• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Beni Hırpaladı... Akıl verin nolur

Bunlar olduktan hemen sonra annenize gitmeniz "evi terk etti" olarak algılanabilir, bence şu an gitmeyin. Kafanızı toparlamak, dinlenmek veya değişiklik için annenize gidecekseniz de şu an değil bence, bunu bir süre erteleyin.
Sofrayı toplamak için kalktığınızda negatif duygularla kalkmışsınız siz ve bu negatif enerjiyi de eşinize aktarmışsınız. İkiniz de bir sofra toplama olayı yüzünden boş yere gerilip birbirinizi kırmışsınız. Birbirinizi ev işleri gibi ufak tefek meselelerden kırmayın. Bunlar birkip birikip bardağı bir süre sonra taşırabiliyor. Anlayış ve şefkatinizi kaybetmeyin. Gerekirse bazen bırakın da sofra da ortalıkta kalsın...Ama kalp kırmayın. Eşiniz de siz de.....

alerjiyle alakası şu ki biz eşimle asla hır gür geçinen biri değiliz. alerji çıktktan sonra çoğu şey yasak oldu ve haliyle açlık bitkinlik halsizlik ve asabiyet geldi bana. ani çıkışlarım olur ara sıra ama dünki şey tamamen korkudan oldu

süt ten mi alerji geçiyor da sizde diyet yapıyorsunuz. neden açınız. yerine yiyecek birşey yok mu.

tabiki tepkimin abartılı olduğunu biliyorum ama beni kendi halime bıraksaydı gidip özür dilerdim. ama onun yaptığı daha beter oldu
Erkekler kendi haline bırakmayı çok beceremiyorlar. Benim eşim de öyle kızsa da bağırıp çağırsak ta birbirimize 2 dakka sonra eski haline dönüyor benim de hiçbirşey olmamış gibi davranmamı bekliyor.
Siz okadar tepki verince adam kendini daha beter suçlu hissetmiş. Karşılıklı itişmişsiniz. İkinizde de hata var. Bence büyütmeyin annenizin evine gidecek bir durum yok bana kalırsa. 1+2 güne düzelir eski halinize dönersiniz.

aşırı tepki vermişsiniz bence uzatmayın ... güzel bir sofra hazırlayın güzel bir yemek yapın akşam çay içerkende sakin sakin konuşun bence...bir süreliğine annenize gitmek çözüm değil belki daha kötü bile olabilir....hem ortada bişey yok çok şükür bebeğinizde iyi..oturun akşam sıkıntılarınızı konuşun karşılıklı bence...

İnsaallah.. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

İyi tekme tokat dovmemis. Haketmissiniz.çocuk onunda çocuğu.ayrıca sofrayi toplamakta zaten calismiyosaniz sizin göreviniz.Eşiniz sizi kirmamis ama çok zorlamissiniz.burada ne insanlar var Eşiniz iyi birine benziyo.bence yuvanizin kiymetini bilin birakip gitmekte ne?
Şiddeti hak etmek? Sofrayı toplamak görevi? Siz olmak bayan? :stop:

yanlış anlaşıldım asla terketme niyeti taşımadım ben. zaten annemlere konuyu anlatma gibi niyetim falan yok asla. sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz ve bana anlayış göstermesini bekliyorum hırçın olduğum zamanlar.bilmiyorum belkide bütün kusur bende
Bunları eşinizle konuşmayı deneseniz bir sorun kalacağını zannetmiyorum. Büyük ihtimalle eşinize sıkıntılarınızı anlatmayıp kendi anlasın diye bekliyorsunuz. O da anlamayınca ufacık birşeyde kalbiniz kırılıp ağlamaya başlıyorsunuz. Ben de öyleyim de ordan biliyorum:KK64:

konu geneline bakınca esiniz haklı ama mutfakta bileginizi bukup cekmesi nasıl oldu o onemli birini hadi gel ya deyip zorla cekmeye calısırsın boylemiydi yoksa can acıtmak icinmiydi buysa hos olmamıs sizde ayagına vurmussunuz falan her tartısmada boyle yaparsanız sonu kotu olur

şiddet uyguladı olarak görmedim. itisme.. annene gitme. streslisiniz... barışın. naz yapın da konuşun ama...

Evet sütten geçtiği için bana da yasak. 3.5 aydır onu yeme bunu yeme stresli geçiyor günlerimiz

yerine geçen gıdaları bulun. benimde baya bir alerjim var. dikkat etmek zorundayim. yoksa iş şoka kadar gidebilirmis. Özellikle dışarıda çok zorlanıyorum. ama eve almıyoruz.

İyi tekme tokat dovmemis. Haketmissiniz.çocuk onunda çocuğu.ayrıca sofrayi toplamakta zaten calismiyosaniz sizin göreviniz.Eşiniz sizi kirmamis ama çok zorlamissiniz.burada ne insanlar var Eşiniz iyi birine benziyo.bence yuvanizin kiymetini bilin birakip gitmekte ne?

Eleştirinin de bi dozu var ne demek haketmişsiniz? Ayıp ya

Anlattiklarinizdan o da kizinizin dustugune uzulmus ve sizde onu suclayici tavirlar sergileyince sinirlenmis gibi geldi.

O sizi mesele kapansin diye odaya goturmek istemis olabilir. Kolunuzdan tutunca caniniz acimis ama sizde ayagina basarak karsilik vermissiniz.

Eve hos bir olay degil ama aranizda baska sorunlar yoksa ben annenize gidecek bir durum gormedim anlattiklarinizdan.

konu geneline bakınca esiniz haklı ama mutfakta bileginizi bukup cekmesi nasıl oldu o onemli birini hadi gel ya deyip zorla cekmeye calısırsın boylemiydi yoksa can acıtmak icinmiydi buysa hos olmamıs sizde ayagına vurmussunuz falan her tartısmada boyle yaparsanız sonu kotu olur

Hayır basit bi çekme değildi bi eliyle bilegimi büktü diğer eliyle de kolumu sıktı kollarimi çapraz yapıp zorladı. Zaten canımı çok yakınca refleks olarak kurtulmaya çalıştım daha sikinca ayağına vurdum yani

Hatalar karsilikli ,esinizin yaptigini asla onaylamiyorum ama olaylarin bu noktaya neden geldigini dusunursek sizin de payiniz buyuk :KK51: Kimse cocugunun yere dusmesini istemez ki . Anneler panik olur tepkilerini hemen gosterir ama babalarin icinde firtina kopar belli edemezler, keske daha sakin olsaydiniz :KK51:

şiddet uyguladı olarak görmedim. itisme.. annene gitme. streslisiniz... barışın. naz yapın da konuşun ama...

yerine geçen gıdaları bulun. benimde baya bir alerjim var. dikkat etmek zorundayim. yoksa iş şoka kadar gidebilirmis. Özellikle dışarıda çok zorlanıyorum. ama eve almıyoruz.

İşte sıkıntı yaşadığım en büyük konu bu. Henüz çok küçük olduğu için kanda cikmiyor. En güvenilir dediğim gıdalar bile dokunuyor. Yasak listem her geçen gün kabarıyor. Buda gerginligini artırıyor.

Hatalar karsilikli ,esinizin yaptigini asla onaylamiyorum ama olaylarin bu noktaya neden geldigini dusunursek sizin de payiniz buyuk :KK51: Kimse cocugunun yere dusmesini istemez ki . Anneler panik olur tepkilerini hemen gosterir ama babalarin icinde firtina kopar belli edemezler, keske daha sakin olsaydiniz :KK51:

Ya engel olamadım. Ben bu kadar panik değildim aslında. Çocuk olduktan sonra uçurum girdi aramıza sanki

Ya engel olamadım. Ben bu kadar panik değildim aslında. Çocuk olduktan sonra uçurum girdi aramıza sanki

Elinizde olmayan sebeplerden boyle tepki vermisiniz , annelik ic gudusu iste :KK200: Olan olmus , evi terketme fikrini once bi silin bence kafanizdan , evet incinmisiniz kirilmisiniz ama evi terkedecek kadar buyuk bi mesele degil inanin ;) Esinizin de sofraya yardim ederek , sizinde oturmanizi isteyerek ,bebisi almaya yardim etmeye calisarak size karsi hassasiyeti ve sevgisi cok belli ;) İnsh bi an once barisirsiniz ,hakikaten buyutek bisey yok ;)

Sofrayi oylede boylede siz toplamissiniz
Daha once toplasaydiniz o saate kalmazdi
Bence o sofrayi toplarkende soylenmissinizdir
Cocugu bilerek dusurmemis neticede yuksek bi yerde olmamasi gerek cocuk bi yere bisi serilip uzerinde oynayilabilir.

İhmaller, pireyi deve yapmalar.
Ev terketcek bisi goremedim ben.

ayagina tekma atan sizsiniz,onun uzerine ellerinizi sikan o..
bence bosu bosuna birbirinize girmissiniz.
esiniz ne kadar hataliysa sizde o kadar hatalisiniz.
annenize filan gitmeyin daha neler.
karsilikli boyle davranmamaya soz verin olsun bitsin uzatmayin

Back