Eşim Beni Dövdü Bana Yardım Edin:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ters dediğiniz cevaplar da insnalar beni alaya almış napmam gerekiyordu. Birşey soyleyimmi sözlerine dikkat et. Yaşamadan ölmeszin Allah korusun...
Kardeş yaşamadığını ne biliyosun belki yaşadığımız için san burda yol gösterme çabasındayız? O yüzden bence ona buna ters cevap vermeyi bırak da gözünün önüne bak, burda insanlar sana senin için kızıyolar yoksa bize ne, kime ne senin yediğin dayaktan?

İnsaAllah

annen haklı ama 1,5 yıl evli kaldın bunca acıyı dayağı çektin bundan snra ölene kdar bu adamı çekme bence canına güzelliğine hayatına yazık

Tesekkur ederim bende öyle yapmayı istiyorum ama utanıyorum babama karsi

Çok sağolun

Sen sadece bana değil herkese terssin.
Herkesin kendine göre derdi var.
Herkes buraya konu açıyor ama kimse siz gibi ters cevaplar vermiyor.

Nasil yaklasırsan bizde sana o sekilde yaklasırız.

Hayır . Ben şuan okadar kötüyüm ki kendimi ifade edemiyorum. Basım çok dönüyor astım hastasıyım bu biraz beni üzüntüden etkiledi toparlayamiyorum. Ben boşanacam... Kesin kararlıyım... Babam için üzülüyorum demek kim kızı şiddet görsün .. ellerinle evlendir sonra boşansin ister üstüne emanet ettiğin adam onu dovsun ister çok üzülecek bu süreçte onun içinde uzuluyorum.. Kalp hastası ailesi ve o anamı babamı uzerse onlara bişey olursa diye korkuyorum oyuzden bu süreçte memlekete gitmelerini isteyecegm

Tesekkur ederim bende öyle yapmayı istiyorum ama utanıyorum babama karsi
Canım utanacak bisey yok ki herkesin başına gelebilir düzeleceğe pek benzemiyor gibi yeniden evlenirsin belki daha mutlu olursun dünyanın sonu değil ki herkeste var kayınvalide vs ama başta gözdağı verememişsin malesef haddini bilsin hepsi

Adliyeye gidip nasıl dava açılır . Bosanma dilekçesi avukata yazdıracam ama maliyetini bilmiyorum

Yaşınız kaç?
Detaylı yazıyorum..

Boşanma dilekçesinin acelesi yok.
Şimdi darp raporu için hastahaneye gidin. Orada nerelere vurduğunu detaylı anlatın.
Hastahanedeki doktora ve polislere şikayetçi olacağınızı söyleyin.

Uzaklaştırma kararı için savcılıktan karar çıkması gerekiyor. Eşiniz ifadeye çağrılır. Karar bildirilir.
Uzaklaştırma çıkarsa size yaklaşamaz ihlal ederse hapse girer.

Boşanma dilekçesini bundan sonra verebilirsiniz. Adliyede sizi yönlendirirler. Barodan avukat talebi yapılır. Nafaka olayına da değinmeyi unutmayın.

Bu evlilikten bu cacık olmaz. Adamın evlilikten anladığı bu ötesi olmaz..
Dövmediği zamanlarda iyidir diye bir şey olamaz..

Onlar sevinmesin diye psikopat ile yaşamaya devam mı edeceksiniz? Bu ruh hali de normal değil

Ya beni yanlış anladınız şuan onların sevincekelrini bile düşünüyor sinirlerim bozuluyor olacak olabilcek herşeyi düşünüyorum ve işin içinde. Çıkamıyorum ve sinirim bozuluyor diyorum

Ailenle konuş boşan nereye kadar öyle huylu huyundan vazgecmez eger yillara yayarsan daha cok pişman olursun

bu pislikten ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi
canım benımm bak burada yorum yapan herkesin bir iki evladı vardır ve evladın ne oldugunu iyi biliyoruz
evladı olmasada kımse kımsenın dayak yemesıne gönlü razı gelmez ,

Allah senden razı olsun beni anladigin için. Güçlü de olsan gucsuzde . Okul oku okuma. Her kadının başına geliyor... Çok güçlüydum ben neler yaşadım sizin en ufak fikriniz yok. Sadece bu evlilik mi ben 9 yaşında tecavüze ugrayacakken o adamdan kendimi korudum taciz etmiş olmakla kaldı.. yıllarca onun psikolojisini atlatamadım hala atlatamadım.. benim için evlenmek imkansızdı ... Öyle biri gibi göründü ki inandım be.. zarar gelmez dedim.. seviyor dedim sonra bunlar oldu . Şimdi diyorlar napcam diyince napcaksin bosan... Bunu bende biliyorum ben duygusal olarak napcammm nasıl baş edicem kimse bişey demiyo

Ya beni yanlış anladınız şuan onların sevincekelrini bile düşünüyor sinirlerim bozuluyor olacak olabilcek herşeyi düşünüyorum ve işin içinde. Çıkamıyorum ve sinirim bozuluyor diyorum
Hiç kimseyi düşünme. Bu hayatta insanın kendisinden daha değerli hiç birşey yok emin ol.

Yaşayan bilen insan
İnsan olan
Bu haldeki bir hemcinsine o üslupla gelmez...

İnsanlar hayatlarında kendinden ödün veriyor özellikle evlilikse . Sende kalkıp ironik bi cümleyle birilerinin çektiği acıyı tiye mi alıyorsun
Sen kendine değer vermiyorsun ki, ben tiye alsam nolur? Bu dünya bu ezik adamdan mı ibaret bu kadar mı zayıfsın gerçekten. Bence sen kendine gel.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…