- 9 Ekim 2019
- 55
- 16
- 24
-
- Konu Sahibi Sivali5811
Siz ne söylediğinizin farkında mısınzı ? Kadın kocasını falan aldatmamış, kardeşinin intihar sebebini araştırmış kendince. Yok yani numarayı neden silsin ki özellikle. Adamın, ailesine kızması, eşine kısması ne alaka. Boşanmak istemesine değinmiyorum bile !!!Arayıp konuşmuşsun, daha sonra o numarayı neden silmedin? Aynı hareketi o yapsa sen ne yapardın acaba?
Evet ben ne söylediğimin farkındayım, kocasını aldatmış da demedim. Öküzler çeşit çeşit olur, kimisi dünyayı yıksan kılını kıpırdatmaz, kimisi de buluttan nem kapar. Konu sahibi kocasını tanıyor olmalı, en ufak şeyde boşanacağım, annenin evine götüreceğim diyecek birisinin, telefonunda başka bir erkeğin numarasını gördüğünde ne yapabileceğini veya konuyu ondan saklamaması gerektiğini düşünüyor olmalı.Siz ne söylediğinizin farkında mısınzı ? Kadın kocasını falan aldatmamış, kardeşinin intihar sebebini araştırmış kendince. Yok yani numarayı neden silsin ki özellikle. Adamın, ailesine kızması, eşine kısması ne alaka. Boşanmak istemesine değinmiyorum bile !!!
Yapmayın Allah aşkına. Her kadının telefonunda ki erkek numarasının altında bi mana olacak diye bi kaide yok.
Ayyynennnn öyle....Eşim benimle olanları paylaşmadığında bende kırılıyorum ama bu kadar tepki abartı
Konuyu anlatabilirdi ben orda hem fikirim tabi.... ancak eşinin de sanki aldatılmış gibi boşanmak istemesi, senden soğudum demesi konu sahibinin hatası değil kesinlikle...Evet ben ne söylediğimin farkındayım, kocasını aldatmış da demedim. Öküzler çeşit çeşit olur, kimisi dünyayı yıksan kılını kıpırdatmaz, kimisi de buluttan nem kapar. Konu sahibi kocasını tanıyor olmalı, en ufak şeyde boşanacağım, annenin evine götüreceğim diyecek birisinin, telefonunda başka bir erkeğin numarasını gördüğünde ne yapabileceğini veya konuyu ondan saklamaması gerektiğini düşünüyor olmalı.
Dedim ya kuzum, öküzler çeşit çeşittir.Konuyu anlatabilirdi ben orda hem fikirim tabi.... ancak eşinin de sanki aldatılmış gibi boşanmak istemesi, senden soğudum demesi konu sahibinin hatası değil kesinlikle...
O gün silmeyi unuttum ve daha sonra aklıma gelmediArayıp konuşmuşsun, daha sonra o numarayı neden silmedin? Aynı hareketi o yapsa sen ne yapardın acaba?
Buluttan nem kapanla da hayat geçmez ya hu... o insan devamlı bir şeyler aramaya çalışır çünkü ve kensinlikle de kendince saçma sapan da olsa bulur. Konu sahibi kendisine bu yaşatmamalı bence !Dedim ya kuzum, öküzler çeşit çeşittir.
Madem kocasının öküz olduğunu düşünüyorsunuz kadını neden suçlayıcı mesaj yazdınız ki? Kocası buluttan nem kapan biriyse kadına sen de o zaman ona göre davransaydın diyip daha çok pısmasını tavsiye etmek ne kadar doğru?Evet ben ne söylediğimin farkındayım, kocasını aldatmış da demedim. Öküzler çeşit çeşit olur, kimisi dünyayı yıksan kılını kıpırdatmaz, kimisi de buluttan nem kapar. Konu sahibi kocasını tanıyor olmalı, en ufak şeyde boşanacağım, annenin evine götüreceğim diyecek birisinin, telefonunda başka bir erkeğin numarasını gördüğünde ne yapabileceğini veya konuyu ondan saklamaması gerektiğini düşünüyor olmalı.
Hay ağzınız bal yesinMadem kocasının öküz olduğunu düşünüyorsunuz kadını neden suçlayıcı mesaj yazdınız ki? Kocası buluttan nem kapan biriyse kadına sen de o zaman ona göre davransaydın diyip daha çok pısmasını tavsiye etmek ne kadar doğru?