- 8 Nisan 2024
- 22
- -54
- 1
- 29
- Konu Sahibi hayalkirikligii95
-
Öncelikle bence eşinin bir miltar kıskançlık göstermesi çok normal ben olsam ben de kıskanır trip atar belki küserdim ama sana tecavüz etmesi..bu işte en kötüsü. Bunun hiçbir açıklaması ve savunması yok.Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Eşinin doğum gününde ilgiyi başka erkek arkadaşına vermişsin oda kıskançliktan kudurmuş.Yani eşinin doğum günüyse en çok ilgiyi alakayı ona göstermeliydin senin hatan bu.Aşırı alköl almışmıydı?Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Kıskançlık normal bence hata onun doğum gunuymus o günün böyle başka biriyle samimi geçirmek onu sinirlendirmis olabilir zorla konusuna gelirsek bazı erkekler fantazi yasicaz yaşamak adına böyle eylemler göstere biliyorlarmis bu size ters ve çok üzücü geldiyse bence sonuçta esiniz bir şans verilebilir kendini afetirmek için bide sevdiğim adam diyorsun seviyorum diyorsun bence hemen kestirip atma bir yuva kolay kurulmuyor tabi eşin sana karşı iyi ilgili iyi bir eş se buna göre düşünHanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Çok kötü olmuş. Buradan toparlanmaz. Saygı duyamazsınız artık birbirinize. En ufak birşeyde bunlar gelir aklınıza. Eşinizse bir süre sonra iyice yüzsüzleşir. Döndünüz, bunu kabul ettiniz diye başka terbiyesizlikler yapar. Tüketmişsiniz ilişkinizi. Bundan sonrası bayır aşağı.Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Ha tecavüz olayına gelirsek o konuda eşiniz haksız. Geçmiş olsun.Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Bana da fake gibi geldiKonu fake bence ama eğer değilse de adamın pislik olduğu kadar senin de hatan var konu sahibi. Evli barklı kadının başka bir erkekle dans etmesi uygun mu Allah aşkına?
Yani bunu kabul edebilen kişi çok azdır
Adamın doğum gününde üni'den arkadaşla dans et iltifatlar havada uçuşsun ve adamın buna bozulabileceğini düşünme.
Pööfff
Konu fake bence ama eğer değilse de adamın pislik olduğu kadar senin de hatan var konu sahibi. Evli barklı kadının başka bir erkekle dans etmesi uygun mu Allah aşkına?
Yani bunu kabul edebilen kişi çok azdır
Adamın doğum gününde üni'den arkadaşla dans et iltifatlar havada uçuşsun ve adamın buna bozulabileceğini düşünme.
Pööfff
Fake değilim ama fake hesap açtım evet… Türkiye’de yaşyprız farkındayım bizim karı koca kadın erkek arkadaşlarımız hep vardıTecavüzün affı ve izahı olmamalı bu ayrı bir konu ama eşiniz dururken sürekli elin adamıyla dans ediyorsunuz, adamın da kafası güzel olsa gerek kocasının yanında kadına iltifatlar ediyor falan. Ben bir kadın olarak asla böyle bir şeyi kabullenmezdim. %100 haklı gibi uzun uzun anlatmışsınız bir de. Bu açıdan konuda bir fakelik sezmedim değil. Konu gerçekse de Türkiye’de yaşıyorsunuz, farkına varın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?