Eşim benimle konuşmuyor

calısıyormussun da, daha ne duruyorsun? mutsuzsun, zararın neresinden dönsen kar. şimdi 4 sene, peki 20 sene sonra pişmanlıgın daha büyük olmayacak mı? üstelik muhtemelen bu yuvaya bir de cocuklar eklenecek, mutsuz ailede mutsuz cocuklar büyüyecek. yazık gercekten, lütfen kendine bunu yapma, bu adam seni SEVMİYOR

Şu saçma sapan korkularım yüzdünden içe kapanmalarım yüzünden kendimi ona ifade edemiyorum çünkü hep bağırıyor tartışırken bağırmaları ürkütüyor her şiddet dövmekle değil ben böyle şiddet gördüğümü düşünüyorum

Ne alaka ya bunun icin bosanmak istemek.
Kardesim Allah korusun hap icse ilk sevgilisini arardım tabi noluyo diye.
Esinizden bunu niye sakladınız bilmiyorm ama öyle gerek görmüssünüz.
Bu bahane sadece bence.

3 yıllık sevgililik dönemi daha henüz 1 yıllık evliyiz 1 yıl içinde böyle şeyler duymak beni üzüyor işte

alttan alırsanız devamı gelir. sizi tahakküm altına almaya çalışıyor.
ben sizin yerinizde olsam çocuk da yokken boşarım. bide calisiyormussunuz. niye ailenizden destek bekliyorsunuz bosan dese ne demese ne?

bi insana hayatınla ilgili fikir danisirsin ama karar almak başka bisey. hayatınızın iplerini elinize almazsanız daha çok konu açarsınız

Bende aynı şeyi söylüyorum, zihniyetinin sorunlu olduğunu bilmeli ona göre hareket etmeliydi diyorum.
Ailemle ilgili bir problem varsa neden destek olmayayım.
Oluyorsam neden hesabını vereyim.
Kardeşimin özeli ise neden sırrını saklamayayım.
Kaldı ki konu sahibi adamla görüşme yapmadan durumun ne olduğunu bilmiyor.
Kardeşinin kimsenin duymasını istemediği bir olayını öğrenecek, eniştesi duyduğu için hesap soracak belki de.
Sırf her attığı adımın hesabını eşine verecek diye kardeşinin hakkına girmiş olmayacak mı?

biz ne soylersek soyleyelim sen herseyi sineye çekip bu evliliğe, kendini ezdirmeye devam edeceksin benim anladıgım kadarıyla. hepimiz burda birseyler anlatıyoruz ama sen bunları algılamıyorsun. yaşın küçük anlıyorum kendine güvenin yok. Allah büyük, inşallah doğru yolu bulursun.

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.
Madem boşanmayı düşünmüyorsunuz ve daha çok yeni evlisiniz.
Bu söz kulağınıza küpe olsun, nasıl alıştırırsanız öyle gider çünkü.
Siz her seferinde suçluluk hissi ile alttan alırsanız bu adam izinsiz tişört alsanız hesabını ister.

Arayıp konuşmuşsun, daha sonra o numarayı neden silmedin? Aynı hareketi o yapsa sen ne yapardın acaba?

Kişi kocasının huyunu ve anlayışsız olup olmadığını bilir!
Konu sahibinin kocasının anlayışsız birisi olduğunu anladığım için verdiğim şu cevabımı anlamak istemeden direkt beğenmeyen arkadaşlar, konu sahibinin cevaplarını okuyun bakalım ben ne demek istemişim.
Değil erkek kişisi kıskanç bir kadın bile bu konuyu büyütebilirdi, işin bir de o açısından bakmayı deneseniz keşke.

O gün silmeyi unuttum ve daha sonra aklıma gelmedi

Aramızda 4 yaş var ama kendisini çok büyük sanıyor onun lafından dışarı çıkmamı istemiyor herşeyi ona danışmamı ondan habersiz bişey yapmamı istemiyor

Kardeşinin özeli değil, neticede ailede eninde sonunda bu duyulacak. Kocası haklı DEMİYORUM, madem kocası anlayışsız en baştan böyle bir durum var ne yapabiliriz deseydi kötü mü olurdu diyorum.

Ben şuan ne yapmalıyım onun gibi mi davranıyım konuşmayalım bişey yapmayalım öyle mi olayım benden soğuduğunu söylüyor bu zamanla gider mi sevgisi de yokmuş zaten çünkü soğuduysan sevginde kalmamıştır dediğimde cevap vermedi ben bunu evet olarak algıladım

Kardeşinin özeli değil, neticede ailede eninde sonunda bu duyulacak. Kocası haklı DEMİYORUM, madem kocası anlayışsız en baştan böyle bir durum var ne yapabiliriz deseydi kötü mü olurdu diyorum.
Bende herşey kocaya anlatılmak zorunda değil. Bir konuda bir şey yapmam için illa ki kocamın çizdiği çerçevede hareket etmek zorunda değilim. O öyle istedi yada tepki verir diye kardeşim ölümden dönmüşken elim elim üstünde oturamam, gamsızlık yapamam diyorum.
Evlenecek yaşa gelmiş insanlarsak nerde nasıl hareket etmemiz gerektiğini de biliriz.
Kocam en ufak şeyde işgillenip bana iffetsiz damgası vuracak onun huyu böyle diye doğru bildiğim şeyden vazgeçmem ve kimse de vazgeçmemeli diyorum.
Evlenmek birbirinin boynuna tasma takmak değil, yol arkadaşlığı yapmaktır diyorum.

Aslında ikimiz de şu an aynı şeyden bahsediyoruz, ben yaptığı yanlış demiyorum. Madem anlayışsız, sadece ona da söyleseydi diyorum.

Kesinlikle katılıyorum kardeşimin madde kullandığını evlendikten sonra öğrendim ve eşime duyurmamak için çok çabaladım ama malesef yine de öğrendi ve boşanırken yüzüme vurduğu ilk konu o oldu çocuğumu alabilmek için onu öne sürdü o yüzden bazen bazı şeyler özellikle ailedeki sırlar saklanmalı gün gelip kötü olunca hepsi yüzüne vuruluyor

Kafam o kadar dolu ki zaten bir keresinde daha zaten babanın evine git diye azarlamıştı beni o da 2 haftada bir onun hafta sonu onun ailesinde kalıyoruz bazı sorunlardan dolayı bende bir gün kendi ailemde kalmak istedim hatta o rahat edemiyor diye onu zorlamadım o gün yine ağlattı beni ve yine bağırmalı tepkiler yine ben senin herşeyini karşılıyorum falan filan demeler koltukları yumruklayarak konuşma ben artık çok bıktım böyle olmaktan işte şimdi anlayın ben herşeyimi bu yüzden anlatmıyorum bu yüzden kendimle alakalı konu ailemle alakalı konuları anlatmıyorum ama kafaya koydum eğer bir kez daha beni o evden kovarsa benim için herşey tamamen biticek

Aynen birde benim annemi babamı neden kötü bilsin bu kızı böyle yapıyorsa ailesi ne kadar ilgisiz diye dünmesin ben herkesin iyiliğini düşünüyorum yoksa hiç bir art niyetim yok

Aynen birde benim annemi babamı neden kötü bilsin bu kızı böyle yapıyorsa ailesi ne kadar ilgisiz diye dünmesin ben herkesin iyiliğini düşünüyorum yoksa hiç bir art niyetim yok

Zaten konuda senin bir suçun yok eşin istiyor ki susup alttan almanı herşeyin onun istediği gibi olmasını senin sinmeni bekliyor ama öyle bir dünya yok bugünden itibaren senin yerinde olsam umursamam işlerini yapmam iyi bir ders vermen lazım yoksa seni iyice ezer

Aslında ikimiz de şu an aynı şeyden bahsediyoruz, ben yaptığı yanlış demiyorum. Madem anlayışsız, sadece ona da söyleseydi diyorum.
İşte asıl tehlike anlayışsız olması zaten. Anlayışlı ve empati yapan adamdan saklanmaz ama böyle adamdan saklanır tam tersi.
Şöyle düşün bu kız belki adamla cinsel birliktelik yaşadı, belki hamile. (Konu sahibi afaki konuşuyorum bu arada)
Bu yüzden böyle bir girişimde bulundu.
Abla olarak durumu öğrendi kardeşinin talebi üzerine anne babasına bile söylemeden gerekli desteği verdi.
Kocada durumu biliyor en ufak kavgada siz zaten böyle ailesiniz diyor.
Yada etrafa söylemekle tehdit ediyor.
Hatta adam kardeşinin yeni kurduğu hayatında bile bu sırrı kullanabilecek bir yapıda diyelim.
Böyle adama kardeşinin özeli anlatılır mı?
Adam çok anlayışlı olsa bile kardeş duymasını istemeyecektir belki de.
Bunu kardeşle konuşmadan birilerine anlatmak doğru mu?
Önce olayı öğrenip ona göre hareket etmek daha doğrudur.
Bence konu sahibi doğru olanı yapmış.

buyütürse büyütsün, sopa gösteriyor diye o kişiye istediği gibi mi davranmamız gerekiyor? korkuyla evlilik yürümez. ayrıca bu adam eşine net şiddet uyguluyor, şuan sözlü ama ileride fiziksel olmaya cok müsait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…