-
- Konu Sahibi TomrisAnka
Allah senden razı olsun beni anladigin için. Güçlü de olsan gucsuzde . Okul oku okuma. Her kadının başına geliyor... Çok güçlüydum ben neler yaşadım sizin en ufak fikriniz yok. Sadece bu evlilik mi ben 9 yaşında tecavüze ugrayacakken o adamdan kendimi korudum taciz etmiş olmakla kaldı.. yıllarca onun psikolojisini atlatamadım hala atlatamadım.. benim için evlenmek imkansızdı ... Öyle biri gibi göründü ki inandım be.. zarar gelmez dedim.. seviyor dedim sonra bunlar oldu . Şimdi diyorlar napcam diyince napcaksin bosan... Bunu bende biliyorum ben duygusal olarak napcammm nasıl baş edicem kimse bişey demiyo
KısacaCanım utanacak bisey yok ki herkesin başına gelebilir düzeleceğe pek benzemiyor gibi yeniden evlenirsin belki daha mutlu olursun dünyanın sonu değil ki herkeste var kayınvalide vs ama başta gözdağı verememişsin malesef haddini bilsin hepsi
Sizin önce bir sakin olmanız lazımYa beni yanlış anladınız şuan onların sevincekelrini bile düşünüyor sinirlerim bozuluyor olacak olabilcek herşeyi düşünüyorum ve işin içinde. Çıkamıyorum ve sinirim bozuluyor diyorum
Allah senden razı olsun beni anladigin için. Güçlü de olsan gucsuzde . Okul oku okuma. Her kadının başına geliyor... Çok güçlüydum ben neler yaşadım sizin en ufak fikriniz yok. Sadece bu evlilik mi ben 9 yaşında tecavüze ugrayacakken o adamdan kendimi korudum taciz etmiş olmakla kaldı.. yıllarca onun psikolojisini atlatamadım hala atlatamadım.. benim için evlenmek imkansızdı ... Öyle biri gibi göründü ki inandım be.. zarar gelmez dedim.. seviyor dedim sonra bunlar oldu . Şimdi diyorlar napcam diyince napcaksin bosan... Bunu bende biliyorum ben duygusal olarak napcammm nasıl baş edicem kimse bişey demiyo
Annemle konuşurken ağladı ben iyiyim dedim kapattım . Yani intihar etmedim dedim. Sonra onlara gittim.
Üslubunun bozuk değil kizmam
Arsız adam demekki anlama kapasitesi yokKısaca
Sustum olmadı
Konuştum olmadı
Sovdum olmadı
Gözdağı verdim olmadı
Ağzının payını aldı olmadı
Karsisinda ezildim olmadı
Ezdirmedim olmadı
Her yolu denedim olmadi... Bitti işte.
bu pislikten ne kadar çabuk kurtulursan o kadar iyi
canım benımm bak burada yorum yapan herkesin bir iki evladı vardır ve evladın ne oldugunu iyi biliyoruz
evladı olmasada kımse kımsenın dayak yemesıne gönlü razı gelmez ,
Allah Evladınizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayi nasip etsin. Ben düşük yaptım o acı çok kötü. Rabbim kimseye yasatmasinederim tabi sizde edin riskli gebeilk yaşıyorum ihtiyacm varr
Annende istemez doğal olarak tamamen toplumsal olaylardan dolayı bence ailene bile verdiğin değeri azaltmalsin baban anlayışlı ise babanla konuş bnceEyvallah :)
Anneniz çıkıp gelmedi yani sadece telefonda ağladı öyle mi?
Ne biçim insanlar var yeryüzünde Allahım..
Evlat şiddet görür ama sadece telefonda konuşulup kapatılır. Üstelik intihar kelimesi bile kullanılmışken..
Babanızla neden konuşmuyorsunuz konuyu. Sahip çıkmaz mı?
Sen kendine değer vermiyorsun ki, ben tiye alsam nolur? Bu dünya bu ezik adamdan mı ibaret bu kadar mı zayıfsın gerçekten. Bence sen kendine gel.
Tesekkur ederim dikkate alicam soyledikleriniziBir çok bayan aynı şeyleri yaşıyor kıymet verse o şekilde davranmaz emin ol kendini kurtar bu adamdan sana daha fazlasını yapacaktır affedersen sen gidince dank eder ama geç olur hayatini mangalla gecirecegine tek başına daha mutlu olursun ailen destek vermezse tek başına yasa bence aile de bir yere kadar
Annende istemez doğal olarak tamamen toplumsal olaylardan dolayı bence ailene bile verdiğin değeri azaltmalsin baban anlayışlı ise babanla konuş bnce
neden beddua ediyorsunuz ahh canımAllah su kalbinizde geçirdiğiniz dileği umarım size yaşatmaz... allahinizdan bulun..
İnsanlar hayatlarında kendinden ödün veriyor özellikle evlilikse . Sende kalkıp ironik bi cümleyle birilerinin çektiği acıyı tiye mi alıyorsun
neden beddua ediyorsunuz ahh canım
işinize gelmedi tabi
bize çemkireceğinize sizi ezikleyen adamın hakından gelin
daha yarın gitsem darp raporu aşmaya diyorsunuz ona bile gidemiyorsunuz!!
Neden insanlar kendinden ödün versin? İnsanın bi karakteri vardır kendini ezdirmeyen biriyse ezdirmez bunun ödünü olmaz. Saçımı süpürge ettim fedakarlığına girdiysenizde bunun ne kadar yanlış bi inanış olduğunu görüyorsunuz değil mi? Karakterden ödün verilmez hiç ama hiç kimse için. Eşiniz Zaten evlilik öncesi fragmanda kendini belli etmiş, bahane arkasına aslında hep siz sığınmışsınız.
Şimdi ise yapmanız gereken belli boşanmak.