Eşim Beni Hırpaladı... Akıl verin nolur

Yedi aylık bebek niye çekyatın üzerine konur onu anlamadım...
Ayrıca eşin tamam toplarım demiş,niye bu kadar üzerine gittiniz...
Hatalısın,özellikle bebek konusunda.bir daha çekyatın üzerine bırakma çocuğu

üzerine gitmedim ki bi kere topla dedim yapmayınca ben kalktım. ayrıca cekyatta acıktı ve babasının yanındaydı kızım

Ben eşinin hareketıne bısey demıyorum ama bebek ıcın uzuldum kac kere dusurmussunuz ve daha cok kucuk ıcerıdekı organları yada kafası zarar gorebılır bıde yataktan cekyattan falan dusuyo onun daha canı ne kadar oyle cekyata yataga falan koymayın artık o bebegı yere mınder koyun onun uzerıne falan koyun Allah korusun boyle duse duse bırsey yok deyıp uzerınde durmazsanız bısey olur farketmeden sonucu daha kotu olmasın ınsan bırden uykuya dalıyo bırsey oluyo hareketlenıyolar o ayda hıc ummadıgın anda donup dusuyolar o yuzden yerde yada besıgınde tutun ısınızı yaparken yada anakucagına koyun benım kızım 9aylık hala bır ıs yaparken uyanıksa yere mınderıne yada anakucagına koyarım yanımda durur.

normalde bırakmam zaten ya babası var diye onun yanına koydum oynatır bakar diye

Bence fazla tepki vermissin zaten oda o panikle korkmustur iyice. inatlasma sonucu olmus, simdi ne desekki hep yaptigi biseyse tabiki hos degil. ilk defaysa konusup bi sekilde bi daha olmamasi icin soz alabilirsin

fazla tepki verdiğimi biliyorum ama korktum ve yeterince ilgilenmediğini düşünüp kızdım bi an. bu hareketi daha öncede yaptı o yüzden kızgınım

Bu arada alıntı yapamıyorsunuz,cevap verdiginiz kişiler bakmazlarsa görmezler,bildirim gitmez onlara.

Tek bir şeyi anlamadım
Eşiniz düşürünce çok büyütmüşsünüz, ama eşiniz size "Sende düşürdün." Diyince zorunuza gitmiş ağlamışsınız
Neden bu çifte standart?
Bem ona düşürdüğü için akşamı zehir edebilirim ama ben düşürürsem o bana tek kelime diyemez? Zoruma gider çünkü. Düşüncesi neden ?

çifte standart yok. eşimle olan tartışmalarda ben asla onun kusurunu başa kakmam. ki dün ki kusur değildi ben sadece üzerimdeki gerginlik ve korkudan abartılı tepki verdim. evet zoruma gitti ama ben korkudan ağladım asıl. çok korktuğumu bildiği halde bu şekilde davrandı

Fazla tepkilisin cok izamis konu. Benegi dusuren sende olabilirdin ? O birtek senin degil onunda cocugu biraz sakinlesin.

bu kadar düşkün değildim aslında. kızımda alerji çıkınca diyete başladık. ruh gibi geziyorum açlıktan ve o yüzden çok gerginim

ağlarken zorla içeriye götürmeye çalıştı mutfağı zaten toplamıştım. eşim şiddet yanlısı değil aslında ama eskiden kızkardeşlerini çok dövermiş görümcelerim anlatıyo. bende biraz düşünüyorum acaba yavaş yavaş gerçek yüzü çıkıyor mu diye. paranoyak oldum

Fazla tepkilisin cok izamis konu. Benegi dusuren sende olabilirdin ? O birtek senin degil onunda cocugu biraz sakinlesin.

tabiki tepkimin abartılı olduğunu biliyorum ama beni kendi halime bıraksaydı gidip özür dilerdim. ama onun yaptığı daha beter oldu

evim soğuk içerde yatıyoruz yani. eşim çekyata uzanınca kızımıda yanına koydum ilk başta sevmeye oynmaya başladı sonra bi ara gözünü kapalı gördüm ama gözünü dinlendiriyo sandım. daldığını bilsem kızı bırakırmıydım öyle. canımı çok yakınca çırpındım tabi. daha öncede kolumu sıktı ama bu kadar canımı yakmadı dün resmen farklı biri gibi davrandı

Siz abartmışsınız ve fevri davranmışsınız annenize gitmek için bir durum yok bence sakinleşin kapatın olayı sonuçta çocuğu tutup kendi atmadı gereksiz tepki gösterincede sinirlenmiştir karşılıklı özür dileyip Gül gibi geçinin mutluluklar ..

alerjiyle alakası şu ki biz eşimle asla hır gür geçinen biri değiliz. alerji çıktktan sonra çoğu şey yasak oldu ve haliyle açlık bitkinlik halsizlik ve asabiyet geldi bana. ani çıkışlarım olur ara sıra ama dünki şey tamamen korkudan oldu

Ikiniz de hatalisiniz . Hemen anneye gitmek olmaz ayrılığa ciddi zemin hazirlarsiniz. Olur böyle şeyler babası da zarar gelsin istemez sonuçta.

Aklınız sürekli yiyecek ve korkuyla kaplı gibi duruyor. Bu kısır döndüren kurtulmanız lazım. Bence birbirinize biraz zaman ayırın.

eşimden yana o konuda şikayetim yok tabi çok şükür. tabiki babası sonuçta kasıtlı yapmadı ben onu suçlamıyorum dün de suçlamadım sadece kızgınlığıma geldi. normalde asla bu şekilde davranmayacak biridir ama dün canımı yakınca öyle bir tepki vermem çok doğal birbirimize zarar vermek istemeyiz ikimizde ama canımı acıttı ve bu ikinci kez oldu. annemlere konuyu asla taşımam zaten. bu kadar düşüncesiz değilim ama bilmiyorum işte kafam bozuldu kırıldım

Aklınız sürekli yiyecek ve korkuyla kaplı gibi duruyor. Bu kısır döndüren kurtulmanız lazım. Bence birbirinize biraz zaman ayırın.

aynen öyle. onu yeme bunu yeme şu yasak bu dokunur sinirden sürekli ağla ağla.. sinirlerim çok yıprandı

yanlış anlaşıldım asla terketme niyeti taşımadım ben. zaten annemlere konuyu anlatma gibi niyetim falan yok asla. sıkıntılı süreçlerden geçiyoruz ve bana anlayış göstermesini bekliyorum hırçın olduğum zamanlar.bilmiyorum belkide bütün kusur bende

aşırı tepki vermişsiniz bence uzatmayın ... güzel bir sofra hazırlayın güzel bir yemek yapın akşam çay içerkende sakin sakin konuşun bence...bir süreliğine annenize gitmek çözüm değil belki daha kötü bile olabilir....hem ortada bişey yok çok şükür bebeğinizde iyi..oturun akşam sıkıntılarınızı konuşun karşılıklı bence...

İyi tekme tokat dovmemis. Haketmissiniz.çocuk onunda çocuğu.ayrıca sofrayi toplamakta zaten calismiyosaniz sizin göreviniz.Eşiniz sizi kirmamis ama çok zorlamissiniz.burada ne insanlar var Eşiniz iyi birine benziyo.bence yuvanizin kiymetini bilin birakip gitmekte ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…