- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.603
- 398
- Konu Sahibi mormenekse135
-
Ablasından kıymetlisi yoktur kesin.Önceden ablasıyla yaşıyorlarmış zaten bunlar şimdi de gider Yaşar kokuşsunlar birlikte
Başlangıçta böyle bi muhabbet yoktu borca karşılık para ile ödeyecektik borcumuzu komple nakit verip sonra eşim bana telefon falan aldı gezdik ettik bu onlara biraz battı heralde ki eşinin istediklerini yapıyorsan bana da yapacaksına döndü işBunu söylemiyor musunuz peki görümcenize?
Eşiniz arabayı alırsa gerçekten ev bütçesine hiç katkıda bulunmayacaginizi söyleyin. Birikim yoksa sizin de çalışıyor olmanıza güvendiği için araba almayı düşünüyor ablasına. Düpedüz saçmalık, aptal yerine konmak olur bu.
Benim eşimi resmen yolunacak kaz olarak görüyorlar hatta yine bu araba muhabbetleri olurken eşim başta kabul etmiyordu bu kadar pahalı araba almayı yok mok dedi kaynanamda görümceme dedi ki kızım ne kurtarsan kardır parayı kabul et falan dedi ne zaman kv ye gitsek yeğenine dünyaları alıyoruz zaten diğer ablasının kızına geçen doğum günü oldu pastayı bile eşimin almasını istediler yeğenin pastasını daha neler nelerDertleri borcu geri odemek degil,sizden mal kacirmak para tirtiklamak ,ortada borc var mi belli degil ,esiniz bunca zaman hic mi birikim yapmamis ,bosanin,yuklu bir tazminat isteyin ,ablasina araba alacagina size tazminat odesin,hic arada kalmayin bu adamla omur gecmez ,bazidi annesine bazisi ablasina tapiyor
Ortada öyle bir para yok eşimin işleri zaten yasaklardan dolayı kapalı ne gelirse onla geçiniyoruz kombi çok yakıyor gündüzleri kapatalım diyen adam ablasına 140 bin liralık araba alacakEv alırken ablasından borç almış, peki şimdi durumu düzeldi mi eşinizin? Arabayı nasıl alacak evi borçla alan adam? Yurtdışı konusunda da, olsun prag güzeldir, iki kere de gidilir bence :) ama ablasıyla gitmek nasıl olur onu bilemem.
Evlenince öncelikler değişir. Çekirdek aile anne baba ve çcouklardan ibaret..Ablasından kıymetlisi yoktur kesin.
Ben mi yanlış biliyorum ya da benim evlilikten beklentim mi farklı acaba evlenilince öncelik eşin olmaz mı ?
Eğer öncelik anne, baba, kardeşin önceliğiyse bu nasıl evlilik oluyor?
Abla kardes gelinin maası deniz,yemeyen domuz diyorlar bence.Ortada öyle bir para yok eşimin işleri zaten yasaklardan dolayı kapalı ne gelirse onla geçiniyoruz kombi çok yakıyor gündüzleri kapatalım diyen adam ablasına 140 bin liralık araba alacak
+Abla kardes gelinin maası deniz,yemeyen domuz diyorlar bence.
Harika isim var diyorsun,kalacak hicbiyerin yoksa git bi otelde kal 2 gün.
Zaten o arada ne yapacagına karar verirsin.
Siz resti cekin ya olur ya ölürBenim eşimi resmen yolunacak kaz olarak görüyorlar hatta yine bu araba muhabbetleri olurken eşim başta kabul etmiyordu bu kadar pahalı araba almayı yok mok dedi kaynanamda görümceme dedi ki kızım ne kurtarsan kardır parayı kabul et falan dedi ne zaman kv ye gitsek yeğenine dünyaları alıyoruz zaten diğer ablasının kızına geçen doğum günü oldu pastayı bile eşimin almasını istediler yeğenin pastasını daha neler neler
Muhtemelen krediyi sana çektirecek öyle düşünüyorOrtada öyle bir para yok eşimin işleri zaten yasaklardan dolayı kapalı ne gelirse onla geçiniyoruz kombi çok yakıyor gündüzleri kapatalım diyen adam ablasına 140 bin liralık araba alacak
Eşinizin iş yeri de kapalıymis neye güvenip araba bakıyor, size, farkındasiniz değil mi? Krediyi de mi siz çekeceksiniz acabaBaşlangıçta böyle bi muhabbet yoktu borca karşılık para ile ödeyecektik borcumuzu komple nakit verip sonra eşim bana telefon falan aldı gezdik ettik bu onlara biraz battı heralde ki eşinin istediklerini yapıyorsan bana da yapacaksına döndü iş
6. Ayda evlenme teklifi etti bana gözümü öyle bir boyadı ki salak kafamNasıl utanmaz arlanmaz abla ya o. Belli ki sizi kıskanıyor, boşatmaya çalışıyor. Tabi ona bu cesareti de veren eşiniz. Neden o zaman dizle evleniyordu ki ne güzel bekar yaşıyordunuz....
Denese bile bana çıkmaz şuanda o ne eder ne yapar alır bir şekilde ama beni bulamaz şu saatten sonraMuhtemelen krediyi sana çektirecek öyle düşünüyor
Bi keresinde kapı orda dediği için herşeyimi toplamıştım gidecektim hüngür hüngür ağladı geri çevirdi beni kaç kere de söyledim boşanmak bu kadar kolay ağza alınmamalı diye bu sondubir arkadaşım eşine sürekli boşanırım diyordu. Adam bir gün yine kız öyle deyince valizini topluyor, tamam diyor boşanalım bitti. Evden çıkıyor gidiyor. Kız perişan, bin pişman. Yalvar yakar geri gelmeye ikna etti eşini.
topla valizini sessizce çek git. Madem boşanmak istiyorsun kabul de. Başka da bir şey deme. Bir görsün dünya kaç bucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?