Eşim Beni Dövdü Bana Yardım Edin:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayak yediğiniz halde sırf ailesi sevinecek diye bosanmamak????
Siz iyi misiniz?
Gerçekten soruyorum iyi misiniz ya?
Sizin kafayı duvara vurunca beyniniz çalışmayı mı durdurdu nedir
Allah aşkına cidden şuan delirmemek elde değil

Boşanma ablacım sen gerçekten bak
Üstüne birde çocuk yap ki ailesi sevinmesin bir de kudursunlar

Güçlü kadın başkası sevinmesin diye kendini mı üzer?
Tövbe bismillah

buraya derdinizi yazıyorsunuz ta ilk bastan belli etmiş adam kendini ve siz surekli affetmissiniz ve giderek dahada korkunc olmus.
ustelik burda insanları tersliyorsunuz.
kim ne yazarsa haklı.
guzel bir seyler yazıp moral vereyim dedim ama cevaplarınız hep ters.
siz akıllanmazsınız.
böyle devam edin.

kocasına verse bu cevapları ihya olurdu zaten

Yok siz anlamazsınız devam edin gibi aşağılayıcı bir üslup takincak kadar bir insansaniz sizde susun
Bak bu yazılanlara hiç sinirlenmeyin bunları sizi kendinize getirmek için yazıyorlar
Sizin kendinize yaptığıniz kötülüğü görmeniz için yoksa kimsenin sizi aşağıladığı yok

O evde oturmadim... Dyaagi yiyipte susmadim... Kendimi korudum... Suan ailemin evindeyim..
Sadece utanıyorum... Arkadaşlarıma aileme söylemeye.. boşanma davasi nasıl acicam bilmiyorum.. herşeyi düşünüyorum cikmazdayim

küfrüne engel olamamışsın sonra eşine o küfürler yeterli gelmemiş ki şiddete geçmiş. sen ne kadar konuşursan konuş şiddeti bitmicek bu şiddet olayı iyice ilerliyecek.iyi düşün bu sefer de düzelir deme sakın sadece kendini düşün lütfen

Çocuk için tedavi görüp sakın çocuk yapmayın bu adama lütfen!! Öfke probleminden daha fazlası var. Size kıyamaması gereken zamanlarda her günü zehir etmiş. Mesleğiniz var mı? Yaş kaç?

25 yaşındayım.. Hemsireyim... Ve sosyal hizmetler okuyorum.. ama çalışmıyorum.

O evde oturmadim... Dyaagi yiyipte susmadim... Kendimi korudum... Suan ailemin evindeyim..
Sadece utanıyorum... Arkadaşlarıma aileme söylemeye.. boşanma davasi nasıl acicam bilmiyorum.. herşeyi düşünüyorum cikmazdayim

Onca yorum yapıldı, hala dava nasıl açılır anlayamadınız mı gerçekten? Umarım vicdanlarla dalga geçmek değildir niyetiniz

Dua edin inşaAllah

Ya arkadaşlar napıyorsunuz bi kendinize gelin kız nasıl yapacagıyla ilgili yardım istiyor belliki şokta belliki ilk defa yasıyor
geyik yapanlar dalga gecenler ayıp değil mi yahu kardesinizin dostunuzun basına gelse yine aynı sekilde tiye mi alıcaksınız

Bana da kızarsınız şimdi ama iyi ki çocuk olmamış..

Ben böyle dengesiz, birbirini hırpalamaktan zevk alan, geçimsiz aileler yüzünden en çok "çocuk var mı acaba? inşallah yoktur" merakıyla okuduğumu farkettim artık..

Her evde tartışma olur sizinki tartışma değil. Gırtlak gırtlağa gelmişsiniz artık..

Annenize "dövdü" "dövdüm" gibi şeyler söyleniyor, ama o gayet normal konuşup kapatıyor öyle mi?

Yanlış bir evlilik yaptığınıza şaşırmadım. Ailenizden göremediğiniz ilgiyi manyağın birinde görünce sevgi sanmışsınız..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…