Eşim benimle konuşmuyor

Bence konu sahibinin yaşı küçük ve kocası onu kukla gibi yönetmek istiyor. Koca koca adamlar sırf bu yüzden gencecik kızlarla evleniyor sapık herifler
Aramızda 4 yaş var ama kendisini çok büyük sanıyor onun lafından dışarı çıkmamı istemiyor herşeyi ona danışmamı ondan habersiz bişey yapmamı istemiyor

eşiniz sizin anne babanız ya da haminiz değil. onu onay merci olarak görmeyin.
kardeşim için bisey yaptıysam hesabını vermem. bırakırsa bıraksın. şimdi susup alttan alırsanız ömür boyu bu başınıza kakilacak bi hata gibi önünüze gelecek.
dik durun bırakırsan bırak deyip rest çekeceksiniz gerekirse bitecek. Bu adamdan caciga nane bile olmaz

Zaten benim yapı gereğim en ufak şeyleri anlatmak bana göre değil ama o anlamıyor şu zaman kadar ne ona ne ailesine saygısızlık etmişimdir

İntihara kalkışan kardeşinin yaşadığı problem bulmak yada çözmek için uğraşmanız kadar normal bir hareket olabilir mi?
Hiç ilgilenmemeniz anormal olurdu.
Bunca sıkıntınız arasında size aptalca bir konudan sıkıntı çıkaran adamla hayat nasıl geçer gayet açık.
Sizi korkutup, manüpüle ederek avucunun içine almak istiyor aklınca.

Telefonumda kayıtlı olmayan bir dolu numara ile görüşmelerim vardır, bunun araştırıp boşanmaya kadar götüren adamı kapı orada deyip ben dumur ederdim kesin.
Hadi ben iş hayatındayım siz diyelim ev hanımısınız.
Bu kişi kargocu olur, sipariş verdiğiniz bakkal olur, çocuğun okulundan bir yetkili olur.
Rehberimde kayıtlı olmayan kimseyle konuşmayacağım diye bir şey olabilir mi?
Kaldı ki sizin durumunuz çok daha özel ve müdahele gerektiriyor.

Her kavgamızda zaten ben senin ihtiyaçlarını karşılamıyor muyum şunu bunu yapmıyor muyum çok zoruma gidiyor gerçekten ben bile bazen diyorum keşke evlenmeseydim
Gerçekten eşiniz size değer verseydi sevseydi ailenizin böyle bir mevzusunu kullanıp sizi ezmek yerine
ya o benimde kardeşim kimmiş onu üzen bir de ben konuşayım ver bakayım telefonunu bir gözünü korkutayım demesi lazımdı.
Eşin gerçekten çok garip birisi ne demek görüştürmemek ne demek sen kim oluyorsun da karışıyorsun ne demek ya.
Ezilip büzülürsen daha çok üstüne biner.

Bu konu gerçek mi. Hay Allah iyiliğini versin bu ne biçim adam ya hu. Bu adamı ciddiye alamadım kusura bakmayın. Umarım trolsünüzdür. gerçekten böyle şeyleri mesele eden bir adamla evli değilsinizdir inşallah.

Eşim benimle olanları paylaşmadığında bende kırılıyorum ama bu kadar tepki abartı
Kız kardeşinin ilişkisinde yaşadığı özel bir durum vardır belki.
Eşi de bunu yüzüne vuracak ve aklınca mahçup edecek bir kafa yapısındaysa neden saklamasın ki.
Evlendim diye ailemin her özelini paylaşmak zorunda değilim.
Aynı durum eşim içinde geçerli.

Bana görede bu çok normal bişey ama niye ben o çocukla konuşmuşum 20 dk benim konuşmam gereken kişi kardeşimmiş o da anlatmıyorsa yapıcak bişey yokmuş annem ve babamın sorumluluğuymuş gerçekten aklıma geldikçe ben kendime çok kızıyorum niye evlendim diye ama evlenmeden önce böyle değildi yemin ederimki ben artık psikoloji olarak da hiç iyi değilim bişey anlatamıyorum ona kendi derdim sıkıntım bile olsa sanki önemsizmişim gibi sanki bir anda bağırcakmış gibi korkuyorum

Yahu elin adamini sen neden ariyorsun bu acaba..
Esin zaten bahane ariyormus..
Sana guvenmiyormus,bu da tuzu biberi olmus.
Ayrica esin telefonda bu numarayi nasil gordu,sen yokken karistirdi mi.
Zaten izninin olmadan karistiriyorsa guvenmediginin ispati.
Yani bir hatan var demiyorum ama sizin oncenizde var sanki..
Adam kademe kademe dolmus,sonunucusu da bu olmus..
Patlanacak bir olay mi degil,ama birikmislik var demek ki..

Zaten benim yapı gereğim en ufak şeyleri anlatmak bana göre değil ama o anlamıyor şu zaman kadar ne ona ne ailesine saygısızlık etmişimdir

yol yakınken haddini bildirin dik durun. anne babanıza da kendiniz anlatın. siz eşinize bi zarar vermemissiniz ki tehdit eder gibi konusuyo. restine rest ya da bosancaksiniz.
ben bana bu şekilde davranan adamla o demese de ayrılırım zaten. onun haddine mi düşmüş bu şekilde konuşmak.
dese ki keşke bana söyleseydin kırıldım sana amenna. ama bu kabul edilir bisey değil arkası da kesilmez.

Ondan habersiz yaptığım için bu patlama yoksa zaten benim yuttuğum şeylerde var ben ailemde kalmak istediğim zamanda tepkiler vermişti bunun aynı tepkileri ama onun ailesinde kalıyoruz ben gerçekten yoruldum ne aldattım beraberliğimizden beri ne aldatma oldu hayatımızda ne başka bişey

Her kavgamızda zaten ben senin ihtiyaçlarını karşılamıyor muyum şunu bunu yapmıyor muyum çok zoruma gidiyor gerçekten ben bile bazen diyorum keşke evlenmeseydim
Canım benim muhtemelen yaşın küçük ama evlilik böyle birşey değil bir ömür böyle geçmez inşallah ailen sahip çıkacak yapıdadır çünkü bu adam seni evden daha kovar

Asla böyle konuşmaz kırıldım falan diye artık benden soğudunu ve güvenmediğini belirtti bunları duyunca zaten ben yıkıldım 4 senem boşa gitmiş gibi artık beraber uyusak bile o sırtını dönüyor bende yemek yiyoruz masada konuşma yok nereye kadar sürücek bu bilmiyorum bende konuşmuyorum onunla beraber sadece bişey mi eksik onu söylüyorum zaten ikimizde çalışıyoruz akşamdan akşama görüyoruz bir birimizi

Canım benim muhtemelen yaşın küçük ama evlilik böyle birşey değil bir ömür böyle geçmez inşallah ailen sahip çıkacak yapıdadır çünkü bu adam seni evden daha kovar
Aileme de anlatsam bence onlarda her ailede olur kavga boşanmayı ağzınıza almayın derler diye düşünüyorum anlattıktan sonra alıcağım cevaplardan korkuyorum tek kalmaktan

çoktan o evden postalamistim onu ya da kendim gitmiştim
4 sene boşuna gitti diye bi 20 sene daha oturmazsiniz inşallah

Eşinizin tavrı ve yaşattığı şey gerçekten normal değil.
Hadi anlatmadınız diye kırıldı diyelim gayet geçerli bir açıklama yaptığınızda ne konuştuğunuzu, kötü bir durum olup olmadığını, nasıl yardım edebileceğini sormalıydı. Normal bir hayat arkadaşı böyle davranır çünkü.
Ki daha önce de dediğim gibi kız kardeşinizin özeli ile ilgili bir sırrı ise anlatmama hakkınız bile var.
Ne demek anne babanın sorumluluğu, aynı karında büyüdüğünüz insana destek olmayacaksınız da kime olacaksınız bu hayatta. Yeri geliyor eşlerimizden bile daha yakın oluyorlar bize.
Hatta siz bu adamdan boşansanız şimdi ki eşiniz hiç kimseniz olur ama kardeşiniz küsseniz bile kardeşiniz olarak kalır.

Eşinizin baskı ve manipülasyonlarına gelmeyin. Ezilip büzülerek açıklama yapmak yerine "belli ki kardeşimin büyük bir derdi var ve kendini öldürmeye teşebbüs etti, onu kaybedebilirdik de. Sırf olayı öğrenip destek olmak için bir adamla konuştum diye iffetsiz kadın yakıştıması yapacaksan şu saatten sonra senden bana hayat arkadaşı olmaz" demelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…