Eşim Beni Hırpaladı... Akıl verin nolur

Haksızsınız,hatalısınız,yanlışsınız.

Bir kere ev hanımıysanız o saate ne yemek kalır ne sofra.

O saate kadar dısarda calısıp gelen adama sofrayı topla demezdim ben..

Ha sizde calısırsınız o da calısır,ozaman evde herseyiii beraber yapmak gerekir.

Böyle bir evladı olup,sanki bütün dünya işi ondaymıs kafasındaki kadınları hic anlamıyorum.

Bende de var iki ufaklık.
Calısmıyorum su an için.

Herseyimide yaparım zamanında,
Benim sizden fazlam ne? Yok..

(bunlar benim sahsıma ait düşüncelerimdir,farklı düşünenlere saygım sonsuz.)

eşiniz haksız kesinlikle. dün eşim de telefonla konuşuyordu oğlan çekyattan atladı kızdım birdürü.. hiçbir şey demedi.
hem yorgun argın sofra kur kaldır. 2 dakika bir bebeğe bakmasın. kaza bu elbette olabilir ama siz de bir anne olarak tepki gösterebilirsiniz..

belli ki şiddet eğilimi var. anneye gidilir mi bilmem de eşim bana öyle davransa ya kendini yollardım ya da gidip bir kamunun misafirhane de kalırdım. aileme pek yansıtmadan hallederdim.

nasıl şaşırıyorsunuz anlamadım.
aynı şekilde biri bana davransa çok sakin olamam galiba.
biraz sabır,saygı,hoşgörü.

Kusura bakma ama ben genel olarak seni haksız buldum.

Olur bazen insan sadece yatmak ister hali yoktur. Senin de halin yok olabilir bebekli bir ailede her şey vaktinde olacak diye bir şey yok.

Onu dinleyip yaninda uzanmaliydin sofra da kalsaydı yani.

Ayrıca düşürdü diye tepki vermen anlamsız sendeyken de düşmüş kaza dediğin saniyelik olay.

Adama karsi anlayissizlik etme.

Kolunu sıkma konusunda bilerek can acitma amaci görmedim ben, aslında uzamasın diye konuşun çözülsün istemiş ama doğru yolu bulamamış o an. Anne evine gidecek bir durum yok.

Bundan sonra karsilikli daha anlayışlı ve rahat olmalısınız. Beklesin işler sizden kıymetli değil boşverin..

siz bence kavga edecek yer arıyorsunuz. Anne evine gidecek ne var bunda? Sizde aynısını yasamışsınız hemde daha küçükken çocuğunuz. Olmaması gereken bir durum ama olmuş sonuçta.

Pireyi deve yapan sensin bence. ..
Kalaydi sofra da gonulsuz toplayip boyle bir kaza üzerine trip atacaksan...

Kimse yanlış anlamasın beni.. 24 yaşımda gurbet ellerde anne oldum. Ne sıkıntılar çektim idare ettim. Burada bazılarının açtığı konulara , verdiği tepkilere ve evden uzaklaşma isteğine hayretler içinde bakıp kalıyorum.
Evlilik olgunluk ve sabır gerektirir. İyi madem hemen annenize gidin

Eşiniz hirpalamakta haksız da ben anlamadım, uyuklayan adama neden çocuk emanet ediyorsunuz?
Neden besiginde yada güvenli bir yerde değil?
Çocuğun düşmesinde suç esinizin mi bir daha düşünün bence.
Geri kalanı için size ve sartlariniza bağlı, çalışıyorsanız, aileniz desteklerse ben böyle hirpalamaya gelemem derseniz gidersiniz ailenizin yanına.
Yok ders olsun burnu sürtsün geri donerim amacıyla gidiyorsaniz, gitmeyin. Çocuk oyuncağı değil bu.

Ben eşinin hareketıne bısey demıyorum ama bebek ıcın uzuldum kac kere dusurmussunuz ve daha cok kucuk ıcerıdekı organları yada kafası zarar gorebılır bıde yataktan cekyattan falan dusuyo onun daha canı ne kadar oyle cekyata yataga falan koymayın artık o bebegı yere mınder koyun onun uzerıne falan koyun Allah korusun boyle duse duse bırsey yok deyıp uzerınde durmazsanız bısey olur farketmeden sonucu daha kotu olmasın ınsan bırden uykuya dalıyo bırsey oluyo hareketlenıyolar o ayda hıc ummadıgın anda donup dusuyolar o yuzden yerde yada besıgınde tutun ısınızı yaparken yada anakucagına koyun benım kızım 9aylık hala bır ıs yaparken uyanıksa yere mınderıne yada anakucagına koyarım yanımda durur.

Senin çocuğun olduğu kadar onunda çocuğu ve siz en tehlikeli ayda düşürmüşsünüz çocuğu dört aylıkken korumacı bir anne olmuş olsaydınız çocuğu düşme imkanı olmayan yatağın diğer tarafına yatıra bilirdiniz yada yastıklarla etrafını güvene alıp yatıra bilirdiniz yada yatağın bitim kısmını yorgan ve yastıklar yerleştire bilirdiniz sizin bu denli çıkışınız çocuk düştüğü için değil o an size yardımcı olmadığı için gönül koyarak masayı toplamışsınız saten bu işi yapmadığı için doluydunuz tam anı olmuş bebeğin düşmesi gereksiz bir uzatma

sen hatalısın burda,ama olmuş olan,bazen bız kadınlar .ok uzatabılıyoruz,erkekler uzatmaz,ve konu tatlıya bağlasın ister,haklılar,benım çıktığım bırı hiç uzatmaz yorum yapmazdı,bazen düşünüyorum ıyı yaparmış,hayat kısa,uzatınca çok tatsız şeyler oluyor,sizin yaşadığınız gıbı,ona daha sevecen,yaklaşıp sarılıp ağlasaydın oda sana daha şefkatle davrancaktı emın ol,sakin olll,senı anlıyorum,anlık tepkılerımızın bedelını sonra bızler ödüyoruz

abartılı tepki verdiğimi biliyprum ama cok korktum ve bi an kızdım ona.

Eşinizin kolunuzu sıkması bükmesi elbette ki doğru değil. Ancak uyku hali yarı ölüm halidir derler uyuklayan adamın yanına küçücük çocuğu niye koydunuz. Sonrasında ben öldürürüm ama babasına öptürmem hikayesi ben düşürdüm ama o düşüremez. Kusura bakmayın ama siz hatalısınız. Bir de annemlere gider bir süre sonra burnunu sürter gelirim diyorsanız öyle olmuyor maalesef. Kendi değerinizi düşürmeyin nasıl olsa gider gider gelir dedirtmeyin.

Yanlış anlamayın ama çocuğu düşüren sizsiniz. Eşiniz size dönüp 'ben uyuklarken neden yanıma biraktin' diye kızsa haklı. Ama bunun yerine hep alttan almış. Siz sinirlendiginiz için abartmissiniz. Eşiniz belli ki size önem veriyor, akşam yakın davranin.

Neyine şaşkınsın anlamadım olayı büyüten sensin,uyuyan adamın yanına bebek konur mu yahu, hem paniğim diyosun hem bebeğin yanında uyuyakalıp düşürüyosun sende onu hırpalamışsın

Yedi aylık bebek niye çekyatın üzerine konur onu anlamadım...
Ayrıca eşin tamam toplarım demiş,niye bu kadar üzerine gittiniz...
Hatalısın,özellikle bebek konusunda.bir daha çekyatın üzerine bırakma çocuğu

yani benim eşimde dünya tatlısı bi adamdır ama bi şeyi senin gibi uzatmaya kalkınca böyle ters tepiyo öğrendim ben uzatmıyorum küük konularda ama sizin konunuza yani bebeğin düşmesi konusna birşey diyemiycem zira eşim sende yapın gibisinden hiçbi konuda böyle karşı atağa geçmez

adam haklı,yani olabilir çocuğunuz onunda evladı,bir şey olsa emin olun oda üzülür.çocuk bu düşe kalka büyücek.
bence abartmışsınız,ki bunlar benim şahsi düşüncelerim.

tabiki üzülür ben ona bişey demiyorum. ben sadece korkudan agladım sinirlerim bozuldu onun sert davranması gerekmezdi ki

Seni neden sürükledi dovmek mi istedi? Yoksa Odaya gidip konuşmak için cekistirdi mi? Bebek neredeydi bunlar olurken.Anneye gideceksen kafanda bitirdin evliliği demektir bence.Ben bu durumda gider gelmezdim ama bu benim sartlarim..sen iyi düşün

dövmek amaclı degil tabi ama cekiştirmek değil bildiğin sürükledi yani. bebek yatagındaydı. ya sadece canımı yaktığını görsün istiyorum

yani benim eşimde dünya tatlısı bi adamdır ama bi şeyi senin gibi uzatmaya kalkınca böyle ters tepiyo öğrendim ben uzatmıyorum küük konularda ama sizin konunuza yani bebeğin düşmesi konusna birşey diyemiycem zira eşim sende yapın gibisinden hiçbi konuda böyle karşı atağa geçmez

benim zoruma giden de bu oldu zaten tartışmalarda ben asla yapmam bu tarz eğeşmeleri. zoruma gitti zaten korkudan aklım gitti. beklemiyodum böyle tavır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…