Eşim Beni Dövdü Bana Yardım Edin:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şöyle söyleyeyim...
1 ay çok güzel sevgisi davranisi falan mutlu anılarımız çok . Sonra küfürlü konuşmalar bianda sinirler en sonda bu olay işte hep böyle değil...

Başlangıcını okudum devamını okuyamadım size çok kızdım sinirlendim.
Benim eşim bir kere sadece bağırışalrı oldu burdada konu açtım boşanıcam dedim daha sonra bunun neden olduğunu da anladım benden ötürü bile değilmiş.
Ne olursa olsun siz kendinize kıymet vermemişsiniz ki kendinize değer verin def edin başınızdan...

Ben en baştan tek tek okuyarak cevap veriyorum şuan. Sonraki cevapları okumadigimdan öyle görünüyor şuan. Burda yeniyim şuan . Sunlara takılmayin. Dalga geçecek kadar boş insan degilim

Hemsireyim demiştiniz sanırım
Sağlık sektorundeyseniz darp raporu vs gibi konulardan haberdar olmanız gerekmez mi?

Daha oturuyo musun?
Annene de yazıklar olsun kızımı biri dövecek de ben hala gidip almıcam

Siz derdinize anlatirken acı çekerken insanların gülüp aşağılayıcı konuşması haklı mı oluyor. İnsan insana böyle yardım etmez sizinde güzel sozlerinize ihtiyacım yok

Evden çıkıp giderek en iyisini yapmışsınız. Lütfen çevreden utanmayın. Kimse sizi ayıplamayacak. Boşanmak gayet doğal, hele de şiddet varsa siz değil kocanız utanmalı. Annelerimiz, nenelerimiz şiddet gördü, cefa çekti de ne oldu? Atılan tokatları, psikolojik baskıları sineye çekti de ne oldu? Altın madalya mı taktılar? Siz de kesinlikle affetme yoluna gitmeyin. Aileniz de affet dese de kararlı olun. Muhtemelen karşı taraf ve ailesi sizi geri getirmeye uğraşacak. Lütfen kanmayın. Düzeldiğini düşünmeyin. O tatlı zamanları hatırlayıp aslında çok iyi biridir diye kendinizi kandırmayın. Asıl karakteri kendi yemeğini hazırlayan, donunu yıkayan karısına, bir kadına el kaldıran insandır. Mesleğiniz var zaten, işe girer hayatınızı kazanırsınız kimseye muhtaç değilsiniz. Burada size yazan kadınlar da kötülük olsun diye değil, sizin gözünüzü açmak için yazıyor.

Vicdanın dinle alakası yok zaten içinde varmış size ara ara karakteri hakkında bilgide vermis bence en kısa zamanda darp raporu falan al gerekirse ses kaydını al elinde bulunsun ve hemen boşan adam olmayacağı belli

İşte nasıl yapacağımı bilmiyorum... Ailesinin yaptıkları bosanirsam yapacakları sevinçleri düşün düşün bir yere varamadim
Sen hırs yapmışsın, sevinsin ne olcak. Bütün kv gelinlere karşı temkinlidir. Hele sen bir oğullarına ufacık bısey yap, o zaman nasıl sırt dönerler.Allahından bulsunlar onların da kızı vardır..Benım kv bizi çok ayırmaya çalıştı, ama yani öyle bir ah ettim ki.. Kızının istemesinde kavga çıktı. Eşim ve kardeşi hala görüşmüyor. Ama benım burnumdan nasıl getirdiler o yüzden ah ettim

Ordan öldürecek gibi mi görünüyorum.

öldürülecek gibi duruyorsun yaşadıkların çok zor. insanın pskılojisi kaldırmaz sen hep düzeltmeye çalışmışsın ama olmuyor işte. ailen neden arkanda durmuyor bunca dayağa bunca kavgaya el kızım diyemiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…