• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyorum dedi

Ortada çok büyük bir sorun var ne yaparsın nasıl başa çıkarsın bilmiyorum. Ama ya kabullenicen bu ablanın varlığını ya gidicen gibi duruyor. Abla inanılmaz sorunlu. Kardeşini de öyle büyütmüş. Belki anne baba eksikliği de mevcut burada bilmiyorum. Sinir oldum gerçekten uzaktan krşke eşin de evlenmeseymiş ablasıyla yaşasaymış.

Bence bir sure evi terk edin annenize mi gidersiniz, arkadasiniza mi bilmiyorum ama en azından gözünü korkutun. Nasıl olsa ayrilmazsiniz diye düşündüğünden langir lungur konusuyor
Gidebileceğim bir arkadaşım bile yok bu şehirde işe de yeni girdim harika bir işim var şuanda nasıl herşeyi bırakıp gidicem herşey alt üst oldu

Eşinizle ablası anlaşmış herhalde sizden para kaçırmak için. Çalışıyorsunuz ya böyle bir borca sokalim arabayı da ablanın üzerine yapalım diye düşünüyorlar muhtemelen. 🙄

Bekar olsa istemez kardeşinden öyle birşey çünkü.

5 ayda 3 defa size boşanma lafı edip kapıyı gösteren eşin size saygısı da ortada.

Ortada çok büyük bir sorun var ne yaparsın nasıl başa çıkarsın bilmiyorum. Ama ya kabullenicen bu ablanın varlığını ya gidicen gibi duruyor. Abla inanılmaz sorunlu. Kardeşini de öyle büyütmüş. Belki anne baba eksikliği de mevcut burada bilmiyorum. Sinir oldum gerçekten uzaktan krşke eşin de evlenmeseymiş ablasıyla yaşasaymış.
Ablası benim ikinci kayınvalidem resmen bu abla herşeyi bildiğini sanan aslında kör cahilin önde gideni , ailenin her sorunu onun kendi sorunu gibi çözer atlar herşeye hiç sevgilisi falan olmamış 41 yaşında çok bilmiş bir abla işte

Eşinizle ablası anlaşmış herhalde sizden para kaçırmak için. Çalışıyorsunuz ya böyle bir borca sokalim arabayı da ablanın üzerine yapalım diye düşünüyorlar muhtemelen. 🙄

Bekar olsa istemez kardeşinden öyle birşey çünkü.

5 ayda 3 defa size boşanma lafı edip kapıyı gösteren eşin size saygısı da ortada.
Yani kaç yıldır araba almamış ablasına bu sene iyiki ev alırken bize borç verdi de arabayı sokuşturdu araya hele bi de ablasının sizi ev sahibi yaptım demesi yok mu evin çoğunluğu benim altınlarla alındı

Ablası benim ikinci kayınvalidem resmen bu abla herşeyi bildiğini sanan aslında kör cahilin önde gideni , ailenin her sorunu onun kendi sorunu gibi çözer atlar herşeye hiç sevgilisi falan olmamış 41 yaşında çok bilmiş bir abla işte

benim de kendimden çok küçük kardeşim var. Küçük anne psikolojisiyle büyüyorsun ve aşırı düşkünlük oluyor küçük kardeşe.
Ben de şakasına ona böyle davranıyordum eskiden. Sen evlenince balayına ben de sizle gelicem. En çok ablanı sevicen dimi bilmem ne 😂😂
Resmen benim geyik muhabbetin gerçeği bu.

Vayy ne ablaymış ya 50.000 ver 130-140 binlik araba iste.
Normal şartlarda bile ben aile dışındakilerle tatil yapmak istemem ekstra farklı bir durum olur o ayrı ama bunca şeyden sonra bide beraber tatil yok artık yani.
Ablasıyla yaşasaymış mutlu mesut geçinirlermiş dicem ama ne hikmetse evlendikten sonra kıymetli oluyorlar 🙄

Gidebileceğim bir arkadaşım bile yok bu şehirde işe de yeni girdim harika bir işim var şuanda nasıl herşeyi bırakıp gidicem herşey alt üst oldu
Size güvenip alacak arabayı galiba çıkıyorum işten deyin zaten boşa çalışmış olacaksınız araba İçin

Merhaba arkadaşlar eski konumu hatırlayanlar olacaktır Görümceyle yurt dışı tatili
Görümcemle yurtdışı tatili diye bir konu açmıştım ve görümcem bize verdiği 50bin TL karşılığı araba istiyordu eşimden eşimde bunu vefa borcu olarak adlandırıp kabul etti dün de sadakatsiz dizisini izliyorduk bir araba gördüm dizide dedim ki vay be arabaya bak falan o sırada eşim de dedi ki ya artık ablamın şu arabayı da almamız lazım dedi ben de dedim ki kaç para istediği araba bana demez mi 130-140 bin TL ben kafamda hep 100 bin TL diye kurmuştum fakat eşimin ablası 50bin TL borca karşılık 140 bin TL lik araba istiyormuş 🙃
Bende eşime dedim ki valla keşke tefeciden alsaydık en azından borcumuzu bilirdik 50bin TL nasıl 140 bin TL ye çıktı dedim böyle bi şey olamaz dedim oda dedi ki valla bi şekilde alınacak dedi bende iyi al o zaman dedim
Sonra konu görümcemle yurtdışına gitmek istemediğime geldi eski şeyleri açtı buna benzer ablası da praga gitmek istiyordu bizimle işte ama biz eşimle Prag’a daha önce gitmiştik ben de hem bunu öne sürerek hemde baş başa olmak istediğimi söyleyerek reddetmiştim sonra ben İtalya muhabbeti Yapmıştım daha önceden ablasının yanında ablası da demişti ki ay ben daha önce italyaya gittim bidaha niye gideyim salak mıyım demişti dün de ben eşime bunu söyledim ablan Prag’a gitmek istiyo ee biz daha önce gittik biz salak mıyız tekrar Prag’a götürüyoruz ablanı dedim sonra birden bi bağırmaya başladı senden nefret ediyoruuum yarın biletini al git annenin yanına boşanmak istiyorum dedi bende hiç tepki vermeden gittim yanından sabah ta işe taksiyle gidicem diye direttim zorla beni işe bıraktı kendisi şimdi bilmiyorum ne yapmam gerekiyor sizin yorumlarınızı da merak ediyorum zaten ailemden uzak bir yere gelin geldim sırf eşimi zamanında sevdiğim güvendiğim için gördüğüm muameleye bakın 😔
Bu arada eşim ablası bekar diye bu durumu kafasına takıyormuş tek yollamak istemiyormuş tatile ablası da 40 yaşında bende dedim ki ablanın kendi tercihi bu ve daha önce tek başına bir sürü tatile gitti dedim ablanı gözünde ilah yapmışsın resmen dedim dedi ki ablam benim idolüm istediği arabayı da alırım herşeyi yaparım dedi dedim ki senin önceligin şuan bizim ailemiz değil benim lafımın hiç bir değeri yok dedim sonra konuşmadık birdaha işte
Beni bulun yaa bende size borç vereyim sonra range rover falan isterim :ıslık:
Para borç aldıysan para verirsin, altın borç aldıysan altın verirsin işte bilezikse tekrar gidip alırsın falan daa paraya karşılık araba süpermiş:super:

Vayy ne ablaymış ya 50.000 ver 130-140 binlik araba iste.
Normal şartlarda bile ben aile dışındakilerle tatil yapmak istemem ekstra farklı bir durum olur o ayrı ama bunca şeyden sonra bide beraber tatil yok artık yani.
Ablasıyla yaşasaymış mutlu mesut geçinirlermiş dicem ama ne hikmetse evlendikten sonra kıymetli oluyorlar 🙄
Önceden ablasıyla yaşıyorlarmış zaten bunlar şimdi de gider Yaşar kokuşsunlar birlikte

Yani kaç yıldır araba almamış ablasına bu sene iyiki ev alırken bize borç verdi de arabayı sokuşturdu araya hele bi de ablasının sizi ev sahibi yaptım demesi yok mu evin çoğunluğu benim altınlarla alındı
Bunu söylemiyor musunuz peki görümcenize?

Eşiniz arabayı alırsa gerçekten ev bütçesine hiç katkıda bulunmayacaginizi söyleyin. Birikim yoksa sizin de çalışıyor olmanıza güvendiği için araba almayı düşünüyor ablasına. Düpedüz saçmalık, aptal yerine konmak olur bu.

Ablasına araba alacak parasını siz odeyeceksiniz he he oldu. Sana almadan ablasına alamaz. Senin eşin tam bir ergen. Evlilik bilinci asla YÖK. Sert çıkıyor ki bidaha ablasına konusama diye. Çocuk olmadan boşa adamı ablasına postala geçinsinler Gül gibi. Ablasında zerre akıl yok kardesinin yuvasını dağıtmaya çalışıyor ama eşinde de zerre akıl yok buna izin veriyor.

Back