gelirse onla geçiniyoruz kombi çok yakıyor gündüzleri kapatalım diyen adam ablasına 140 bin liralık araba alacak
Abla kardes gelinin maası deniz,yemeyen domuz diyorlar bence.
Harika isim var diyorsun,kalacak hicbiyerin yoksa git bi otelde kal 2 gün.
Zaten o arada ne yapacagına karar verirsin.

Siz resti cekin ya olur ya ölür

bir arkadaşım eşine sürekli boşanırım diyordu. Adam bir gün yine kız öyle deyince valizini topluyor, tamam diyor boşanalım bitti. Evden çıkıyor gidiyor. Kız perişan, bin pişman. Yalvar yakar geri gelmeye ikna etti eşini.

topla valizini sessizce çek git. Madem boşanmak istiyorsun kabul de. Başka da bir şey deme. Bir görsün dünya kaç bucak.

Eşinizin iş yeri de kapalıymis neye güvenip araba bakıyor, size, farkındasiniz değil mi? Krediyi de mi siz çekeceksiniz acaba

Bence siz sessiz sakin kalıyorsunuz da böyle bir saçmalığı söyleyebiliyorlar.

Eşinizden bir halt olmaz üzgünüm.

yalnız burada olay 50bin tl borcun karşılığını ablanın araba olarak istemesi değil ki
zaten borç da değil mevzu. borç neyse o ödenir.
burada olay eşinin resmen ablasına tapması
evet ayrı pozisyonlar ama resmen ablasını eşinden önde görmesi
tavırlara bak ablam istesin alırım, ablam istesin yaparım
ya git al o zaman yani niye evlendin ki derler adama

Bi keresinde kapı orda dediği için herşeyimi toplamıştım gidecektim hüngür hüngür ağladı geri çevirdi beni kaç kere de söyledim boşanmak bu kadar kolay ağza alınmamalı diye bu sondu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…