- 8 Nisan 2024
- 22
- -54
- 1
- 29
- Konu Sahibi hayalkirikligii95
-
tanıyamamışım doğru….İki senedir her şeyin olmuş adam öylesi samimi arkadaşını nasıl tanımıyor
Çok samimi arkadaşlarla karşılaşınca eş ne menem insan önce süzersin konuşursun mesafe koyarsın, elinden çekip ovv oran şöyle vooov buran böyle hadi biraz daha yapışalım demezsin
Hadi ettin kocanın/karının doğumgününde olmaz.
Hadi oldu kavga gürültü eşliğinde Tüfek omza kadını sırtlayıp odaya çeken adam pişmanım Tülay geri dön diye yalvarmaz. Bas git kankana der.
Hadi götürdü iki sene tanıdığın kişiyi tanıyamamışsın demektir smiley kullanmadan yazarsın. En çok nasıl berbat hissettiğini falan anlatırsın. Avukat tuttum demekle boşanılmaz bununla ilgili detay sorarsın, kanıttı kusurdu vs. Romantize edip seviyürüm denmez mesela. Ay ne bilim aklımdan kaçan başka şeyler de olabilir bu saatte bu kadar e
Zaten babam gibiydi diyor bir deMasallah 14 yas mi? Konu git gide ilginclesiyor.
bir şeyi çok merak ediyorum yargılamak için demiyorum zaten fake olma ihtimaliniz de varmış ama değilsiniz diyelim. 25 yaşında bir kadın olarak 40 yaşındaki adamla neden evlendiniz? Yani nasıl bir ortak payda buldunuz?tanıyamamışım doğru….
Eşten sıkılıp başka erkeklerle takılmıyoruz mesela.hep eşinizle mi takılıyorsunuz bütün gece bizde mi gariplik var
Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydini
Eşinizin doğum gününde kendi istediğiniz mekanda, istediğiniz arkadaşlarınızla, eşinizin sevmediği ancak sizin sevdiğiniz bir şekilde kutlama yapmışsınızHanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
Siz esinizi hayat arkadaşınızı hiç mi tanımadıniz ? İnsanın eşi orda dururken neden gidip başkasıyla dans eder ki tm eşiniz dans etmeyi sevmiyor olabilir olsun bu çok normal bir şey fakat sevmiyor diye bu sizin gidip başka bir erkek ile dans edeceğiniz anlamına gelmiyor. Keşke erkek arkadaşınız yerine bir bayan arkadaşınız ile dans etseydiniz. Ya da madem tadınız kaçacak hiç dans etmeyeydiniz. Ayrıca eşinizin dogum gününü evinizde ya da başka bir mekanda baş başa da kutlayabilirdiniz. Kusura bakmayın ama siz bile bile yangına körükle gitmişsiniz .
Kızlar fake diyenler yazmasın o zaman olur mu konuyuda kapattırabilirsiniz öyle yazmak istemiştim gece gece.. fake olsam başka konularda açardım neden bu kadar garip geldi onuda anlamadım karlı cinsle sadece iki arkadaşın dans etmesi eğlenmesi onuda anlayamadım
hep eşinizle mi takılıyorsunuz bütün gece bizde mi gariplik var da fake damgası yedim
Allah Allah ya bak sen şu işe, yazılanlara şaşırdınız demek. İkide bir aynı şeyi sayıklamış bir de. 90lar Türkçe pop mekanlarında da dans etmeyeyim mi arkadaşlarımla… O kadar mı elzem bir şey bu tutamadınız kendinizi, osuruk sanki, dayanamıyor musunuz, elin adamıyla dans etmezseniz bir yerleriniz mi şişiyorNeden laf duyayım ki şaşırdım yazılanları duyunca vallahi fake değilim ne diyeyim başka siz hiç 90 lar türkçe pop mekanlarında mesela arkadaşlarınızla dans etmezmişsiniz neden bu kadar tepki çekti hala anlamış değilim sorun bendeymiş diyorum bu kadar yorumdan sonra
Konya Ovası değillerse demek.Neden laf duyayım ki şaşırdım yazılanları duyunca vallahi fake değilim ne diyeyim başka siz hiç 90 lar türkçe pop mekanlarında mesela arkadaşlarınızla dans etmezmişsiniz neden bu kadar tepki çekti hala anlamış değilim
Evet, sizde de var.sorun bendeymiş diyorum bu kadar yorumdan sonra
Birileri yine seks hikayesi yazmış.tabii canim tabii.millet de ciddi ciddi yorum yapmış ya boşlukların frnk geldi heraldr sabah sabah.Hanımlar iyi geceler…o kadar üzgünüm ki , bu konuyu açmak için tekrar fake üyelik açtım önceki hesabımı eşimde biliyor… Eşimin doğumgünü kutlamak için her zamanki arkadaş grubumuzla bi mekana gittik yedik içtik eğlendik üniversiteden uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımda o mekandaydılar o gece , ben özellikle orayı ayarladım onlarıds göreyim diye.. eşim dans etmeyi oynamayı sevmez eşlik etmez bende tam tersi böyle yerlere gidince tadını çıkartırım.. üniden erkek arkadaşımla baya eğlendik dans ettik o gece sürekli bana iltifat etti bende ona ama kardeşimdir o benim.. o kadar uzun zamandır görüşmüyoruz asla birbirimize farklı gözle bakmadık 4 yıl boyunca her derdimize koştuk birbirimizin… eğlence bitti arabalara geçtik asla konuşmuyo benimki nolduğunu soruyorum yok neden başka adamla dans ediyorsun bana böyle iltifat etmğysun hiç oturmadınız sürekli yanyanaydınzı gibi konuştu durdu yol boyunca. Eve geçince bende patladım artık ne ima ediyorsun diye birbirimize girdik . Ama çok sinirlendi onu ilk defa bu kadar öfkeli gördüm bana karşı… Çok uzun yazmak istemiyorum beni zorla yatak odamıza götürdü istemiyorum dememe rağmen devam etti.. Evden gittim o gecenin sabahı 1 ay oluyor o kadar üzgünüm ki… bayramda da ayrıyız… sürekli arıyor yanıma geliyor defalarca özür diliyor ama bana bi daha dokunduğunu düşününce ağlıyorum hep … boşanmayı istiyorum avukat tuttum anlattım herşeyi ama bi taraftanda napıcam ayrılınca diyorum sevdiğim adam arkadaşım yeri gelir babam gibiydi benimişte böyle kızlar gece gece biraz yazmak istedim siz olsanız affedermiydiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?