- Konu Sahibi Sivali5811
Esiniz fevri biri mi? Belki hani anlik parlayan tipler olur ya oyledir. Eger oyle degilse ciddiyse hani gercekten abarti bir tepki.siz kotu bir sey yapmamisiniz tabi oncesinde hani ya da sonra arayinca esinize deseniz belki daha iyi olurdu ama sonucta ortada kotu bisi yok. Esiniz haksiz bence uzerine varmayin. Birkac cumleyle aciklayin. Ben yanlis bir sey yapmadim, gereksiz yere meseleyi buyuten sensin, alnim ak yuzum acik ama bi seyler arayan sen gibisin, anlam veremedim tavrina, keyfin bilir diyin bi sure onu birakin kendi haline.Merhabalar herkese yakın zamanda yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum öncelikle 1 senelik evliyim eşimi çok seviyorum elimden geldiğince ona hep saygı duyarım severim sayarım benim ailem bana küçükken çok katıydı ama kardeşime öyle değil ve bir gün kardeşim bir kaç tane hap içip hastaneye kaldırılmış o zamanlarda konuştuğu biri vardı kardeşim hiç bir şey anlatmadığı için ben öğrenmek istedim acaba bişey mi yaptı bu kişi diye tabi ne annem arıyor bu çocuğu ne babam bende küçüklüğümden beri herşeyi kendi başıma yapan birisiyim aradım kızdım falan aradan bir kaç hafta geçti eşim telefonumda bu numarayı gördü bende anlatmak zorunda kaldım aradığım için bana baya saydırdı aileme falan da kızdı ve o gün benden boşanmak istedi babamın evine bırakıcaktı beni kendi evimize gidip konuşalım dedim konuştuk fakat benden soğudunu ona hiç bişey anlatmadığım için danışmadığım için şuan benimle ne konuşuyor ne de seviyor aynı evde iki yabancı gibiyiz ben ne yapıcam nasıl düzelticem bilmiyorum