- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.234
-
- Konu Sahibi TomrisAnka
Kardeş yaşamadığını ne biliyosun belki yaşadığımız için san burda yol gösterme çabasındayız? O yüzden bence ona buna ters cevap vermeyi bırak da gözünün önüne bak, burda insanlar sana senin için kızıyolar yoksa bize ne, kime ne senin yediğin dayaktan?Sizin ters dediğiniz cevaplar da insnalar beni alaya almış napmam gerekiyordu. Birşey soyleyimmi sözlerine dikkat et. Yaşamadan ölmeszin Allah korusun...
İnsaAllahLafda yiğit işte. Siz nasıl ben güçlü bir kadınım diyorsunuz ama sadece lafta kalıyorsa, o da öyle ucuz sevici.
Sevenin sevgisi icraatından belli olur. Yoksa çok kolay, ölüyorum bitiyorum sen bitanesin demek. 5 saniyelik eylem.
Bile bile lades olmuş, inşallah bir ömür heba etmezsiniz.
Dün ağlayarak boşancam yeter dedim sakin ol düşün dedi. Bende sen okadar şey çektin babam sana vurdu mu okadar uzsede dedim yok dedi ama bana vurdu dedim ben nikah günü vazgeç kızım demiştim dinlemedin dedi evet... Dinlemedim...
Tesekkur ederim bende öyle yapmayı istiyorum ama utanıyorum babama karsiÖncelikle ailenin arkanda durması lazım durmasa bile sen kendin güçlü olmalısın emdirmemelisin sen çok affederek ona imkan tanımışsın çocuğun yokken bence ayrıl hor görüyor resmen hayatını kabusa çevirir bu adamla yaşanılmaz kayinvalideni salla hemşiremizsin daha ne çalışır bakarsın kendine
Çok sağolunÖnce bir hastaneye git yalnız olaydan sonraki bikaç gün içinde raporu alman şartı var diye biliyorum. Hastaneye eşim bana şiddet uyguladı de raporu her türlü verirler (iz varsa bile hafif darp olarak veriliyo). Sonra o darp raporuyla karakola şikayette bulun muhtemelen eşin uzaklaştırma alır. Daha sonra da adliyeye gidip barodan avukat istediğini söyle seni yönlendirirler.
Sen sadece bana değil herkese terssin.Sizin değil senin sözlerine yok. Yaptıklarına takilmasam şuan o evde onlaydimmm. Taktimki burda boşanma süreci ile ilgili bilgi alayım. İşten üsten konuşmak o usluplar size göre aşağılayıcı gelmez şuan benim yerime kendinizi koysaniz burs ayanimadigi insanlara kendini açmış ve zaten yeterince kötü haldeyken o sözlerde incitici gelirdi
Hayır . Ben şuan okadar kötüyüm ki kendimi ifade edemiyorum. Basım çok dönüyor astım hastasıyım bu biraz beni üzüntüden etkiledi toparlayamiyorum. Ben boşanacam... Kesin kararlıyım... Babam için üzülüyorum demek kim kızı şiddet görsün .. ellerinle evlendir sonra boşansin ister üstüne emanet ettiğin adam onu dovsun ister çok üzülecek bu süreçte onun içinde uzuluyorum.. Kalp hastası ailesi ve o anamı babamı uzerse onlara bişey olursa diye korkuyorum oyuzden bu süreçte memlekete gitmelerini isteyecegmboşanmadan kendı ayaklarınla çıkmazsan dört kişinin omuzlarında çıkarsın
aklını başına al
aslında babam üzülmesin diye sustum dediğğin anda okumayı bırakacaktım merak ettim okudum ,
hadi bu kadar yediğin dayaktan sonra asıl şimdi babanı üzüeceksin çünkü sen bu adamı boşamazsın ,
Canım utanacak bisey yok ki herkesin başına gelebilir düzeleceğe pek benzemiyor gibi yeniden evlenirsin belki daha mutlu olursun dünyanın sonu değil ki herkeste var kayınvalide vs ama başta gözdağı verememişsin malesef haddini bilsin hepsiTesekkur ederim bende öyle yapmayı istiyorum ama utanıyorum babama karsi
Adliyeye gidip nasıl dava açılır . Bosanma dilekçesi avukata yazdıracam ama maliyetini bilmiyorum
Onlar sevinmesin diye psikopat ile yaşamaya devam mı edeceksiniz? Bu ruh hali de normal değil
Hayır . Ben şuan okadar kötüyüm ki kendimi ifade edemiyorum. Basım çok dönüyor astım hastasıyım bu biraz beni üzüntüden etkiledi toparlayamiyorum. Ben boşanacam... Kesin kararlıyım... Babam için üzülüyorum demek kim kızı şiddet görsün .. ellerinle evlendir sonra boşansin ister üstüne emanet ettiğin adam onu dovsun ister çok üzülecek bu süreçte onun içinde uzuluyorum.. Kalp hastası ailesi ve o anamı babamı uzerse onlara bişey olursa diye korkuyorum oyuzden bu süreçte memlekete gitmelerini isteyecegm
Allah senden razı olsun beni anladigin için. Güçlü de olsan gucsuzde . Okul oku okuma. Her kadının başına geliyor... Çok güçlüydum ben neler yaşadım sizin en ufak fikriniz yok. Sadece bu evlilik mi ben 9 yaşında tecavüze ugrayacakken o adamdan kendimi korudum taciz etmiş olmakla kaldı.. yıllarca onun psikolojisini atlatamadım hala atlatamadım.. benim için evlenmek imkansızdı ... Öyle biri gibi göründü ki inandım be.. zarar gelmez dedim.. seviyor dedim sonra bunlar oldu . Şimdi diyorlar napcam diyince napcaksin bosan... Bunu bende biliyorum ben duygusal olarak napcammm nasıl baş edicem kimse bişey demiyoBu forumda ne biçim insanlar var ya. Kadın şiddet görmüş çaresiz neye uğradığını şaşırmış. Hayatındaki diğer olumsuzluklar hakkında en ufak fikrimiz dahi yok. Ama insanlar kendini ezdirmemeye devam et falan diye dalga geçen yorumlar yapıyor. Bu yorumunuz ne işe yaradı ki şimdi? Bi kadın cinayetine engel falan mı oldunuz? Düzgün bir üslupla akıl vermek varken neden böyle?
Dalga geçen eleştiren üyelerin bir çoğu konu sahibesinin yerinde olsa belki de benzer tepkiler verirdi. Aaa ama hepiniz güçlü kadınsınız değil mi? Ya hepimiz güçlüysek kocasından şiddet gören boşanamayan, boşanıp toplumun önyargısı altında ezilen, cinayete kurban giden kadınlar kimler? Birbirimize yardım etmek için ne yapıyoruz?
Hiç kimseyi düşünme. Bu hayatta insanın kendisinden daha değerli hiç birşey yok emin ol.Ya beni yanlış anladınız şuan onların sevincekelrini bile düşünüyor sinirlerim bozuluyor olacak olabilcek herşeyi düşünüyorum ve işin içinde. Çıkamıyorum ve sinirim bozuluyor diyorum
ederim tabi sizde edin riskli gebeilk yaşıyorum ihtiyacm varrDua edin inşaAllah
Yaşayan bilen insanKardeş yaşamadığını ne biliyosun belki yaşadığımız için san burda yol gösterme çabasındayız? O yüzden bence ona buna ters cevap vermeyi bırak da gözünün önüne bak, burda insanlar sana senin için kızıyolar yoksa bize ne, kime ne senin yediğin dayaktan?
Sen kendine değer vermiyorsun ki, ben tiye alsam nolur? Bu dünya bu ezik adamdan mı ibaret bu kadar mı zayıfsın gerçekten. Bence sen kendine gel.İnsanlar hayatlarında kendinden ödün veriyor özellikle evlilikse . Sende kalkıp ironik bi cümleyle birilerinin çektiği acıyı tiye mi alıyorsun
Asla boşanmaz ikiside rahatsız bence bunu ciddi olarak diyorumsonuç?
boşanacak mısın boşanmayacak mısın?