Eşim benimle zorla birlikte oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tanıyamamışım doğru….

Eşinizin doğum gününde kendi istediğiniz mekanda, istediğiniz arkadaşlarınızla, eşinizin sevmediği ancak sizin sevdiğiniz bir şekilde kutlama yapmışsınız sonra da adam niye sinirlendi
Elbette bu söylediklerim adamın gece sonunda size yaptıklarını haklı çıkarmaz Orası ilk ve tek seferde olacak bir şey değildir. Mutlaka başka sinyalleri de vardır. Siz görmezden gelmiş olabilir misiniz?

Diyosunuz ki o saatte orada ne işi varmış. Mini etek de giymeseymiş

Ya şu kardeşim gibi kelimesinden nefret ediyorum kaç yaşında insanlarız ne münasebet elin adamı veya kadını bizim kardeşimiz oluyor. Eşinizin yaptığı affedilecek şey değil. Sizin ki de değil. Gece boyu başka adamla eğlenmişsiniz. Ben eşin yerinde olsam seni orada bırakır giderdim. Eşyalarını da mavi bir çöp poşetine oldu bitti

Hmm eşiniz tecavüz etmiş hemen tez boşanın ve yıllar sonra karşınıza çıkan eşinize rağmen gözgöze dizdire şarkılar eşliğinde romantik dans ettiğiniz kahramanınız pardon arkadaşınız ile bir aşk doğar belki belli mi olur yıllar yıllar sonra kader sizi yeniden karşılaştırmış filmlere konu olacak bir aşk hikayesi…

Evli barklı kadınsın biraz seviyeyi koru, kan bağı falan yok aranız da. İnsan sevgilisini bile öyle görmek istemez. Dans ne bu arada apaçi gibi mi oynadınız temaslı mı?

Allah Allah ya bak sen şu işe, yazılanlara şaşırdınız demek. İkide bir aynı şeyi sayıklamış bir de. 90lar Türkçe pop mekanlarında da dans etmeyeyim mi arkadaşlarımla… O kadar mı elzem bir şey bu tutamadınız kendinizi, osuruk sanki, dayanamıyor musunuz, elin adamıyla dans etmezseniz bir yerleriniz mi şişiyor Nerede nasıl davranacağımızı öğrenin. Dilerim konu fake olsun. Bu avelliğin başka bir izahını bulamadım çünkü.

Tecavüz derken nasıl bir durumdan bahsediliyor acaba çünkü erkekler evli oldukları kadınlara tecavüz gibi dusunmuyorlar .
Siz istemiyorum dediniz naz gibi algılayıp nazinizi çekmedi de sadece kendi işinimi gördü yoksa gerçek bir tecavuzdenmi bahsediyorsunuz çünkü konunun başlangıcı ve kendinizi haklı gördüğünüz yerler o kadar sacmaki insan ister istemez kendinizi haklı çıkarmak için mi böyle anlattınız diye düşünüyor

Birileri yine seks hikayesi yazmış.tabii canim tabii.millet de ciddi ciddi yorum yapmış ya boşlukların frnk geldi heraldr sabah sabah.

Ben ki buraların en geniş insanıyım kocam benden bin beter, ben kalkıp eşimin doğum gününde onunla ilgilenmek yerine herifin biriyle flörtleşsem (anlattıklarınızın karşılığı flörttür) kavga ederiz. Tabi ki tecavüzü hiç bir şey haklı çıkarmaz ama siz de adamın gözünün önünde yürümüşsünüz arkadaşım kardeşim ayağına.

Konu bence de fake bu arada.

Geçen bi üye de kadın arkadaşı ile resmen cilveleştiği mesajlarını "Yaaaa kadın kadına ne var bunda?!" diye açıklıyordu. Bu konuda da erkek arkadaşla resmen cilveleşiliyor, yaaa ne var bunda siz hiç yapmıyonuz mu oluyor. Yani, diğer konu daha az zorlamaydı. Tecav*z hikayesi de bi o kadar zorlama duruyor. Bana geçmedi o kısım. Yalan da demiyorum ama bi gariplik var.

Öncelikle eşinizin kıskançlık krizine girip size tecavüz etmesinin altında sizi malı gibi görmesi inanışı yatıyor. Bilinçaltında siz onunsunuz, bunu kanıtlıyor. İlkel pislik bir hareket. Aranızdaki yaş farkı da etkenlerden biri. Eşiniz muhtemelen sizi kendi yaş grubunuzdan başka bir erkeğe kaptırma düşüncesine girip, size "sen benimsin, ben güçlü bir erkeğim" ayılığı ile saldırmış.
Siz ne yaparsınız bilmem. Bu tip davranışların kontrolü zordur. Bir uzmandan yardım alıp gidişata göre boşanmayı düşünebilirsiniz. Bu saldırının duygusal yıkımını kaldırmak zordur. Denemek istiyorsanız mutlaka yardım alın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…