Eşim benimle konuşmuyor

Doğrudur

Bunu mu anladın alıntıladığın cevabımdan?

bunun sizin için bi dahası varsa daha çok defası da olur. bi üye arkadaşın dediği gibi sizin adım atacağınız biseyler çözeceğiniz yok.
buraya içinizi dökmeye gelmişsiniz.
calisiyormussunuz neyinizi karsiliyo bu adam. işte gelip yemeği temizliği yapiyo siz de oturuyo musunuz. Allah akıl fikir versin size.

Bunu mu anladın alıntıladığın cevabımdan?
mesaj bu. kişi kocasının huyunu bilir, konuyu büyütecegini de biliyordu, bu nedenle kadın kocasına danısmadan iş yapmamalıydı, önce ona soylemeliydi. hatta ilk mesajınız şuydu: neden telefondan arama kaydını silmedin, aynısı başına gelse ne düşünürdün?
yukarıda H3RA_ hanımefendi de detaylı acıkladı, belki de kardeşinin özel durumunu paylaşmak istemedi kızcagız, paylaşmadı diye suçlu mu oldu? eş olmak destek olmayı gerektirir, belki sitem edip bana soylesen ben de arardım destek olurdum diyebilir en fazla. ama bagırıp cagırmak bosanmakla tehdit etmek.. sizin cümleleriniz böyle bir adama karsı, nasıl davranılmasını istiyorsa o şekilde davranılmalıydı gibi anlasılıyor. bu yuzden dedim bu sekilde siddet uygulayan birine karsı, emrine amade bir tavır takınırsa işler daha da sarpa sarar. ya kendinizi anlatamıyorsunuz ya da benim soyledigimi anlamıyorsunuz.

bir sürü dil döktük burda kac kişi, ben de sonunda sinirlendim cevap yazmayacagım daha. konunun baslıgı kocamın gönlünü nasıl alabilirim olmalıydı, cunku konu sahibi bizden istediği cevapları alamadı hala eşimin sevgisi bitmiş midir acaba filan yazıyor. ona diyelim ki şöyle mum ısıgında güzel bir sofra kur, özür dile yaptıklarından pişman oldugunu soyle belki affeder, ha affetmezse sen alttan almaya devam et, bir daha yine boyle bagırıp cagırırsa da sessiz kal, tehditler savursun ama sen agzını acma, boyle boyle düzelir ilişkiniz... bazen yorumsuz kalıyor insan.

aynen ben de yazmayacağım. çözüm arasa milyon tane çözümü varken o hala asıl yerleri geçiştiriyor. insanın kendine yaptığını kimse yapamaz gerçekten.

Bu olayı bu kadar büyütüyorsa zaten size hiç güvenmemiş demektir. Güzelce durumu izah etmişsiniz kendisi bir bahane arıyordu demek ki bu olayda bahanesi oldu.

Sinirle söylenmiş bisey bence kızmış haklı olarak tepki göstermiş sakinlesmesini onun sizinle konuşmasını bekleyin sonra sakince anlatın durumu anlayacaktır.

Siz de diyemediniz mi sen kim oluyorsun da görüştürmüyorsun beni ailemle diye?

Valla işim gereği çift telefonum var gelen arama sayısı Manukyanda yoktur
Eşim sorgulamaya başlasa ömrü vefa etmez

Çocuk yapmayın demeye geldim. Çoğu yorumda belirtildiği üzere ben de eşinizin bir şeyler karıştırdığını ve bulduğu her bahaneyle sizi özellikle sindirmeye çalıştığını düşünüyorum. Alttan alıp suyuna gittikçe size saygı duymayacak. Bazen diş göstermeyi bilmek lazım. Konusmuyorsa konuşmayın, gerekirse yemeğini yapmayın, temizliğini yapmayın. İnadına gezin tozun. Restine rest yani. Ayrıca telefonu karıştırıp konuştuğunuz her numaranın hesabını sormak ne alaka ya? Ailenizin özelinden ona ne? Kaç yıllık evliyim, kaç çocuğum var ne eşimin telefonunu karıştırır hesap sorarım ne sordururum. İnsan kendine saygı duyacak ki karşıdaki duysun. İşler böyle yürüyor. Sinip her dediğini yapınca kıymet bilinmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…