Eşim benimle konuşmuyor

Sivali5811

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
55
16
24
Merhabalar herkese yakın zamanda yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum öncelikle 1 senelik evliyim eşimi çok seviyorum elimden geldiğince ona hep saygı duyarım severim sayarım benim ailem bana küçükken çok katıydı ama kardeşime öyle değil ve bir gün kardeşim bir kaç tane hap içip hastaneye kaldırılmış o zamanlarda konuştuğu biri vardı kardeşim hiç bir şey anlatmadığı için ben öğrenmek istedim acaba bişey mi yaptı bu kişi diye tabi ne annem arıyor bu çocuğu ne babam bende küçüklüğümden beri herşeyi kendi başıma yapan birisiyim aradım kızdım falan aradan bir kaç hafta geçti eşim telefonumda bu numarayı gördü bende anlatmak zorunda kaldım aradığım için bana baya saydırdı aileme falan da kızdı ve o gün benden boşanmak istedi babamın evine bırakıcaktı beni kendi evimize gidip konuşalım dedim konuştuk fakat benden soğudunu ona hiç bişey anlatmadığım için danışmadığım için şuan benimle ne konuşuyor ne de seviyor aynı evde iki yabancı gibiyiz ben ne yapıcam nasıl düzelticem bilmiyorum

Bu sebebten boşanılır mı ne kadar saçma , bence eşiniz çok fevri bir insan saman Alevi gibi parlamış merak etmeyin yakında da söner. Çünkü böyle bir sebebten boşanılmaz kendisi de anlar hatasını ne kadar büyütmüş kardeşiniz için yapmışsınız sonuçta . Sinirinin geçmesini bekleyin

Arayıp konuşmuşsun, daha sonra o numarayı neden silmedin? Aynı hareketi o yapsa sen ne yapardın acaba?
Siz ne söylediğinizin farkında mısınzı ? Kadın kocasını falan aldatmamış, kardeşinin intihar sebebini araştırmış kendince. Yok yani numarayı neden silsin ki özellikle. Adamın, ailesine kızması, eşine kısması ne alaka. Boşanmak istemesine değinmiyorum bile !!!
Yapmayın Allah aşkına. Her kadının telefonunda ki erkek numarasının altında bi mana olacak diye bi kaide yok.

Bu sebepten boşanmak istiyorsa boşansın?
Eşiniz oldu diye ne sanıyor kendini?
Kardeşinizle ilgili herşeyi onu anlatmak zorunda değilsiniz, alt tarafı bir konuşma yapmışsınız. Eşinizin sorun çıkarasi varmış. Düzelsin diye peşinde dolanmayin bari diyeceğim ama öyle birşey mümkün değil gibi duruyor.

Evet ben ne söylediğimin farkındayım, kocasını aldatmış da demedim. Öküzler çeşit çeşit olur, kimisi dünyayı yıksan kılını kıpırdatmaz, kimisi de buluttan nem kapar. Konu sahibi kocasını tanıyor olmalı, en ufak şeyde boşanacağım, annenin evine götüreceğim diyecek birisinin, telefonunda başka bir erkeğin numarasını gördüğünde ne yapabileceğini veya konuyu ondan saklamaması gerektiğini düşünüyor olmalı.

Eşim benimle olanları paylaşmadığında bende kırılıyorum ama bu kadar tepki abartı
Ayyynennnn öyle....
Evet hepimiz birşeyleri paylaşmak isteriz ancak belki de konu sahibi eşinin saçma tepkilerinden ötürü paylaşamadığı.
Yoksa benim de eşim birşeyleri paylaşmadığı zaman bende hafif sitem ederim. Konu sahibinin eşi ise canım neden bana da anlatmadın bende yardımcı olmaya çalışırdım çok kırıldım demiyor. Boşanmak istiyor!!! Tövbe ya Rabbiiii

Konuyu anlatabilirdi ben orda hem fikirim tabi.... ancak eşinin de sanki aldatılmış gibi boşanmak istemesi, senden soğudum demesi konu sahibinin hatası değil kesinlikle...

Madem kocasının öküz olduğunu düşünüyorsunuz kadını neden suçlayıcı mesaj yazdınız ki? Kocası buluttan nem kapan biriyse kadına sen de o zaman ona göre davransaydın diyip daha çok pısmasını tavsiye etmek ne kadar doğru?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…