- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.996
- 798
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
alerjiyle alakası şu ki biz eşimle asla hır gür geçinen biri değiliz. alerji çıktktan sonra çoğu şey yasak oldu ve haliyle açlık bitkinlik halsizlik ve asabiyet geldi bana. ani çıkışlarım olur ara sıra ama dünki şey tamamen korkudan oldu
Erkekler kendi haline bırakmayı çok beceremiyorlar. Benim eşim de öyle kızsa da bağırıp çağırsak ta birbirimize 2 dakka sonra eski haline dönüyor benim de hiçbirşey olmamış gibi davranmamı bekliyor.tabiki tepkimin abartılı olduğunu biliyorum ama beni kendi halime bıraksaydı gidip özür dilerdim. ama onun yaptığı daha beter oldu
aşırı tepki vermişsiniz bence uzatmayın ... güzel bir sofra hazırlayın güzel bir yemek yapın akşam çay içerkende sakin sakin konuşun bence...bir süreliğine annenize gitmek çözüm değil belki daha kötü bile olabilir....hem ortada bişey yok çok şükür bebeğinizde iyi..oturun akşam sıkıntılarınızı konuşun karşılıklı bence...
Şiddeti hak etmek? Sofrayı toplamak görevi? Siz olmak bayan?İyi tekme tokat dovmemis. Haketmissiniz.çocuk onunda çocuğu.ayrıca sofrayi toplamakta zaten calismiyosaniz sizin göreviniz.Eşiniz sizi kirmamis ama çok zorlamissiniz.burada ne insanlar var Eşiniz iyi birine benziyo.bence yuvanizin kiymetini bilin birakip gitmekte ne?
süt ten mi alerji geçiyor da sizde diyet yapıyorsunuz. neden açınız. yerine yiyecek birşey yok mu.
Bunları eşinizle konuşmayı deneseniz bir sorun kalacağını zannetmiyorum. Büyük ihtimalle eşinize sıkıntılarınızı anlatmayıp kendi anlasın diye bekliyorsunuz. O da anlamayınca ufacık birşeyde kalbiniz kırılıp ağlamaya başlıyorsunuz. Ben de öyleyim de ordan biliyorumyanlış anlaşıldım asla terketme niyeti taşımadım ben. zaten annemlere konuyu anlatma gibi niyetim falan yok asla. sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz ve bana anlayış göstermesini bekliyorum hırçın olduğum zamanlar.bilmiyorum belkide bütün kusur bende
süt ten mi alerji geçiyor da sizde diyet yapıyorsunuz. neden açınız. yerine yiyecek birşey yok mu.
Evet sütten geçtiği için bana da yasak. 3.5 aydır onu yeme bunu yeme stresli geçiyor günlerimiz
İyi tekme tokat dovmemis. Haketmissiniz.çocuk onunda çocuğu.ayrıca sofrayi toplamakta zaten calismiyosaniz sizin göreviniz.Eşiniz sizi kirmamis ama çok zorlamissiniz.burada ne insanlar var Eşiniz iyi birine benziyo.bence yuvanizin kiymetini bilin birakip gitmekte ne?
konu geneline bakınca esiniz haklı ama mutfakta bileginizi bukup cekmesi nasıl oldu o onemli birini hadi gel ya deyip zorla cekmeye calısırsın boylemiydi yoksa can acıtmak icinmiydi buysa hos olmamıs sizde ayagına vurmussunuz falan her tartısmada boyle yaparsanız sonu kotu olur
şiddet uyguladı olarak görmedim. itisme.. annene gitme. streslisiniz... barışın. naz yapın da konuşun ama...
yerine geçen gıdaları bulun. benimde baya bir alerjim var. dikkat etmek zorundayim. yoksa iş şoka kadar gidebilirmis. Özellikle dışarıda çok zorlanıyorum. ama eve almıyoruz.
Hatalar karsilikli ,esinizin yaptigini asla onaylamiyorum ama olaylarin bu noktaya neden geldigini dusunursek sizin de payiniz buyukKimse cocugunun yere dusmesini istemez ki . Anneler panik olur tepkilerini hemen gosterir ama babalarin icinde firtina kopar belli edemezler, keske daha sakin olsaydiniz
Ya engel olamadım. Ben bu kadar panik değildim aslında. Çocuk olduktan sonra uçurum girdi aramıza sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?