- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
ayagina tekma atan sizsiniz,onun uzerine ellerinizi sikan o..
bence bosu bosuna birbirinize girmissiniz.
esiniz ne kadar hataliysa sizde o kadar hatalisiniz.
annenize filan gitmeyin daha neler.
karsilikli boyle davranmamaya soz verin olsun bitsin uzatmayin
Ya neden ev işlerini bu kadar dert ediyorsunuz ki. Ekmekleri poşete koyun fazla yemekleri dolaba atın gerekirse bulaşık kalsın. Yaw gerekirse tezgahta yer kalmasın. Eşin şikayetçi olduğunda da "haklısın tatlım senden yardım isteyecektim ama çok yorgundun kıyamadım, bende kızımızla ilgilendim işler kaldı" diyin, o adam karşınızda ezim ezim ezilir. Saat olmuş yemek yenmiş, anlaşılan adam yorgun. Hem o çocuk ikinizinde çocuğu, babası canı acısın ister mi? Eşinizin davranışı yanlış ama siz de çok yanlış davranmışsınız.
Not: mutfağı asla dağınık bırakmayı sevmem bırakmam da ama istisnalar olabilir.
Sofrayi oylede boylede siz toplamissiniz
Daha once toplasaydiniz o saate kalmazdi
Bence o sofrayi toplarkende soylenmissinizdir
Cocugu bilerek dusurmemis neticede yuksek bi yerde olmamasi gerek cocuk bi yere bisi serilip uzerinde oynayilabilir.
İhmaller, pireyi deve yapmalar.
Ev terketcek bisi goremedim ben.
Ya neden ev işlerini bu kadar dert ediyorsunuz ki. Ekmekleri poşete koyun fazla yemekleri dolaba atın gerekirse bulaşık kalsın. Yaw gerekirse tezgahta yer kalmasın. Eşin şikayetçi olduğunda da "haklısın tatlım senden yardım isteyecektim ama çok yorgundun kıyamadım, bende kızımızla ilgilendim işler kaldı" diyin, o adam karşınızda ezim ezim ezilir. Saat olmuş yemek yenmiş, anlaşılan adam yorgun. Hem o çocuk ikinizinde çocuğu, babası canı acısın ister mi? Eşinizin davranışı yanlış ama siz de çok yanlış davranmışsınız.
Anenlere gitmekle ilgili yazdiklarina istinaden dedim. Terk etmeyiEvi terketmiyorum ki zaten. Eşim çocukla oynuyordu o yüzden yanına koydum. Sofrayı söylenerek falan toplamadim zaten bir iki parça bişey götürmemle düşmesi anlık oldu.
Dün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.
Anenlere gitmekle ilgili yazdiklarina istinaden dedim. Terk etmeyi
Ev işlerini dert etmiyorum. Dün iş yaptım yorgunluktan sırtım tutuldu çok ağrıdı diye rica ettim. Hayır anlamadığım, herkes bu sofra toplama meselesi yüzünden eşime kizgin olduğumu söylemiş. Alakasi yok ki yani ben olayı baştan anlatmak için detaylara girdim sadece
biz hiç toplamıyoruz
yemekten kalkıp genelde masayı öylece bırakıveriyoruz
Tamam, sırtınız tutulmuş ağrımış yardım beklemişsiniz eşinizde beklediğiniz yardımı göstermemiş. Üstüne çocuk düşünce, anlaşılan daha da gerilmişsiniz. Çocuk kucağınızdayken sofrayı toplamaya çalışıp eşinize vermeyişinizden gergin olduğunuz anlaşılıyor. Hepsi birleşince eşinizle kötü olmuşsunuz.
bu milletin en ufak tartışmasında da başını alıp gitmek istemesini hiç anlamıyorum ortada gerçekten çom ciddi bi sorun olur anlarım evliliklerde çocuk oyuncagı oldu eskiden öylemiydiDün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.
çok fevri hareket etme. sonuçta seninde başına gelmiş sende uyuyakalmış ve düşürüşmüşsün çocugu cekyat yerine beşiğine yatırsan çok daha iyi olur. şahsen benim başıma gelse ben çekyatta yatırmaya korkardım. sen toplamaya gittiğinde almak istemiş cocuu daha naapsınDün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?