Eşim Beni Hırpaladı... Akıl verin nolur

sende dusurmussun..hani bu aklamaz onun durumunu..ama ana kucagi filan varsa bebeginin canim ona oturt kisa sureli zamanlarda isini oyle yap..inanki bunlarin ruhu duymuyor en basit birseyde icleri geciyor. Anneler genelde duyuyorlar farkediyorlar bu durumu…babalar daha rahat bu konularda…birde sofra kalsin bulasik kalsin aman su kalsin bu kalsin diye dusunuyorlar..biz kadinlarda hemen toplansin kafa rahat olsun isityoruz..sonra yapinca kim yapacak ki? Sen yapacaksin gene o yuzden belkide…keske bebeginle ilgilenip toplama isini gece filan kalkip yapsaydin..

olayi tam bilemeyiz, fiziksel olarak cok canin yanmamis olabilir ama kirildigin acik ve net...

Evlimisiniz merak ettim

Çok ta buyutecek ağlayıp uzulecek bisey yok bence.. Tabi dikkat etmek gerekir ama çocuklar duse kalka büyüyor.. Sende dusurebilirsin bebeği böyle durumlarda bağırıp çağırmak çocuğu daha çok korkutuyor.. Annene gitmeni gerektirecek bisey yok, opusun barışın

Yazdigim mesaj icin evli olmam mi gerekir? Siddeti kinamak icin evli olmak mi lazim?
Tabiki evli olmak gerekmiyor ben zaten karsiyim yuksek sesi bile sevmemm ancak herkes esinw gore muamele etmeli kadin yada erkek farketmez arkadas esine fazla yuklenmis fevri davranmis biras daha sakin olmali ki es de sabirsiz davranmasin

Tabiki evli olmak gerekmiyor ben zaten karsiyim yuksek sesi bile sevmemm ancak herkes esinw gore muamele etmeli kadin yada erkek farketmez arkadas esine fazla yuklenmis fevri davranmis biras daha sakin olmali ki es de sabirsiz davranmasin

Elbette konu sahibi fevri davranmis fakat birden o düsme sesi ile, o korku ile birden öyle davranmis olabilir. Yine bunun karsiligi fiziksel siddet olmamali. Elbette herkes kendi esine, düsünce tarzina göre yorum yazar, ama fiziksel siddet daima kinanmasi gereken birsey degilmi?

Evlilikte olur böyle şeyler.aynı buna benzer bi olay yaşadık bizde.konusu geçince guluyoruz yanı :))

Bizim oglan kafaustu dusmustu.1yasindaydi.smdi 4 yasnda tabi

Adam kızı alıp yere çaldı sanki, uyanıkken bile bile itti sanki, uyuyormuş kız dönerken yuvarlanmış, adama ne kızıyorsunuz ki, uyurken ne yaptığımızdan hangimizin haberi var.
Bide hemen ağlamalar hemen ev ayırmalar falan evlilik bu kadar kolay mı, daha evlenmeden soğuttunuz evlilikten, nazdan ölecez :|

Tabiki hak veriyorum dusunduklerinize kadin sinirlendii zaman nasil esine siddet uygulamiyosa erkekte uygulayamaz bu hakki kendinde gormemeli benim demek istedigim adam uyumak uzereyken sofra sofra deyip bunaltmasi esin sinielenmesi oyle de olsa kadina zarar vermemeli este daha sakin olmali

Bence kocan senle konusmak icin cekistirdi.
Oturalim konusalim diye.
Bence tum hatali sensin.
Neden oturup agliyosun kocan" sende dusurdun bebegi" dediginde?
Yalanmi?
Zorunami gitti anneligini sorgulamasi, dusurdun demesj.
E peki sen ne yaptin?
Sende onun babaligini sorguladin.
Sonra annenlere gitmek felan.
Nolucak annene gidince?
Kocana " artik beni suclama bebegimiz duserse ' mi diyceksin?
Oysaki o seni suclamamisti, mevzuyu sen baslatmistin. Onu suclamistin.
Kazadir, olur.
Sen bilerekmi dusurdunde kocana bilerek yapmismis gibi kiziyosun.

Cok haksizsin.
Zir pirt seyede annene gitme.
Adama gulerler.

Bencede sen halsizsin hic bi baba istemez cocugunu dusurmeyi sonucta sadece senin cocugun degil diyosunki cekyata yatar yatmaz uyudu demekki oda cok yorgundu onun seni hirpalamasi yanlis ama senin hareketlerine karsilik yapmis biz bayanlar bazen herseyi buyutuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…