• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim benimle zorla birlikte oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki senedir her şeyin olmuş adam öylesi samimi arkadaşını nasıl tanımıyor

Çok samimi arkadaşlarla karşılaşınca eş ne menem insan önce süzersin konuşursun mesafe koyarsın, elinden çekip ovv oran şöyle vooov buran böyle hadi biraz daha yapışalım demezsin
Hadi ettin kocanın/karının doğumgününde olmaz.
Hadi oldu kavga gürültü eşliğinde Tüfek omza kadını sırtlayıp odaya çeken adam pişmanım Tülay geri dön diye yalvarmaz. Bas git kankana der.
Hadi götürdü iki sene tanıdığın kişiyi tanıyamamışsın demektir smiley kullanmadan yazarsın. En çok nasıl berbat hissettiğini falan anlatırsın. Avukat tuttum demekle boşanılmaz bununla ilgili detay sorarsın, kanıttı kusurdu vs. Romantize edip seviyürüm denmez mesela. Ay ne bilim aklımdan kaçan başka şeyler de olabilir bu saatte bu kadar e
tanıyamamışım doğru….

Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benim 🥲🥲🥲 işte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydini

Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benim 🥲🥲🥲 işte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Eşinizin doğum gününde kendi istediğiniz mekanda, istediğiniz arkadaşlarınızla, eşinizin sevmediği ancak sizin sevdiğiniz bir şekilde kutlama yapmışsınız🤦‍♀️ sonra da adam niye sinirlendi 🤦‍♀️
Elbette bu söylediklerim adamın gece sonunda size yaptıklarını haklı çıkarmaz😡 Orası ilk ve tek seferde olacak bir şey değildir. Mutlaka başka sinyalleri de vardır. Siz görmezden gelmiş olabilir misiniz?

Siz esinizi hayat arkadaşınızı hiç mi tanımadıniz ? İnsanın eşi orda dururken neden gidip başkasıyla dans eder ki tm eşiniz dans etmeyi sevmiyor olabilir olsun bu çok normal bir şey fakat sevmiyor diye bu sizin gidip başka bir erkek ile dans edeceğiniz anlamına gelmiyor. Keşke erkek arkadaşınız yerine bir bayan arkadaşınız ile dans etseydiniz. Ya da madem tadınız kaçacak hiç dans etmeyeydiniz. Ayrıca eşinizin dogum gününü evinizde ya da başka bir mekanda baş başa da kutlayabilirdiniz. Kusura bakmayın ama siz bile bile yangına körükle gitmişsiniz .

Diyosunuz ki o saatte orada ne işi varmış. Mini etek de giymeseymiş

Ya şu kardeşim gibi kelimesinden nefret ediyorum kaç yaşında insanlarız ne münasebet elin adamı veya kadını bizim kardeşimiz oluyor. Eşinizin yaptığı affedilecek şey değil. Sizin ki de değil. Gece boyu başka adamla eğlenmişsiniz. Ben eşin yerinde olsam seni orada bırakır giderdim. Eşyalarını da mavi bir çöp poşetine oldu bitti

Hmm eşiniz tecavüz etmiş hemen tez boşanın ve yıllar sonra karşınıza çıkan eşinize rağmen gözgöze dizdire şarkılar eşliğinde romantik dans ettiğiniz kahramanınız pardon arkadaşınız ile bir aşk doğar belki belli mi olur yıllar yıllar sonra kader sizi yeniden karşılaştırmış filmlere konu olacak bir aşk hikayesi… 😍🥳💕 💅

Kızlar fake diyenler yazmasın o zaman olur mu konuyuda kapattırabilirsiniz öyle yazmak istemiştim gece gece.. fake olsam başka konularda açardım neden bu kadar garip geldi onuda anlamadım karlı cinsle sadece iki arkadaşın dans etmesi eğlenmesi onuda anlayamadım

Evli barklı kadınsın biraz seviyeyi koru, kan bağı falan yok aranız da. İnsan sevgilisini bile öyle görmek istemez. Dans ne bu arada apaçi gibi mi oynadınız temaslı mı? 😀

Neden laf duyayım ki şaşırdım yazılanları duyunca vallahi fake değilim ne diyeyim başka siz hiç 90 lar türkçe pop mekanlarında mesela arkadaşlarınızla dans etmezmişsiniz neden bu kadar tepki çekti hala anlamış değilim sorun bendeymiş diyorum bu kadar yorumdan sonra
Allah Allah ya bak sen şu işe, yazılanlara şaşırdınız demek. İkide bir aynı şeyi sayıklamış bir de. 90lar Türkçe pop mekanlarında da dans etmeyeyim mi arkadaşlarımla… O kadar mı elzem bir şey bu tutamadınız kendinizi, osuruk sanki, dayanamıyor musunuz, elin adamıyla dans etmezseniz bir yerleriniz mi şişiyor 🤣 Nerede nasıl davranacağımızı öğrenin. Dilerim konu fake olsun. Bu avelliğin başka bir izahını bulamadım çünkü.

Tecavüz derken nasıl bir durumdan bahsediliyor acaba çünkü erkekler evli oldukları kadınlara tecavüz gibi dusunmuyorlar .
Siz istemiyorum dediniz naz gibi algılayıp nazinizi çekmedi de sadece kendi işinimi gördü yoksa gerçek bir tecavuzdenmi bahsediyorsunuz çünkü konunun başlangıcı ve kendinizi haklı gördüğünüz yerler o kadar sacmaki insan ister istemez kendinizi haklı çıkarmak için mi böyle anlattınız diye düşünüyor

Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benim 🥲🥲🥲 işte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Birileri yine seks hikayesi yazmış.tabii canim tabii.millet de ciddi ciddi yorum yapmış ya boşlukların frnk geldi heraldr sabah sabah.

Ben ki buraların en geniş insanıyım kocam benden bin beter, ben kalkıp eşimin doğum gününde onunla ilgilenmek yerine herifin biriyle flörtleşsem (anlattıklarınızın karşılığı flörttür) kavga ederiz. Tabi ki tecavüzü hiç bir şey haklı çıkarmaz ama siz de adamın gözünün önünde yürümüşsünüz arkadaşım kardeşim ayağına.

Konu bence de fake bu arada.

Geçen bi üye de kadın arkadaşı ile resmen cilveleştiği mesajlarını "Yaaaa kadın kadına ne var bunda?!" diye açıklıyordu. Bu konuda da erkek arkadaşla resmen cilveleşiliyor, yaaa ne var bunda siz hiç yapmıyonuz mu oluyor. Yani, diğer konu daha az zorlamaydı. Tecav*z hikayesi de bi o kadar zorlama duruyor. Bana geçmedi o kısım. Yalan da demiyorum ama bi gariplik var.

Öncelikle eşinizin kıskançlık krizine girip size tecavüz etmesinin altında sizi malı gibi görmesi inanışı yatıyor. Bilinçaltında siz onunsunuz, bunu kanıtlıyor. İlkel pislik bir hareket. Aranızdaki yaş farkı da etkenlerden biri. Eşiniz muhtemelen sizi kendi yaş grubunuzdan başka bir erkeğe kaptırma düşüncesine girip, size "sen benimsin, ben güçlü bir erkeğim" ayılığı ile saldırmış.
Siz ne yaparsınız bilmem. Bu tip davranışların kontrolü zordur. Bir uzmandan yardım alıp gidişata göre boşanmayı düşünebilirsiniz. Bu saldırının duygusal yıkımını kaldırmak zordur. Denemek istiyorsanız mutlaka yardım alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back