Eşim benimle konuşmuyor

Merhabalar herkese yakın zamanda yaşadığım bir olaydan bahsetmek istiyorum öncelikle 1 senelik evliyim eşimi çok seviyorum elimden geldiğince ona hep saygı duyarım severim sayarım benim ailem bana küçükken çok katıydı ama kardeşime öyle değil ve bir gün kardeşim bir kaç tane hap içip hastaneye kaldırılmış o zamanlarda konuştuğu biri vardı kardeşim hiç bir şey anlatmadığı için ben öğrenmek istedim acaba bişey mi yaptı bu kişi diye tabi ne annem arıyor bu çocuğu ne babam bende küçüklüğümden beri herşeyi kendi başıma yapan birisiyim aradım kızdım falan aradan bir kaç hafta geçti eşim telefonumda bu numarayı gördü bende anlatmak zorunda kaldım aradığım için bana baya saydırdı aileme falan da kızdı ve o gün benden boşanmak istedi babamın evine bırakıcaktı beni kendi evimize gidip konuşalım dedim konuştuk fakat benden soğudunu ona hiç bişey anlatmadığım için danışmadığım için şuan benimle ne konuşuyor ne de seviyor aynı evde iki yabancı gibiyiz ben ne yapıcam nasıl düzelticem bilmiyorum :KK43:
Esiniz fevri biri mi? Belki hani anlik parlayan tipler olur ya oyledir. Eger oyle degilse ciddiyse hani gercekten abarti bir tepki.siz kotu bir sey yapmamisiniz tabi oncesinde hani ya da sonra arayinca esinize deseniz belki daha iyi olurdu ama sonucta ortada kotu bisi yok. Esiniz haksiz bence uzerine varmayin. Birkac cumleyle aciklayin. Ben yanlis bir sey yapmadim, gereksiz yere meseleyi buyuten sensin, alnim ak yuzum acik ama bi seyler arayan sen gibisin, anlam veremedim tavrina, keyfin bilir diyin bi sure onu birakin kendi haline.

Ay bırakın konuşmasın (sizin aramanız da hata anası babası varken kardeşinizin bi de elalemin oğluna arayıp ne dediniz bizim kızı niye üzüyorsun mu?)
Ama eşinizin konuşmaması daha büyük sıkıntı o yüzden mesajımda ona saydıracağım. Acaba başka bi sorunu var bunu mu bahane etti ki?
Bakın benim babam sizin eşiniz gibiydi küserdi surat asıp otururdu, ne olduğunu anlamazdık, garip anam da peşinden koşardı ne oldu ne oldu şuna mı kızdın buna mı diye diye kadıncağız akıllandı ama gençliği gitti. Şimdi küsüp oturuyor mu, çıkıyor dışarı, gezmeye, yürümeye, vitrin bakmaya, komşuya arkadaşa kahveye, bizimki 30 yıl önceki gibi kös kös oturuyor sonra kendi geliyor g.tün g.tün

Bence düzeltme. Bu nedir ya ? En ufak bir olumsuzlukta ( ki o da kendine göre) hadi yavrum boşanıyoruz diyen adama ben daha çok sinirlenir defol git derim.ben evli dalan değilim ama en ufak bir trip atma bile benim cinlerimi tepeme çıkartmaya yetiyor. Bu ne korkusuzluk yiğidim hiç mi sizi sevmiyor, kaybetme korkusu yaşamıyor bu adam.tamam küsmeyi anlarım ama bir anda hadi soğudum boşanalım demek nedir ya ? Demek ki olsa da olur olmasa da olur gözüyle bakıyor bu ilişkiye.hatta olmasa daha iyi olur gözüyle.suçiunuz da sizi ilgilendiren bir konuda ona danışmamak.... ancak aldatmanın tepkisi bu olursa hak verebilirim.hala suçu kendinizde arayıp nasıl düzeltirim falan diyorsunuz. Bugün bunu yapan yarın yine ufacık bir şeyde bir sabah kalkıp hadi bişanıyoruz der. Saygısız.

X