- 28 Şubat 2019
- 4.670
- 11.163
-
- Konu Sahibi TomrisAnka
farketmez. doktorlar iz yapmayan darpları da tespit edip raporlayabilirler.
kocasına verse bu cevapları ihya olurdu zatenburaya derdinizi yazıyorsunuz ta ilk bastan belli etmiş adam kendini ve siz surekli affetmissiniz ve giderek dahada korkunc olmus.
ustelik burda insanları tersliyorsunuz.
kim ne yazarsa haklı.
guzel bir seyler yazıp moral vereyim dedim ama cevaplarınız hep ters.
siz akıllanmazsınız.
böyle devam edin.
Bak bu yazılanlara hiç sinirlenmeyin bunları sizi kendinize getirmek için yazıyorlarYok siz anlamazsınız devam edin gibi aşağılayıcı bir üslup takincak kadar bir insansaniz sizde susun
ya evlenmeden önce seni itip kakan küfür eden birini bırakmamışsın evlenmişsin evlendikten sonra devam etmiş şiddet gene susmuşsun dayak yemişsin dün gene susmuşsun evde oturuyosun kusura bakma sen hala o evi terk etmediysen benim söylüycek bişeyim yok merak etme 2 güne affedersin devam eder evliliğin ben anlamıyorum boşa gitsin en fazla ne olabilir ya şu anki halinden daha iyi olursun emin ol
Onu dedi bunu dedi
Ben şöyle yaptım böyle oldu
Ayrıntılarda boğulmuşsun
Adam normal değil işte
Çoluk çocuk yokken kurtar kendini
Psikolojin zaten bozulmuş birde dayak mı yiyeceksin
ne kadar gecikirseniz o kadar zararınızaDün gece oldu yarın gitsem verirler mi şuan tek başıma çıkacak halde değilim
Çocuk için tedavi görüp sakın çocuk yapmayın bu adama lütfen!! Öfke probleminden daha fazlası var. Size kıyamaması gereken zamanlarda her günü zehir etmiş. Mesleğiniz var mı? Yaş kaç?
O evde oturmadim... Dyaagi yiyipte susmadim... Kendimi korudum... Suan ailemin evindeyim..
Sadece utanıyorum... Arkadaşlarıma aileme söylemeye.. boşanma davasi nasıl acicam bilmiyorum.. herşeyi düşünüyorum cikmazdayim
sonuna kadar okuyamadım nasıl sabretmissiniz sizi gercekten seven bunca şeyi yapmaz tek taraflı bi fedakarlık altan alma nereye kadar gider ki olan size bosa giden yillariniza olur.mecbana düzelmesi zor geliyor. zararın neresinden dönersen kardır atasözünü hep uyguladım hiç pişman olmadım size de tavsiyem .inşallah dogru adim atar hayırlı kararlar verirsiniz
Valla ben de dalga mı geçiyor diye düşünüyorum artıkOnca yorum yapıldı, hala dava nasıl açılır anlayamadınız mı gerçekten? Umarım vicdanlarla dalga geçmek değildir niyetiniz
İyi madem onlar sevinmesin diye bu işkenceye maruz kalmaya devam edin..
Valla ben de dalga mı geçiyor diye düşünüyorum artık
Biz de o mükemmeliği neden burdan göremiyoruz acaba ben de ona anlam veremiyorum. Adam psikopat boşan.O cümle su hem mükemmel biri olup hem nasıl ruh hastası oluyor anlam veremiyorum
İmam nikahlı dayak yemişsin bir gun sonra affetmişsin şaka gibi...yine affet bacım.