- 7 Nisan 2019
- 284
- 105
-
- Konu Sahibi TomrisAnka
Bana da kızarsınız şimdi ama iyi ki çocuk olmamış..
Ben böyle dengesiz, birbirini hırpalamaktan zevk alan, geçimsiz aileler yüzünden en çok "çocuk var mı acaba? inşallah yoktur" merakıyla okuduğumu farkettim artık..
Her evde tartışma olur sizinki tartışma değil. Gırtlak gırtlağa gelmişsiniz artık..
Annenize "dövdü" "dövdüm" gibi şeyler söyleniyor, ama o gayet normal konuşup kapatıyor öyle mi?
Yanlış bir evlilik yaptığınıza şaşırmadım. Ailenizden göremediğiniz ilgiyi manyağın birinde görünce sevgi sanmışsınız..
Çok özür dileyerek yazıyorum .
Konunda sürekli kendimi ezdirmezdim diye belirtmişsin ama ben kendini ezdirmediğin tek bir olay göremedim .
siz daha gelinliği giymeden hırpalanıyorsanız ses etmiyorsanız milleti sevindirmek istemiyorum diye yediğiniz dayaklara göz yumuyorsanız zaten akıl sağlığınız sağlıklı hareket etmiyordur ..duamda samimiyim Allah akıl fikir versin umarım doğru yolu bulursunuz yoksa sizin yediğiniz dayak benim canımı yakmıyor..burda millete ters ters konuşuyorsanız bu muhabbetin üstüne bende derim biraz daha dayak lazım diye..ki zaten görünen köy o.Vermediğimi nerden biliyorsunuz. Siz napıyorsunuz ya . Kadın biraz daha dayak yemeli diycek ve ben sakin mi kalmaliyim
Okuldan sonra çalışmadım stajimda diyaliz merkezindeydi o yüzden bilgim yokHemşirelik bölümünü mü bitirdiniz? Darp raporundan nasıl haberiniz olmaz?
Ben gayet iyi okudum .Evlenmeden önce oyleydim diye belirttim kendimden utanıyorum dedim iyi okuyun lütfen.
Tesekkur ederimŞöyle ki;
1- Darp raporu
2- Karakola gidip şikayetçi olma
3- Direk uzaklaştırma kararı için savcılığa da gidilir. O ifade için çağrılır.
4- Boşanma için dilekçe. Barodan avukat talep edilir..
yaa herneyse öyleydiniz veya değildiniz veya değilsiniz.. Ne farkeder ki? Sonuçta olan olmuş bitmiş bundan sonra güçlü durmak istiyosanız boşanırsınız olur biter.Evlenmeden önce oyleydim diye belirttim kendimden utanıyorum dedim iyi okuyun lütfen.
Nasıl yani? Nerde okudunuz bu bölümleri? Okulda değil mi?
Tesekkur ederim Allah razı olsunEvden çıkıp giderek en iyisini yapmışsınız. Lütfen çevreden utanmayın. Kimse sizi ayıplamayacak. Boşanmak gayet doğal, hele de şiddet varsa siz değil kocanız utanmalı. Annelerimiz, nenelerimiz şiddet gördü, cefa çekti de ne oldu? Atılan tokatları, psikolojik baskıları sineye çekti de ne oldu? Altın madalya mı taktılar? Siz de kesinlikle affetme yoluna gitmeyin. Aileniz de affet dese de kararlı olun. Muhtemelen karşı taraf ve ailesi sizi geri getirmeye uğraşacak. Lütfen kanmayın. Düzeldiğini düşünmeyin. O tatlı zamanları hatırlayıp aslında çok iyi biridir diye kendinizi kandırmayın. Asıl karakteri kendi yemeğini hazırlayan, donunu yıkayan karısına, bir kadına el kaldıran insandır. Mesleğiniz var zaten, işe girer hayatınızı kazanırsınız kimseye muhtaç değilsiniz. Burada size yazan kadınlar da kötülük olsun diye değil, sizin gözünüzü açmak için yazıyor.
Bizim sözlerimize ihtiyacınız yoksa buraya konu açmayın!Siz derdinize anlatirken acı çekerken insanların gülüp aşağılayıcı konuşması haklı mı oluyor. İnsan insana böyle yardım etmez sizinde güzel sozlerinize ihtiyacım yok
Sorsan seviyorum ben senin için ailemden korkuyorum der dün vurduktan sonra gelip bugün ablamadan araba yıkamak için su istedim şaka yapar gibi karın nerde dedi onun ayağının tozu olamazsınız dedim senin yaptığına bak diyor bana ne yaptım sizce
Dün ağlayarak boşancam yeter dedim sakin ol düşün dedi. Bende sen okadar şey çektin babam sana vurdu mu okadar uzsede dedim yok dedi ama bana vurdu dedim ben nikah günü vazgeç kızım demiştim dinlemedin dedi evet... Dinlemedim...öldürülecek gibi duruyorsun yaşadıkların çok zor. insanın pskılojisi kaldırmaz sen hep düzeltmeye çalışmışsın ama olmuyor işte. ailen neden arkanda durmuyor bunca dayağa bunca kavgaya el kızım diyemiyorlar
Önce bir hastaneye git yalnız olaydan sonraki bikaç gün içinde raporu alman şartı var diye biliyorum. Hastaneye eşim bana şiddet uyguladı de raporu her türlü verirler (iz varsa bile hafif darp olarak veriliyo). Sonra o darp raporuyla karakola şikayette bulun muhtemelen eşin uzaklaştırma alır. Daha sonra da adliyeye gidip barodan avukat istediğini söyle seni yönlendirirler.Okulda darp raporu ile ilgili ders verilmedi.. Yada o dersi ben dinlemedim oldumu
Sizin ters dediğiniz cevaplar da insnalar beni alaya almış napmam gerekiyordu. Birşey soyleyimmi sözlerine dikkat et. Yaşamadan ölmeszin Allah korusun...siz daha gelinliği giymeden hırpalanıyorsanız ses etmiyorsanız milleti sevindirmek istemiyorum diye yediğiniz dayaklara göz yumuyorsanız zaten akıl sağlığınız sağlıklı hareket etmiyordur ..duamda samimiyim Allah akıl fikir versin umarım doğru yolu bulursunuz yoksa sizin yediğiniz dayak benim canımı yakmıyor..burda millete ters ters konuşuyorsanız bu muhabbetin üstüne bende derim biraz daha dayak lazım diye..ki zaten görünen köy o.
Onlar sevinmesin diye psikopat ile yaşamaya devam mı edeceksiniz? Bu ruh hali de normal değilİşte nasıl yapacağımı bilmiyorum... Ailesinin yaptıkları bosanirsam yapacakları sevinçleri düşün düşün bir yere varamadim
Sizin değil senin sözlerine yok. Yaptıklarına takilmasam şuan o evde onlaydimmm. Taktimki burda boşanma süreci ile ilgili bilgi alayım. İşten üsten konuşmak o usluplar size göre aşağılayıcı gelmez şuan benim yerime kendinizi koysaniz burs ayanimadigi insanlara kendini açmış ve zaten yeterince kötü haldeyken o sözlerde incitici gelirdiBizim sözlerimize ihtiyacınız yoksa buraya konu açmayın!
Kimse size gülmüyor, aşağılayıcı konusmuyor!
Burda yazılanlara takıldığınız kadar, eşinizin yaptıklarına takılsaydınız bu durumda olmazdınız.