- 30 Mayıs 2015
- 14.274
- 13.937
- 298
- Konu Sahibi hayalkirikligii95
-
Sana çok komik bir şey söyleyeyim katip: burda insanları tecavüz aklamakla suçlayan bir üyenin başka bir konuda mağara adamından hallice yorumlarını hatırlıyorum. Dehşete kapılarak okumuştum.Ya bi de karşı cins arkadaşlığı konusu açılınca çekirdekten yetişme modern insan imajı verirler, bunların çevreleri hep kaliteli adam kaynıyordur, bizim gördüğümüz kekoları ilk defa bizden duymuş gibi davranırlar, bizim kocamızdan başka dünyamız yoktur ataerkil toplumdan ayrışamamak bizim sorunumuzdur; sonra birden ne olursa olur ataerkil toplum, kekolar krolar, hepsinin de içindeymiş gibi konuşurlar. İlginç valla.
Her yorumumu nasılda takip etmişsin bravo halbuki ben senin kullanıcı adını bile ilk kez görüyorum, Namuslu yum demedim, eşim dogum günümde başka kadınla dans edip iltifat etse artık eşim olamaz empati diye bir şey var ama bilmez sizin gibi ultra medeni sözde çağdaşlar.. Tecavüz olayına yorum yapmadım bu, arada sadece dans etmesine yaptım yoksa zorla birlikte olması da iğrenç bi şey işte bok gibi evlilikSeninde her yorumun bu şekilde saçma sapan. Bir tek sen namuslusun, her şeyi sen biliyorsun...
Katılıyorum. Çarşambanın gelişi salıdan belli dediğin an da linç yersin.Bak şimdi yine ama kıskançlıktan yapmış deyip tecavüzü aklıyorsun derler. Baktığım boyut ise şu konu sahibi kocasının sınırlarını falan hiç mi tanımıyor bilmiyor bu kadar iç içe yaşadığın bir adamı tanımıyor musun? Sonsuz anlayış bekleyeceksen öyle bir adam bulman lazımdı.Bizim insanımız sanırım ülkemizde kadınlara yönelik suçların çok işlenmesi nedeniyle bu tarz konularda tetiklenmeye çok hazır. Biraz da bu yüzden geliyor bu tarz tepkiler.
Mesela dayak yiyen kadına serseri tiplerden uzak dur, ümitcan uygun tarzı bir erkek görürsen yolunu değiştir diyorsun sanki kadın dayağı hak etmiş demişsin gibi “serseri tiple beraberse dayak yemesi mi gerekiyor” diyor, suçu akladığını iddia ediyorlar. Halbuki mağdurların bunları kendilerini korumak için yapmaları gerek.
Arkadaş isterse flörtleşmeyi bırak kocasını aldatsın zarar görecek kişi kendisi. Türk erkeğinin yüzde 90’ından fazlasında konu sahibinin yaptığı davranış adamın büyük tepkisiyle karşılaşır. Olayda bu tecavüz olmuş, başkasında dayak olur, daha psikopatında cinayet olur. asla mağduru hiçbir konuda uyaramazsın anlayışı mevcut pek çok kişide.
Siz sanıyorsunuz ki bir tek sizin erkek arkadaşlarınız var. Herkes sizin gibi arkadaş ayağına kocasını delirtmek için gözüne baka baka cilveleşmiyor. Tecav*z ise bambaşka bir olay. Onu öne sürerek her şeyden sıyrılamazsınız. Ama dilerseniz eşinizi savcılığa verebilir, ardından boşanma davası açabilirsiniz. Bunca olaydan sonra öpüşüp barışacaksanız insanlara laf etmeyin.
Bi yapaylık var tavırlarınızda. Asla geçmiyor. Yılların tecrübesi.Kızlar sakin olun ya ne cilveleşmesi ne flörtü eğlenmek için gittiğimiz yerde dans ettik sadece sürekli yanı şeyi yazıyorum ama korkunç yorumlar gelşyor hemcinslerimden
Eki Görüntüle 3413265
Kadın gebelik topiklerinde geziyor, biz de burda tecavüz aklayıcısı ilan edilelim. Alındım. Gücendim.
Eki Görüntüle 3413268
Aynen kimselere söyleyemezmiş, çoh utanırmış, ataerkil toplummuş. Evet. Kesin çocuğu da ataerkil toplum için yapıyordur şimdi. İnanırım. Neden olmasın?
Ya bu kadar yıldır burdayım hiç aklıma gelmedi şu topiklere girip bakmak, bi de bana işsizsin diyorlar. Hadi canım hadi. Nasıl mikser olduğunu bi ben görmüyorum.hastasısınız siz ya istediğim topilte gezerim hanımefendi çayımı almış oturmuşum kafamı dağıtıyorum istersem yemek tarifleri bölümüne girerim istersem moda sizene ne kadar çok ruh hastası varmış burada yaa
Ev hanımlığı tecrübesi mi hani şu bütün gün evde oturup onun bunun dedikodusunu yapan çok meşgul olduğunu iddia eden tam o tip var sizde de nerde görsem tanırım bu dedikoducu tayfayıBi yapaylık var tavırlarınızda. Asla geçmiyor. Yılların tecrübesi.
Adliye tecrübesi.Ev hanımlığı tecrübesi mi hani şu bütün gün evde oturup onun bunun dedikodusunu yapan çok meşgul olduğunu iddia eden tam o tip var sizde de nerde görsem tanırım bu dedikoducu tayfayı
Karşıt cinsle dans etmek cilveleşmek değildir.Kızlar sakin olun ya ne cilveleşmesi ne flörtü eğlenmek için gittiğimiz yerde dans ettik sadece sürekli yanı şeyi yazıyorum ama korkunç yorumlar gelşyor hemcinslerimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?