Eşim benimle zorla birlikte oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani eş bi pislik o ayrı da sende çok normal değilsin konu sahibi.

Sinirlenip kıskanınca tecavuz eden erkek wow oldu valla her sinirlenen gelsin bizi şey etsin

Eşinin doğum gününü eski arkadaşlarıyla hasret giderme fırsatına çeviren, İltifatları, esi dururken arkadaşıyla beraber eğlenmeyi normal gören bir kadının tecavüze rağmen iletişime geçilebilir halde olup, eşim babam gibiydi diye ağlaması inandırıcı gelmedi bana.
İki profil birbirinden farklı.

Onlar olsa ayri mekanlarda dans ederlerdi bikerem.

Siz kaçsınız eşiniz kaç acaba

Gece boyunca evli birinin başkası ile dans etmesi ilgisinin başkasında olması bana hiç doğru gelmiyor.
Eşinizi yaptığı şey ise herkesin kabul edeceği bir şey değil. Arkadaşınız karşısimda kendini yetersiz görmüş olmalı ki kendini size ispat etmeye çalışmış kendince.

Babana bile guvenmeyeceksin lafina bi gonderme yapti bilincaltinda
Ne alaka yahu iki senedir benim herşeyim olmuş adam şimdi bana böyle bişey yaptı onu demek istiyprum

Kızlar fake diyenler yazmasın o zaman olur mu konuyuda kapattırabilirsiniz öyle yazmak istemiştim gece gece.. fake olsam başka konularda açardım neden bu kadar garip geldi onuda anlamadım karlı cinsle sadece iki arkadaşın dans etmesi eğlenmesi onuda anlayamadım

Boşan...

Ne alaka yahu iki senedir benim herşeyim olmuş adam şimdi bana böyle bişey yaptı onu demek istiyprum
İki senedir her şeyin olmuş adam öylesi samimi arkadaşını nasıl tanımıyor
Çok samimi arkadaşlarla karşılaşınca eş ne menem insan önce süzersin konuşursun mesafe koyarsın, elinden çekip ovv oran şöyle vooov buran böyle hadi biraz daha yapışalım demezsin
Hadi ettin kocanın/karının doğumgününde olmaz.
Hadi oldu kavga gürültü eşliğinde Tüfek omza kadını sırtlayıp odaya çeken adam pişmanım Tülay geri dön diye yalvarmaz. Bas git kankana der.
Hadi götürdü iki sene tanıdığın kişiyi tanıyamamışsın demektir smiley kullanmadan yazarsın. En çok nasıl berbat hissettiğini falan anlatırsın. Avukat tuttum demekle boşanılmaz bununla ilgili detay sorarsın, kanıttı kusurdu vs. Romantize edip seviyürüm denmez mesela. Ay ne bilim aklımdan kaçan başka şeyler de olabilir bu saatte bu kadar yazabildim

Eşimin doğum gününde odak noktam eşim olur çünkü bu ona özel bir gün oluyor.Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz ama sonuçta,neyi kıskanıp kıskanmıyacağını siz daha iyi bilirsiniz.Tecavüz gibi bir durum varsa da gidip boşanırsınız ki avukatla görüşmüşsünüz zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…