• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Beni Hırpaladı... Akıl verin nolur

Ya neden ev işlerini bu kadar dert ediyorsunuz ki. Ekmekleri poşete koyun fazla yemekleri dolaba atın gerekirse bulaşık kalsın. Yaw gerekirse tezgahta yer kalmasın. Eşin şikayetçi olduğunda da "haklısın tatlım senden yardım isteyecektim ama çok yorgundun kıyamadım, bende kızımızla ilgilendim işler kaldı" diyin, o adam karşınızda ezim ezim ezilir. Saat olmuş yemek yenmiş, anlaşılan adam yorgun. Hem o çocuk ikinizinde çocuğu, babası canı acısın ister mi? Eşinizin davranışı yanlış ama siz de çok yanlış davranmışsınız.

Not: mutfağı asla dağınık bırakmayı sevmem bırakmam da ama istisnalar olabilir.

ayagina tekma atan sizsiniz,onun uzerine ellerinizi sikan o..
bence bosu bosuna birbirinize girmissiniz.
esiniz ne kadar hataliysa sizde o kadar hatalisiniz.
annenize filan gitmeyin daha neler.
karsilikli boyle davranmamaya soz verin olsun bitsin uzatmayin

Hayır yanlış anladınız. Ben evi terketmiyorum 1. İkincisi eşim elimi kolumu sıkıp bükünce refleks olarak vurdum ayağına. Çünkü canımı çok yaktı.

Ya neden ev işlerini bu kadar dert ediyorsunuz ki. Ekmekleri poşete koyun fazla yemekleri dolaba atın gerekirse bulaşık kalsın. Yaw gerekirse tezgahta yer kalmasın. Eşin şikayetçi olduğunda da "haklısın tatlım senden yardım isteyecektim ama çok yorgundun kıyamadım, bende kızımızla ilgilendim işler kaldı" diyin, o adam karşınızda ezim ezim ezilir. Saat olmuş yemek yenmiş, anlaşılan adam yorgun. Hem o çocuk ikinizinde çocuğu, babası canı acısın ister mi? Eşinizin davranışı yanlış ama siz de çok yanlış davranmışsınız.

biz hiç toplamıyoruz
yemekten kalkıp genelde masayı öylece bırakıveriyoruz

Sofrayi oylede boylede siz toplamissiniz
Daha once toplasaydiniz o saate kalmazdi
Bence o sofrayi toplarkende soylenmissinizdir
Cocugu bilerek dusurmemis neticede yuksek bi yerde olmamasi gerek cocuk bi yere bisi serilip uzerinde oynayilabilir.

İhmaller, pireyi deve yapmalar.
Ev terketcek bisi goremedim ben.

Evi terketmiyorum ki zaten. Eşim çocukla oynuyordu o yüzden yanına koydum. Sofrayı söylenerek falan toplamadim zaten bir iki parça bişey götürmemle düşmesi anlık oldu.

Ev işlerini dert etmiyorum. Dün iş yaptım yorgunluktan sırtım tutuldu çok ağrıdı diye rica ettim. Hayır anlamadığım, herkes bu sofra toplama meselesi yüzünden eşime kizgin olduğumu söylemiş. Alakasi yok ki yani ben olayı baştan anlatmak için detaylara girdim sadece

Ev işlerini dert etmiyorum. Dün iş yaptım yorgunluktan sırtım tutuldu çok ağrıdı diye rica ettim. Hayır anlamadığım, herkes bu sofra toplama meselesi yüzünden eşime kizgin olduğumu söylemiş. Alakasi yok ki yani ben olayı baştan anlatmak için detaylara girdim sadece

Evi terketmiyorum ki zaten. Eşim çocukla oynuyordu o yüzden yanına koydum. Sofrayı söylenerek falan toplamadim zaten bir iki parça bişey götürmemle düşmesi anlık oldu.
Anenlere gitmekle ilgili yazdiklarina istinaden dedim. Terk etmeyi

Dün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.

olayı siz büyütmüşsünüz

Anenlere gitmekle ilgili yazdiklarina istinaden dedim. Terk etmeyi

Annemlere biraz kafa toplamak için gitmek istedim. Normalde izinsiz çıkmam dışarı ama bu sefer izin almadan çekip gidersem belki kızdığımı canımı yaktığını anlar diye düşündüm ama sanırım iyi bi fikir değil

Ellerinize saglik bebegi ne de guzel dusuruyorsunuz bikere yedi aylik bebek hareketli donme zamani kanepenin koseside olsa birakilmaz birde uyuklayan adamin yanina koymussun buraya kadar hata sende birak adam uyandiktan sonra kaldirsin yada sen kaldir ne olacak suanki durumun cokmu iyi oldu dusen bebekler hele kafaya darbe aldiysa ilerde rahatsizliklara sebep oluyo dikkat lutfen ben yere battaniye seriyorum oyle koyuyorum uzuldugum icin yavruna tepkim oldu esinle guzelce konus bidaha boyle bisey olursa tepkim boyle olmaz de

Tamam, sırtınız tutulmuş ağrımış yardım beklemişsiniz eşinizde beklediğiniz yardımı göstermemiş. Üstüne çocuk düşünce, anlaşılan daha da gerilmişsiniz. Çocuk kucağınızdayken sofrayı toplamaya çalışıp eşinize vermeyişinizden gergin olduğunuz anlaşılıyor. Hepsi birleşince eşinizle kötü olmuşsunuz.

Tamam, sırtınız tutulmuş ağrımış yardım beklemişsiniz eşinizde beklediğiniz yardımı göstermemiş. Üstüne çocuk düşünce, anlaşılan daha da gerilmişsiniz. Çocuk kucağınızdayken sofrayı toplamaya çalışıp eşinize vermeyişinizden gergin olduğunuz anlaşılıyor. Hepsi birleşince eşinizle kötü olmuşsunuz.

aynen öyle galiba..

Vay be, adam kadini hirpaliyor ve burdaki hemcinsler adami hakli buluyorlar. Sonrada niye gazetelerde 3üncü sayfada hep ölmüs, tecavüz edilmis, dövülmüs kadinlar ile dolu diye sorgulaniyor. Eh bu ülkede kadin bile hemcinsler sahip cikmiyorsa ne olacak sanki?

Yorumlari okurken resmen ben bile utandim..

Sadece durup 10 saniye düşünerek hareket etse insanoğlu bu kadar mutsuz olmayacak aslında. Umarım ne demek istediğimi anlamissindir.

Dün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.
bu milletin en ufak tartışmasında da başını alıp gitmek istemesini hiç anlamıyorum ortada gerçekten çom ciddi bi sorun olur anlarım evliliklerde çocuk oyuncagı oldu eskiden öylemiydi:KK20::KK20:

çok fevri hareket etme. sonuçta seninde başına gelmiş sende uyuyakalmış ve düşürüşmüşsün çocugu cekyat yerine beşiğine yatırsan çok daha iyi olur. şahsen benim başıma gelse ben çekyatta yatırmaya korkardım. sen toplamaya gittiğinde almak istemiş cocuu daha naapsın
ayrıca seni kaldırmaya çalışmış sende tekme atmışşın ozaman sen neden tekme atıyorsun. büyütmeyin bu kadar. bidahakine daha dikkatlı olun. hele boyle ufacık bişeyde anneye gitmekte ne. okdar sorunlar çıkıcakki karşınıza başetmeyi öğrenmelisiniz

Back