- 9 Ekim 2019
- 55
- 16
- 24
-
- Konu Sahibi Sivali5811
Bu kavgayı ederken o gün dışardaydık ve bana arabada bağırıyordu ne yapıcağımı ne diyceğimi şaşırdım o bağırma normal değildi nerdeyse artık bayılcak gibiydim gece evimizde konuştuğumuzda ise ne yapıyım yani ailenle görüştürmiyim mi seni diye konuşmaya başladı 3 gündür de konuşmuyoruzKimse kimseden bu sebepten boşanmak istemez. Adam kalkmış bir açık arayayım diye telefonunuzu karıştırmış bulmuş kendince bir sebep. Sizi istemeyeni siz de istemeyin. Ayrıca baba evine bırakmak ne demek buyur git madem kapı orada diyemediniz mi?
Sen kaç yaşındasın çok merak ettim vallahi. “Kız diyemedin mi orda sen hayırdır kimsin de beni ailemle görüştürmeyeceksin! ”Bu kavgayı ederken o gün dışardaydık ve bana arabada bağırıyordu ne yapıcağımı ne diyceğimi şaşırdım o bağırma normal değildi nerdeyse artık bayılcak gibiydim gece evimizde konuştuğumuzda ise ne yapıyım yani ailenle görüştürmiyim mi seni diye konuşmaya başladı 3 gündür de konuşmuyoruz
Konuştuğum kişi de benden yaşça küçük 17 yaşında o böyle soğuk olunca benimde herşeyim azalıyor ona karşı benimde ona olan sevgimin bitmesinden korkuyorumBu sebebten boşanılır mı ne kadar saçma , bence eşiniz çok fevri bir insan saman Alevi gibi parlamış merak etmeyin yakında da söner. Çünkü böyle bir sebebten boşanılmaz kendisi de anlar hatasını ne kadar büyütmüş kardeşiniz için yapmışsınız sonuçta . Sinirinin geçmesini bekleyin
Ben onun daha çok pusmasını tavsiye etmedim, her insan kocasının huyunu bilir ve ona göre hareket eder. Karşısındaki anlayışsız bir insansa, ona durumu anlatabilirdi demek istedim. Ne oldu sonuçta kendisi mutsuz oldu, değdi mi?Madem kocasının öküz olduğunu düşünüyorsunuz kadını neden suçlayıcı mesaj yazdınız ki? Kocası buluttan nem kapan biriyse kadına sen de o zaman ona göre davransaydın diyip daha çok pısmasını tavsiye etmek ne kadar doğru?
23 yaşındayım ben şu hayatta kimseye yük olmak istemiyorum ne yapıcam onu da bilmiyorum başıma ilk defa böyle bişey geliyor korktumdaSen kaç yaşındasın çok merak ettim vallahi. “Kız diyemedin mi orda sen hayırdır kimsin de beni ailemle görüştürmeyeceksin! ”
Senin bu kocan sen korktukça tepene biniyor haberin olsun. Demediniz deme !
Sen kaç yaşındasın vallahi çok merak ediyorum.Konuştuğum kişi de benden yaşça küçük 17 yaşında o böyle soğuk olunca benimde herşeyim azalıyor ona karşı benimde ona olan sevgimin bitmesinden korkuyorum
numarayı silmesi gizlemesi daha kotu, yarın öbür gün eşi baska sekilde ogrense sonucları daha kotu. konu sahibi anlatabilirdi boyle bir durum oldu diye. ama bu eşinin davranıslarını haklı cıkarmıyor tabi. boyle bir adamla ömür gecmez cunku saygısızBen onun daha çok pusmasını tavsiye etmedim, her insan kocasının huyunu bilir ve ona göre hareket eder. Karşısındaki anlayışsız bir insansa, ona durumu anlatabilirdi demek istedim. Ne oldu sonuçta kendisi mutsuz oldu, değdi mi?
profiline göre 21 yasında, cok uzuldum valla, bu tavırlarla daha da cok ezilecekSen kaç yaşındasın vallahi çok merak ediyorum.
Bak canım otur konuş güzelce eşinle daha çoluk yok çocuk yok. Kendini de kocanı da ölç biç tart, bu evliliğin sonu nereye varır bi düşün. Çocuk olduktan sonra hala aynı devam ederse zaten boşanmak zorunda kalırsın en azından şimdi bi tart herşeyi. Ama ne olursa olsun ailenden yana taviz verme. Görüştürmeyim mi demesi bile hadsizce !!! Ve konuşurken de korkma kendinden emin konuş.23 yaşındayım ben şu hayatta kimseye yük olmak istemiyorum ne yapıcam onu da bilmiyorum başıma ilk defa böyle bişey geliyor korktumda
Kıyamaaaam, kork tabi. Böyle bir adamı sevebilmek çok zor bişey çünküKonuştuğum kişi de benden yaşça küçük 17 yaşında o böyle soğuk olunca benimde herşeyim azalıyor ona karşı benimde ona olan sevgimin bitmesinden korkuyorum
Bende çok üzüldümprofiline göre 21 yasında, cok uzuldum valla, bu tavırlarla daha da cok ezilecek
Yok yok adam problemli belli ....Dua edin de bir daha hiç konuşmasın. Bu kafayla ömür mü geçer? Ayrıca ailenizle ilgili özeli, her şeyi ona anlatmak zorunda değilsiniz. İzin almak ne demek? Sizin aklınız fikriniz var, kimse sizin sahibiniz değil. Sürekli birilerinin izniyle hareket edecek değilsiniz. Ne olmuş yani arayıp çocukla konuştuysanız. Hiçbir erkekle muhatap olamayacak mısınız onun izni olmadan. Ya da her konuştuğunuzda sizden şüphe mi duyacak
mümkünse sevginiz bitsin, cunku seven erkek yok yere eşine bagırıp cagırmaz. sitem etse anlarım ama bagırıp cagırmak bosanmakla tehdit etmek ailenin evine bırakırım demek nedir bunlar yani kendini ne sanıyor?! sizi sindirmek icin bir bahane olmus, boyun eğip özür dilerseniz ileride yine sudan sebeplerle kavgalar cıkarmaya devam edecek. bu adamla huzurlu bir hayat sürmeniz imkansızKonuştuğum kişi de benden yaşça küçük 17 yaşında o böyle soğuk olunca benimde herşeyim azalıyor ona karşı benimde ona olan sevgimin bitmesinden korkuyorum
Çok ilginç sanki adami aldatti . Ne alakasi var silmesi icin sebep neArayıp konuşmuşsun, daha sonra o numarayı neden silmedin? Aynı hareketi o yapsa sen ne yapardın acaba?
Koca kk bunu anlamaya çalışıyoruzÇok ilginç sanki adami aldatti . Ne alakasi var silmesi icin sebep ne
Bence konu sahibinin yaşı küçük ve kocası onu kukla gibi yönetmek istiyor. Koca koca adamlar sırf bu yüzden gencecik kızlarla evleniyor sapık heriflerYok yok adam problemli belli ....
Ben konuşsam da o beni suçlu görüyor kendini haklı baban annen dururken senin konuşmak ne haddine kimsin sen zaten seni düşünseler evliliğini düşünseler sana aratmazlar sen benim eşimsin arayamazsın sen gerizekalı birisin akıllı olsan aramazsın gerekirse herkesi karşıma alır konuşurum tabi bunları avazı çıktığı kadar bağırarak söylüyor ben şimdi seni babanın evine bırakıcam falan demeye başladı bende annem babam üzülmesin başlarına bu dertleri açmamak için sustum kalbim çok kırık benimde Belki bana kızıcaksınız ama ben ne yapsam ne etsem suçlu gözükücem o yüzden onu karşıma alıp konuşsam da fayda yokBak canım otur konuş güzelce eşinle daha çoluk yok çocuk yok. Kendini de kocanı da ölç biç tart, bu evliliğin sonu nereye varır bi düşün. Çocuk olduktan sonra hala aynı devam ederse zaten boşanmak zorunda kalırsın en azından şimdi bi tart herşeyi. Ama ne olursa olsun ailenden yana taviz verme. Görüştürmeyim mi demesi bile hadsizce !!! Ve konuşurken de korkma kendinden emin konuş.
Ne var bunda kardeşi için aramış bunu yanlış anlayan zihniyette sorun var bence?Arayıp konuşmuşsun, daha sonra o numarayı neden silmedin? Aynı hareketi o yapsa sen ne yapardın acaba?