• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Beni Hırpaladı... Akıl verin nolur

Yedi aylık bebek niye çekyatın üzerine konur onu anlamadım...
Ayrıca eşin tamam toplarım demiş,niye bu kadar üzerine gittiniz...
Hatalısın,özellikle bebek konusunda.bir daha çekyatın üzerine bırakma çocuğu

üzerine gitmedim ki bi kere topla dedim yapmayınca ben kalktım. ayrıca cekyatta acıktı ve babasının yanındaydı kızım

Ben eşinin hareketıne bısey demıyorum ama bebek ıcın uzuldum kac kere dusurmussunuz ve daha cok kucuk ıcerıdekı organları yada kafası zarar gorebılır bıde yataktan cekyattan falan dusuyo onun daha canı ne kadar oyle cekyata yataga falan koymayın artık o bebegı yere mınder koyun onun uzerıne falan koyun Allah korusun boyle duse duse bırsey yok deyıp uzerınde durmazsanız bısey olur farketmeden sonucu daha kotu olmasın ınsan bırden uykuya dalıyo bırsey oluyo hareketlenıyolar o ayda hıc ummadıgın anda donup dusuyolar o yuzden yerde yada besıgınde tutun ısınızı yaparken yada anakucagına koyun benım kızım 9aylık hala bır ıs yaparken uyanıksa yere mınderıne yada anakucagına koyarım yanımda durur.

normalde bırakmam zaten ya babası var diye onun yanına koydum oynatır bakar diye

Bence fazla tepki vermissin zaten oda o panikle korkmustur iyice. inatlasma sonucu olmus, simdi ne desekki hep yaptigi biseyse tabiki hos degil. ilk defaysa konusup bi sekilde bi daha olmamasi icin soz alabilirsin

fazla tepki verdiğimi biliyorum ama korktum ve yeterince ilgilenmediğini düşünüp kızdım bi an. bu hareketi daha öncede yaptı o yüzden kızgınım

Bu arada alıntı yapamıyorsunuz,cevap verdiginiz kişiler bakmazlarsa görmezler,bildirim gitmez onlara.

Tek bir şeyi anlamadım
Eşiniz düşürünce çok büyütmüşsünüz, ama eşiniz size "Sende düşürdün." Diyince zorunuza gitmiş ağlamışsınız
Neden bu çifte standart?
Bem ona düşürdüğü için akşamı zehir edebilirim ama ben düşürürsem o bana tek kelime diyemez? Zoruma gider çünkü. Düşüncesi neden ?

çifte standart yok. eşimle olan tartışmalarda ben asla onun kusurunu başa kakmam. ki dün ki kusur değildi ben sadece üzerimdeki gerginlik ve korkudan abartılı tepki verdim. evet zoruma gitti ama ben korkudan ağladım asıl. çok korktuğumu bildiği halde bu şekilde davrandı

Fazla tepkilisin cok izamis konu. Benegi dusuren sende olabilirdin ? O birtek senin degil onunda cocugu biraz sakinlesin.

Sinirleriniz yıpranmış gibi görünüyor. Eşiniz anlık patlama yaşamış gibi... Tabi size gerçekten zarar verdiyse bunun haklı bir yanı asla yok, olamaz. Çocuğunuza düşkün gözüküyorsunuz fakat ben buradan çocuk odaklı bir hayat sürmeye başladığınız düşünüyorum. Çift olarak rahatlamaya ihtiyacınız var. :KK51:

bu kadar düşkün değildim aslında. kızımda alerji çıkınca diyete başladık. ruh gibi geziyorum açlıktan ve o yüzden çok gerginim

Ben burda kocanı şiddet yanlısı görmedim ayıptır söylemesi. Ya da anlamadım olayı. Seni dövmemiş, sanırım mutfağı toplamanı bıraktırmak istemiş, seni çekiştirmiş.

Bazen ben de eşim aşağı tv ye gitmesin diye yapışıyorım koluna.. Onun gibi geldi.

Ayrıca bebeği düşüren zaten vicdan azabından çlüyor:) eşler birbirini suçlamamalı. Biz bebek düşünce hem bebeği hem de düşürenş teselli ediyoruz:) çünkü onun da ihtiyacı oluyor..

Bence büyütme. Sadece kırıldığını vs söyle. Çocuğu da ona itele; dinlen:)

ağlarken zorla içeriye götürmeye çalıştı mutfağı zaten toplamıştım. eşim şiddet yanlısı değil aslında ama eskiden kızkardeşlerini çok dövermiş görümcelerim anlatıyo. bende biraz düşünüyorum acaba yavaş yavaş gerçek yüzü çıkıyor mu diye. paranoyak oldum:KK43:

Fazla tepkilisin cok izamis konu. Benegi dusuren sende olabilirdin ? O birtek senin degil onunda cocugu biraz sakinlesin.

tabiki tepkimin abartılı olduğunu biliyorum ama beni kendi halime bıraksaydı gidip özür dilerdim. ama onun yaptığı daha beter oldu

Bırakın sofrayı gece ne olacak ki

Ev îşi diye diye ömür geçiyor

Dursun adam yorulmuş rehavet çökmüş neden ille de topla diye uğraşıyor kalkıp topluyorsun adam gel sen de yat demiş

Bir de bebeği yanına vs yatırma yani parmaklıklı yatağı yok mu orda yatsın

Biz salona da park yatak almıştık hem odasında hem salonda yatağı vardı yani uzanacaksak da oda orada uzanırdı

Hırpalamış ama amacı tutmak mıydı sen kurtulmak için çırpındın mı

evim soğuk içerde yatıyoruz yani. eşim çekyata uzanınca kızımıda yanına koydum ilk başta sevmeye oynmaya başladı sonra bi ara gözünü kapalı gördüm ama gözünü dinlendiriyo sandım. daldığını bilsem kızı bırakırmıydım öyle. canımı çok yakınca çırpındım tabi. daha öncede kolumu sıktı ama bu kadar canımı yakmadı dün resmen farklı biri gibi davrandı

Siz abartmışsınız ve fevri davranmışsınız annenize gitmek için bir durum yok bence sakinleşin kapatın olayı sonuçta çocuğu tutup kendi atmadı gereksiz tepki gösterincede sinirlenmiştir karşılıklı özür dileyip Gül gibi geçinin mutluluklar ..

Sen uzatmissin esin de yanlis yapmis ikiniz de hatalisiniz
Birak sofrayi madem adama teklif ettin o da kalkmadiysa sabaha uyansin baksin ki soz verdigi is ortalikta duruyor,bir daha birakmaz
Alistirmayin su adamlari herseyin hazirina, kendilerini sehzade saniyorlar
Kizinla ilgili hassas olabilirsin ama cok buyutmussun, alerjisiyle dusmesi arasinda ne alaka var cozemedim, bebek bu kimbilir daha kac kere hasta olur acile gidersiniz eger konu acillik olmaksa, allah beterini vermesin deyin gecin esin de sen de daha dikkatli ol yeter
Esinin uyguladigi anlamsiz siddete zaten soyleyecek ekstra birsey yok, hata etmis

alerjiyle alakası şu ki biz eşimle asla hır gür geçinen biri değiliz. alerji çıktktan sonra çoğu şey yasak oldu ve haliyle açlık bitkinlik halsizlik ve asabiyet geldi bana. ani çıkışlarım olur ara sıra ama dünki şey tamamen korkudan oldu

Ikiniz de hatalisiniz . Hemen anneye gitmek olmaz ayrılığa ciddi zemin hazirlarsiniz. Olur böyle şeyler babası da zarar gelsin istemez sonuçta.

Aklınız sürekli yiyecek ve korkuyla kaplı gibi duruyor. Bu kısır döndüren kurtulmanız lazım. Bence birbirinize biraz zaman ayırın. Hoppa

Bencede fazla tepki vermis nitekim yanlış anlamadiysam ayağına tekme atarak sende fiziksel zarar verip sinirlendirmissin devaminda bunun yasanmasi beklenilecek birsey zaten...cocugunun annesi sensen oda babasi kimse bilerek veya isteyerek cocuguna zarar vermek istemez...nitekim ne erkekler var esin ne guzel uzatmamaya çalışmış...bayanlar bence beklentileri biraz düşürelim kimse dört dörtlük degildir...surekli icen aldatan küfür eden döven bir kocan yok bunun farkında olup ona göre hareket etmeni tavsiye ederim...en ufacık problemde annenlere tasinirsan ileride bunlar teker teker yüzüne vurulur ve evliligine ciddi boyutta zarar verirsin bence sakince birdaha düşün derim

eşimden yana o konuda şikayetim yok tabi çok şükür. tabiki babası sonuçta kasıtlı yapmadı ben onu suçlamıyorum dün de suçlamadım sadece kızgınlığıma geldi. normalde asla bu şekilde davranmayacak biridir ama dün canımı yakınca öyle bir tepki vermem çok doğal birbirimize zarar vermek istemeyiz ikimizde ama canımı acıttı ve bu ikinci kez oldu. annemlere konuyu asla taşımam zaten. bu kadar düşüncesiz değilim ama bilmiyorum işte kafam bozuldu kırıldım

Aklınız sürekli yiyecek ve korkuyla kaplı gibi duruyor. Bu kısır döndüren kurtulmanız lazım. Bence birbirinize biraz zaman ayırın. Hoppa

aynen öyle. onu yeme bunu yeme şu yasak bu dokunur sinirden sürekli ağla ağla.. sinirlerim çok yıprandı

Kizim kucukken değil sofra toplamak cogu zaman yemek bile yapmazdim, esim kaldirmazsa 1 hafta dururdu her sey durdugu yerde. Sorun bu degil, bence sorun kiziniz dustugunde aglamaniz da degil, asil sorun olayi sicagi sicagina kapatmayip duzgunce konusmayip simdi evi terketmeyi dusunmeniz. Gece yaniniza geldiginde, canimi acittin, beni incittin vs ne hissttiyseniz konusmali ve sorunu orda cozmeliydiniz. Simdi uzattiginiz surece siz haksiz konuma duseceksiniz, esinizin gozunde de tripli, huysuz bir kadin olacaksiniz, nedenini duzgunce konusmadiginiz icin herkes sadece sonuca bakacak.

yanlış anlaşıldım asla terketme niyeti taşımadım ben. zaten annemlere konuyu anlatma gibi niyetim falan yok asla. sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz ve bana anlayış göstermesini bekliyorum hırçın olduğum zamanlar.bilmiyorum belkide bütün kusur bende

aşırı tepki vermişsiniz bence uzatmayın ... güzel bir sofra hazırlayın güzel bir yemek yapın akşam çay içerkende sakin sakin konuşun bence...bir süreliğine annenize gitmek çözüm değil belki daha kötü bile olabilir....hem ortada bişey yok çok şükür bebeğinizde iyi..oturun akşam sıkıntılarınızı konuşun karşılıklı bence...

Dün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.

İyi tekme tokat dovmemis. Haketmissiniz.çocuk onunda çocuğu.ayrıca sofrayi toplamakta zaten calismiyosaniz sizin göreviniz.Eşiniz sizi kirmamis ama çok zorlamissiniz.burada ne insanlar var Eşiniz iyi birine benziyo.bence yuvanizin kiymetini bilin birakip gitmekte ne?

Back