Eşim benimle zorla birlikte oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baba gibi gördünüz adamla neden evlendiniz? Bir yerden sonra elinizde patlayacağını tahmin etmek hiç te zor değil.
Baba gibi gordugu adamla evlenmis kardesi gibi gordugu adamdan bir zarar gelmez diyor esim dogumgunumde baskasiyla dans edip, iltifat etse, o an evliligi bitiririm. Sizinki ayri bir tur dag ayisiymis. Burdan donmez artik, bosanin.

Senin yaptiklarini onaylamiyorum kesinlikle ama esinizinde haksiz size tecavüz etmesi affi olmaz.

Eşinizde olsa hiç bir hak ona bunu yaptiramaz. Bir kadın için çok zor bir durum, psikolji bozacak bir durum. İnsan eşine bile güvenemeyecekse kime güvenecek. Boşanmalimisin bilmiyorum ama bu büyük bir bosanma sebebidir. Tecavüze ve psikolojik siddettir.

Evliliğinize devam etseniz de etmeseniz de profesyonel bir destek almanız çok iyi olacaktır. Kişisel görüşüme gelince: ben olsam bu evliliğe devsm edemezdim. Öfkelenince ne yapacağını kestiremediğim, farklı durumlarda tepki ve davranışlarını öngöremediğim, üstelik artık zarar verme potansiyeli olduğunu bildiğim biriyle aynı evin içinde huzurlu uyuyamam. Sınır aşıldı mı hep daha fazlası gelir.

Öküzlük değil, tecavüz.

Belki de bu kadar rezalet fikirlerin olduğu için tercih edilmiyorsun, bunu bir düşündün mü?

Tecav*z kısmı bana çok geçmedi, belki de bazı başı sıkışanlar böyle iğrenç bir yalana sarıldığı içindir, ama bunun fikrine bile hak verilmez. İnsanın düşününce içi titriyor, nasıl da kolay diyorsunuz hınç almış, nasıl mazur görebiliyorsunuz, ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz? Nedir yani?

şimdi şöyle ki; kardeşim de desem kankam da desem hiç bir erkekle kalkıp dakilarca dans etmem ben. çünkü evli bir bayan için bu çok normal bir durum değil bence. ustelik eşinizin doğum günüymüş ve siz gidip başka bir erkekle dans etmişsiniz. sizin doğum gününüz olduğunu ve eşinizin böyle davrandığını düşünün. heee siz dönüşte eşinize tecavüz etmezdiniz o ayrı da. bence olay baştan kötü başlamış. elbette eşinizin yaptığına okey demiyorum ama sizin yaptığınız hiç olmamış. ben asla kabul edemezdim bu durumu erkek olsam. ne demek benim karım ben orda dururken gidip elin adamıyla dans edecek. yok ya....

Ben adama hak vermiyorum. Adam sinirini oyle cikarmis ben yaptigi dogru mu dedim

Ben adama hak vermiyorum. Adam sinirini oyle cikarmis ben yaptigi dogru mu dedim
Yapma canım. Bunu bana yapma. O alttaki hak etmişsin, sen öyle yaparsan sana da böyle yaparlar kokusunu bi ben almadım. Bi de, bunlar için öyle bi yuva bozulur ki şaşar kalırsın. Ha bozar ya da bozmaz, o da ikisinin bileceği iş. Zorla da kimseyi boşatacak halimiz yok.

Yani bilemedim,kıskanç yada tutucu biri değilim ama erkek arkadaşımla dans etmem evli bir kadın olarak,eşiminde bir dolu kadın arkadaşı var,iş,okul vs ama onunda dans etmesini istemem onlarla. Öyle bir ortam olursa suratım düşer, eşimde halimden anlar siz hiç mi hissetmediniz? Eşiniz ne yaptı siz dans ederken?
Burada siz bence hatalısınız ama eşinizin yaptığı da kabul edilir birşey değil, sizin hatanız bile onu haklı çıkarmıyor.
Benim açımdan dönüşü olmazdı bunun zira tecavüz bu.

Eşimizin doğumgününde dans etmeyi sevmediğini bile bile 90lar Türkçe pop vs diyerek orada program yapmayız en azından. Yani adamın doğumgünü,sizin arkadaşlarınızla ,sizin sevdiğiniz şekilde mi kutlanmalıydı sizce?
Öte yandan her ne olursa olsun eşiniz konusunda fikrim değişmedi,her ne sebeple olursa olsun yaptığı kabul edilemez,adı tecavüz.

Erkeklerin büyük çoğunluğu iktidarsız artık.ittire kaktıra anca normal ilişkiye girebiliyorlar.o da iyi ihtimalle.bir de yapma etme deyip sana karşı koyan kadınla ilişki yaşayacaksın.yok yaaa.kimmiş o babayiğit.tecavüz fantezisi hattı sayılır sayıda kadında mevcut bu arada.bu yüzden sürekli birileri bu konularda lince kurban gidip duruyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…