- 13 Haziran 2022
- 1.313
- 2.410
- 63
- 29
- Konu Sahibi hayalkirikligii95
Dikkat edin de birileri sinirini sizden o şekilde çıkarmasın.Ben adama hak vermiyorum. Adam sinirini oyle cikarmis ben yaptigi dogru mu dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkat edin de birileri sinirini sizden o şekilde çıkarmasın.Ben adama hak vermiyorum. Adam sinirini oyle cikarmis ben yaptigi dogru mu dedim
Kocama da okuttum yorumunuza çok güldük.Erkeklerin büyük çoğunluğu iktidarsız artık.ittire kaktıra anca normal ilişkiye girebiliyorlar.o da iyi ihtimalle.bir de yapma etme deyip sana karşı koyan kadınla ilişki yaşayacaksın.yok yaaa.kimmiş o babayiğit.tecavüz fantezisi hattı sayılır sayıda kadında mevcut bu arada.bu yüzden sürekli birileri bu konularda lince kurban gidip duruyor.
Ben adama hak vermiyorum. Adam sinirini oyle cikarmis ben yaptigi dogru mu dedim
Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benim işte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Kadinda hic mi suc yok o zaman sizinde esiniz gozunuzun onunde herkesin icinde biriyle flort etsin. Ben durduk yere bunu yapsa bir sey demem ama bana gore bu yaptigi aldatmaya giriyor.bu sebepten yuva bozulmaz demişsin.
hangi sebepten bozulur peki?
Esiniz size tecavuz etmis, bunu zorla birlikte oldu şeklinde hafifletmeyin.Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benim işte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Normal insanlar eslerinin bir davranislarindan rahatsiZlik duyuyorsa bunu usulunce o an esine soyler. Eve gidene kadar bekleyip tecavuz etmez.Kadinda hic mi suc yok o zaman sizinde esiniz gozunuzun onunde herkesin icinde biriyle flort etsin. Ben durduk yere bunu yapsa bir sey demem ama bana gore bu yaptigi aldatmaya giriyor.
Ne mutlu bana.Kocama da okuttum yorumunuza çok güldük.
Aman çoluk çocuk falan yetistirmeyin siz.Kadinda hic mi suc yok o zaman sizinde esiniz gozunuzun onunde herkesin icinde biriyle flort etsin. Ben durduk yere bunu yapsa bir sey demem ama bana gore bu yaptigi aldatmaya giriyor.
Sevgilisi olsa böyle konuşmayacaksın. Adamın ne ş*refsizliği kalacak ne adiliği. Kocası olduğu için hak görüyorsun. Evlendik diye birinin malı olmadık. İstemiyorsak o yatağa girmek zorunda değiliz.Kadinda hic mi suc yok o zaman sizinde esiniz gozunuzun onunde herkesin icinde biriyle flort etsin. Ben durduk yere bunu yapsa bir sey demem ama bana gore bu yaptigi aldatmaya giriyor.
Ya banlanırsam da banlanıyım ama senin kafana ben, lafa bak bir de söyleyene bak zaten! daha 15 milyon tane konu açarsın böyle hayatın boyunca anca niye beni alan yok diye. TerbiyesizHem suclusun hemde guclu nedemek esin dururken baska biriyle dans etmek iltifatlar etmek. Iki arkadaş boylr birsey yapmaz esinizide arkadaslarina rezil etmissiniz. Esin hincini zorla birlikte olarak almis. Sende suclusun bence bu sebepten yuva bozulmaz.
Eşinizin yaptığı tuaf da sizinde erkek arkadaşınızla saatlerce dans etmeniz ayri tuaf tamam özgürüz de harran ovasi kadar da genişlik herkes kaldıramaz benim esim bir kadinla saatleece dans etse ilk beş dakikasinda ortalığı yıkarımHanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benim işte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Senden okadar büyük nerdeyse baban yaşında olacak adamla nasıl anlaşıp evlendinkızlar eşimin huyunu biliyorum tabiki böyle kıskançlıklarımız olmadı hiç ikimizin de görüştüğü kadın erkek arkadaşlarımız var neden yaptın ne oldu dediğimde hiçbişey söyleyemiyo… kendimi kaybettim sen isteyene kadar asla dokunmycam sana bi şans daha ver gibi şeyler ağzında sürekli ..bu olay olana kadar bi dediğimi iki etmeyen sürekli ben düşünen evde işte sürekli bana yardımcı olan bi adam 14 yaş var aramızda olgunluğu bana olan ilgisi o kadar güzeldiki 2 yıl boyunca