Eşim Beni Hırpaladı... Akıl verin nolur

Ikinizde hatalisiniz ama sende onun ayağına vurmussun bi nevi odesmissiniz çocuk bu düşebilir eşinin üzerine çok gitmişsin oda zaten düşürdüğü için üzülmüştür ve tatlıya bağlamaya çalışmış kusura bakmayın ama abartmissiniz.

Bana esin seni sakinlestirmek istedi gibi geldi. Birde bebek düşünce korkmustur sen de paniklemissin o iki kat paniklemis ama ben de mesela sinirliyken bana dokunulmasindan hoslanmam eger senin de böyle bir durumun varsa esinle konus sen sinirliyken seninle konusmaya calismasin sakinlesince konuşun

Kadın belki çalışıyo, nerden biliyorsunuz ev hanımı olduğunu ?
Ayrıca bebek varken ev hanımı da olsanız bazı işler birikebilir ya da bunalmış olabilir
Bi sofra 23:00 kadar kalır mı demişsiniz, orası otel mi 23:00 e kadar kalmayacaksa eşi de iki tabak kaldırsın bi zahmet
Kaldırmıyosa tabi hem kaldırıp hem söylenmek yerine konu sahibi de ellemesin

Sofra toplamak 10 dk. Toplayıp uzansaydınız keşke. Neyse olan olmuş. Her kavgayı ve tartışmayı ailelere anlatmak yansıtmak zorunda değilsiniz. Uzatmayın unutun gitsin.

Abartmissiniz.Sessizce toplasaydiniz mutfagi belki esiniz gercekten yorulmustur idare edebilirdiniz.Bebeginiz dustugu icin annelik gudusuyle paniklemissiniz ama yanlis bir tepki olmus.Esinizde sanirim uyku haliyle hirpalamis yanlis yapmis.Vallahi yanlis yanlis ustune

Eşim işten geç geliyor normalde de geç yiyoruz zaten ama dün sinirlerim bozuldu ağladım beni sakinleştirmesi lazım yerde kollarımı sıktı bileklerimi büktü diyorum. Basitçe odaya götürmeye çalışmadı yani. Canımı çok yakınca ayağına vurdum. Durduk yere niye vurayim adama.

büyütmeyin tatlım unutun gitsin ... annenizin evine gidecek kadar büyük birşey yok ortada..

bizde öyle birkaç kez düşürmüştük çocuğu insan panik oluyor ne yaptığını bilemiyor.. siz annyseniz o da babası kıyabilirmi hiç.. olmuş artık.. bileğinizi sıkmasaymış keşke ama olan olmuş akışına bırakın

Eger geri donmeyecekseniz gidin ailenizin evine, evlilikleri boyle yapboza cevirmek sadece aradaki saygiyi bitiriyor, iliski yalama oluyor baska da bir ise yaramiyor.

Sen uzatmissin esin de yanlis yapmis ikiniz de hatalisiniz
Birak sofrayi madem adama teklif ettin o da kalkmadiysa sabaha uyansin baksin ki soz verdigi is ortalikta duruyor,bir daha birakmaz
Alistirmayin su adamlari herseyin hazirina, kendilerini sehzade saniyorlar
Kizinla ilgili hassas olabilirsin ama cok buyutmussun, alerjisiyle dusmesi arasinda ne alaka var cozemedim, bebek bu kimbilir daha kac kere hasta olur acile gidersiniz eger konu acillik olmaksa, allah beterini vermesin deyin gecin esin de sen de daha dikkatli ol yeter
Esinin uyguladigi anlamsiz siddete zaten soyleyecek ekstra birsey yok, hata etmis

Eger geri donmeyecekseniz gidin ailenizin evine, evlilikleri boyle yapboza cevirmek sadece aradaki saygiyi bitiriyor, iliski yalama oluyor baska da bir ise yaramiyor.
Aynen
Bugun gideyim yarin adam gelsin beni gotursun diye bekliyor cogu kadin

Kendimi ifade edemedim. Anneme gidicem dediysem onlara anlatmak maksatlı değil sadece eşimin canımı yaktığını anlamasını istiyorum. Çünkü bu hareketi daha önce de yaptı. Özür dilemedi zamanda. Şimdi de. Ben bu öfke halinin daha da ileri gitmesinden korkuyorum.

Ağlama konusunda haksız olduğunuz için sakinleştirmemiş olabilir mi?
Siz adam çocuğu düşürdü diye bir dünya tavır yapın, adamın kucağına bile vermeyin çocuğu, "sen de düşürdün" deyince ağlayın bir de üstüne adam sizi teselli etsin. Sebep?

Biliyorum sofra toplamakta ne var. Kızımın alerjisinden dolayı diyet yapıyoruz ve haliyle aç, bitkin ve güçsüz zayıf kaldım. Bundan dolayı da hep gerginlik var zaten. Kızım dur durak bilmeyen bana bağımlı bir bebek. Benden başka kimse basedemiyo. Kime versem 5 dk sonra kucagimda tekrar. Yani ben artık yorgunluktan geç yemekmis geç temizlikmis alıştım herkesin eleştirisine. Haklısınız

Ağlama konusunda haksız olduğunuz için sakinleştirmemiş olabilir mi?
Siz adam çocuğu düşürdü diye bir dünya tavır yapın, adamın kucağına bile vermeyin çocuğu, "sen de düşürdün" deyince ağlayın bir de üstüne adam sizi teselli etsin. Sebep?

Ağlama sebebimin en büyük kaynağı kızım düşünce çok korktum. İçim bi an doldu. Eşim de öyle soyleyince patladim bi anda

Eşinizin sizi hırpalaması çok yanlış o ayrı bir mevzu.
Ama siz de fazla abartmışsınız.
Çocuklar düşe kalka büyüyor, adam tutup çocuğu yere atmadıya...

Büyütmeyin tatlım unutun gitsin ... annenizin evine gidecek kadar büyük birşey yok ortada..

bizde öyle birkaç kez düşürmüştük çocuğu insan panik oluyor ne yaptığını bilemiyor.. siz annyseniz o da babası kıyabilirmi hiç.. olmuş artık.. bileğinizi sıkmasaymış keşke ama olan olmuş akışına bırakın

Kiyamaz tabi ki.. Benim kızdığım şey ben ağlarken canımı yakması. Zaten korktum aklım çıktı bide onun tavirlari.

Bencede fazla tepki vermis nitekim yanlış anlamadiysam ayağına tekme atarak sende fiziksel zarar verip sinirlendirmissin devaminda bunun yasanmasi beklenilecek birsey zaten...cocugunun annesi sensen oda babasi kimse bilerek veya isteyerek cocuguna zarar vermek istemez...nitekim ne erkekler var esin ne guzel uzatmamaya çalışmış...bayanlar bence beklentileri biraz düşürelim kimse dört dörtlük degildir...surekli icen aldatan küfür eden döven bir kocan yok bunun farkında olup ona göre hareket etmeni tavsiye ederim...en ufacık problemde annenlere tasinirsan ileride bunlar teker teker yüzüne vurulur ve evliligine ciddi boyutta zarar verirsin bence sakince birdaha düşün derim

Kizim kucukken değil sofra toplamak cogu zaman yemek bile yapmazdim, esim kaldirmazsa 1 hafta dururdu her sey durdugu yerde. Sorun bu degil, bence sorun kiziniz dustugunde aglamaniz da degil, asil sorun olayi sicagi sicagina kapatmayip duzgunce konusmayip simdi evi terketmeyi dusunmeniz. Gece yaniniza geldiginde, canimi acittin, beni incittin vs ne hissttiyseniz konusmali ve sorunu orda cozmeliydiniz. Simdi uzattiginiz surece siz haksiz konuma duseceksiniz, esinizin gozunde de tripli, huysuz bir kadin olacaksiniz, nedenini duzgunce konusmadiginiz icin herkes sadece sonuca bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…