- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
- Konu Sahibi hayalkirikligii95
-
Yani eş bi pislik o ayrı da sende çok normal değilsin konu sahibi.Neden laf duyayım ki şaşırdım yazılanları duyunca vallahi fake değilim ne diyeyim başka siz hiç 90 lar türkçe pop mekanlarında mesela arkadaşlarınızla dans etmezmişsiniz neden bu kadar tepki çekti hala anlamış değilim sorun bendeymiş diyorum bu kadar yorumdan sonra
Sinirlenip kıskanınca tecavuz eden erkek wow oldu valla her sinirlenen gelsin bizi şey etsinHanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Marjinallik deyince de Willy 1, konu sahibi 2
Ben şeyde anladım fake olduğunu "eşim dans etmeyi sevmez bende gittiğim yerlerde tadını çıkartırım" demesinden.
Hangi kadın duyacağı lafları bile bile o kadar saçma detaya girer ki
Siz kaçsınız eşiniz kaç acabakızlar eşimin huyunu biliyorum tabiki böyle kıskançlıklarımız olmadı hiç ikimizin de görüştüğü kadın erkek arkadaşlarımız var neden yaptın ne oldu dediğimde hiçbişey söyleyemiyo… kendimi kaybettim sen isteyene kadar asla dokunmycam sana bi şans daha ver gibi şeyler ağzında sürekli ..bu olay olana kadar bi dediğimi iki etmeyen sürekli ben düşünen evde işte sürekli bana yardımcı olan bi adam 14 yaş var aramızda olgunluğu bana olan ilgisi o kadar güzeldiki 2 yıl boyunca
Konu gerçek olamayacak kadar çiğ görünüyor. Sana tecavüz
Babana bile guvenmeyeceksin lafina bi gonderme yapti bilincaltindaKonu gerçek olamayacak kadar çiğ görünüyor. Sana tecavüz edene babam gibi de diyemezsin be.
Ashjshsjs doğruOnlar olsa ayri mekanlarda dans ederlerdi bikerem.
Kimse erkeğe hak vermedi?Sinirlenip kıskanınca tecavuz eden erkek wow oldu valla her sinirlenen gelsin bizi şey etsin
Bu tarz şarkılar yaniKumralimdir yaz yaz ne demek?
25 yaşındayım eşimde eşimde 39Siz kaçsınız eşiniz kaç acaba
Eşinin doğum gününü eski arkadaşlarıyla hasret giderme fırsatına çeviren, İltifatları, esi dururken arkadaşıyla beraber eğlenmeyi normal gören bir kadının tecavüze rağmen iletişime geçilebilir halde olup, eşim babam gibiydi diye ağlaması inandırıcı gelmedi bana.
İki profil birbirinden farklı.
Ne alaka yahu iki senedir benim herşeyim olmuş adam şimdi bana böyle bişey yaptı onu demek istiyprumBabana bile guvenmeyeceksin lafina bi gonderme yapti bilincaltinda
Bu tarz şarkılar yani
25 yaşındayım eşimde eşimde 39
O kanka erkeğe de güvenmesin bu arada o da kardeş gibi miydi neydiBabana bile guvenmeyeceksin lafina bi gonderme yapti bilincaltinda
Daha küçükmüşsünüz ne diyimBu tarz şarkılar yani
25 yaşındayım eşimde eşimde 39
Boşan...Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
İki senedir her şeyin olmuş adam öylesi samimi arkadaşını nasıl tanımıyorNe alaka yahu iki senedir benim herşeyim olmuş adam şimdi bana böyle bişey yaptı onu demek istiyprum
Çok samimi arkadaşlarla karşılaşınca eş ne menem insan önce süzersin konuşursun mesafe koyarsın, elinden çekip ovv oran şöyle vooov buran böyle hadi biraz daha yapışalım demezsinKızlar fake diyenler yazmasın o zaman olur mu konuyuda kapattırabilirsiniz öyle yazmak istemiştim gece gece.. fake olsam başka konularda açardım neden bu kadar garip geldi onuda anlamadım karlı cinsle sadece iki arkadaşın dans etmesi eğlenmesi onuda anlayamadım
Eşimin doğum gününde odak noktam eşim olur çünkü bu ona özel bir gün oluyor.Eşinizi en iyi siz tanıyorsunuz ama sonuçta,neyi kıskanıp kıskanmıyacağını siz daha iyi bilirsiniz.Tecavüz gibi bir durum varsa da gidip boşanırsınız ki avukatla görüşmüşsünüz zaten.Siz hiç arkadaşlarınızla uzun zamandır görüşmediğinizde ya hiç değişmemişsin işte şöylesin çok şıksın ne kadar uzun zaman oldu özlemişim gibi şeyler söylemez misiniz? Fake olsaydım bu saate başka konularda soru açardım… tşk ederim yinede yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?