- 28 Ekim 2014
- 372
- 177
- 53
- Konu Sahibi uykusuzgibi
-
Sinirleriniz yıpranmış gibi görünüyor. Eşiniz anlık patlama yaşamış gibi... Tabi size gerçekten zarar verdiyse bunun haklı bir yanı asla yok, olamaz. Çocuğunuza düşkün gözüküyorsunuz fakat ben buradan çocuk odaklı bir hayat sürmeye başladığınız düşünüyorum. Çift olarak rahatlamaya ihtiyacınız var.
Ben burda kocanı şiddet yanlısı görmedim ayıptır söylemesi. Ya da anlamadım olayı. Seni dövmemiş, sanırım mutfağı toplamanı bıraktırmak istemiş, seni çekiştirmiş.
Bazen ben de eşim aşağı tv ye gitmesin diye yapışıyorım koluna.. Onun gibi geldi.
Ayrıca bebeği düşüren zaten vicdan azabından çlüyor:) eşler birbirini suçlamamalı. Biz bebek düşünce hem bebeği hem de düşürenş teselli ediyoruz:) çünkü onun da ihtiyacı oluyor..
Bence büyütme. Sadece kırıldığını vs söyle. Çocuğu da ona itele; dinlen:)
Fazla tepkilisin cok izamis konu. Benegi dusuren sende olabilirdin ? O birtek senin degil onunda cocugu biraz sakinlesin.
Bırakın sofrayı gece ne olacak ki
Ev îşi diye diye ömür geçiyor
Dursun adam yorulmuş rehavet çökmüş neden ille de topla diye uğraşıyor kalkıp topluyorsun adam gel sen de yat demiş
Bir de bebeği yanına vs yatırma yani parmaklıklı yatağı yok mu orda yatsın
Biz salona da park yatak almıştık hem odasında hem salonda yatağı vardı yani uzanacaksak da oda orada uzanırdı
Hırpalamış ama amacı tutmak mıydı sen kurtulmak için çırpındın mı
Sen uzatmissin esin de yanlis yapmis ikiniz de hatalisiniz
Birak sofrayi madem adama teklif ettin o da kalkmadiysa sabaha uyansin baksin ki soz verdigi is ortalikta duruyor,bir daha birakmaz
Alistirmayin su adamlari herseyin hazirina, kendilerini sehzade saniyorlar
Kizinla ilgili hassas olabilirsin ama cok buyutmussun, alerjisiyle dusmesi arasinda ne alaka var cozemedim, bebek bu kimbilir daha kac kere hasta olur acile gidersiniz eger konu acillik olmaksa, allah beterini vermesin deyin gecin esin de sen de daha dikkatli ol yeter
Esinin uyguladigi anlamsiz siddete zaten soyleyecek ekstra birsey yok, hata etmis
Bencede fazla tepki vermis nitekim yanlış anlamadiysam ayağına tekme atarak sende fiziksel zarar verip sinirlendirmissin devaminda bunun yasanmasi beklenilecek birsey zaten...cocugunun annesi sensen oda babasi kimse bilerek veya isteyerek cocuguna zarar vermek istemez...nitekim ne erkekler var esin ne guzel uzatmamaya çalışmış...bayanlar bence beklentileri biraz düşürelim kimse dört dörtlük degildir...surekli icen aldatan küfür eden döven bir kocan yok bunun farkında olup ona göre hareket etmeni tavsiye ederim...en ufacık problemde annenlere tasinirsan ileride bunlar teker teker yüzüne vurulur ve evliligine ciddi boyutta zarar verirsin bence sakince birdaha düşün derim
Aklınız sürekli yiyecek ve korkuyla kaplı gibi duruyor. Bu kısır döndüren kurtulmanız lazım. Bence birbirinize biraz zaman ayırın.
Kizim kucukken değil sofra toplamak cogu zaman yemek bile yapmazdim, esim kaldirmazsa 1 hafta dururdu her sey durdugu yerde. Sorun bu degil, bence sorun kiziniz dustugunde aglamaniz da degil, asil sorun olayi sicagi sicagina kapatmayip duzgunce konusmayip simdi evi terketmeyi dusunmeniz. Gece yaniniza geldiginde, canimi acittin, beni incittin vs ne hissttiyseniz konusmali ve sorunu orda cozmeliydiniz. Simdi uzattiginiz surece siz haksiz konuma duseceksiniz, esinizin gozunde de tripli, huysuz bir kadin olacaksiniz, nedenini duzgunce konusmadiginiz icin herkes sadece sonuca bakacak.
Bu arada alıntı yapamıyorsunuz,cevap verdiginiz kişiler bakmazlarsa görmezler,bildirim gitmez onlara.
Dün akşam ev işlerim yüzünden yemeği çok geç yedik. Bi sorun yoktu gayet iyi güldük yedik içtik. Sonra eşim cekyata uzandı yanına da 7 aylık kızım var onu yatirdim. Eşime sırtım çok ağrıyor çok yoruldum sofrayı toplar mısın dedim biraz uzanalim beraber, yatmaya yakın toplarız dedi. Baktım uyuklamaya başladı. Canım saat 23.0 geliyor zaten yaticaz olmaz öyle dedim biraz gonulsuz başladım sofrayı toplamaya. Mutfağa gittim 2 dk sonra güm... Kızım babasının yanında dönüp cekyattan düştü. Zaten bende aşırı panik ve korku var kızıma dair. Kızımda çoklu gıda alerjisi var. Bi kez acillik olduk. Sürekli panik haldeyim zaten. Eşim hemen kucağına aldı tamam bişey yok sırt üstü düştü diye ama elim ayağım boşaldı. Elinden aldım zar zor sakinlestirdim sonra o kizginlikla eşimle konusmayip sofrayi topladım bebeğim kucagimda. Bana ver dedi vermedim de konusmadim da. Sonra basladi vay efendim sen kaç kez düşürdün ben sana tek laf ettim mi benim sinirimi bozma vs vs. (4 aylıkken yanında uyuya kalmıştım kizimin düşmüştü.) benimde zoruma gitti mutfağa gidip ağladım sonra geldi koluma dokundu git başımdan deyince kollarımı sıkıp bileklerimi büktü beni zorla oturma odasına götürmeye çalıştı bırak dedim ayağına vurdum bu sefer bağırıp daha sert davranmaya başladı girişe kadar zorladı. ben kendimi yere bırakıp bağırınca bıraktı gitti kızın yanina.Çok şaşkınım böyle davranmasını gerektirecek kadar büyük değildi hicbirsey. Çok kötü oldum ama gidecek vakit değildi. Hiç bişey söylemedim kızı uyuttum. Yatağa yattı uzatma gel şuraya dedi hiç bişey olmamış gibi üstüne üstlük.. yattim uyudum ama yok yani kafaya koydum annemlere gitmek istiyorum bi süre. Doğru mu yaparım bu şekilde bi akıl verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?