Eşim Beni Dövdü Bana Yardım Edin:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kısaca
Sustum olmadı
Konuştum olmadı
Sovdum olmadı
Gözdağı verdim olmadı
Ağzının payını aldı olmadı
Karsisinda ezildim olmadı
Ezdirmedim olmadı
Her yolu denedim olmadi... Bitti işte.

Bir çok bayan aynı şeyleri yaşıyor kıymet verse o şekilde davranmaz emin ol kendini kurtar bu adamdan sana daha fazlasını yapacaktır affedersen sen gidince dank eder ama geç olur hayatini mangalla gecirecegine tek başına daha mutlu olursun ailen destek vermezse tek başına yasa bence aile de bir yere kadar

Ya beni yanlış anladınız şuan onların sevincekelrini bile düşünüyor sinirlerim bozuluyor olacak olabilcek herşeyi düşünüyorum ve işin içinde. Çıkamıyorum ve sinirim bozuluyor diyorum
Sizin önce bir sakin olmanız lazım
Şuan çıkın direk buradan ve rapor alın geciktirerek her şeyi daha zor hale sokarsiniz
Bizim burdan yapabileceğimiz bir şey yok ki. Verdiğimiz tepkilere de kizmayin lütfen dalga geçtiğimiz falan yok şuan herkes bir kadına yapılanın rahatsızlığı içerisinde bu sebepten bu kadar mesaj yazıldı umrumuzda olmasa niye gelip yazalım ki.
O ruh hastasina tolerans gostermenize ofkemiz
Çünkü bizde kadiniz. Bu yüzden bu kadar öfkelenip size de kızıyoruz

Lütfen çıkın evden artık ve su raporu alın.

Bu arada şu ruh hastası arıyor mu? Cevap falan vermeyin sakin

Bosanmak evet duygusal olarak yipratan bir surec.
Ama unutmayin sadece bir surec.
Sirf bu sureci yasamamak icin evli kalmaya, hayal kirikligina ugramaya, ozguveninizden yemeye gerek var mi?
Daha sonra iyi ki kurtuldum diyeceksiniz, emin olun.
Bundan daha kotu durumda olamazsiniz cunku.

Annemle konuşurken ağladı ben iyiyim dedim kapattım . Yani intihar etmedim dedim. Sonra onlara gittim.
Üslubunun bozuk değil kizmam

Eyvallah :)
Anneniz çıkıp gelmedi yani sadece telefonda ağladı öyle mi?
Ne biçim insanlar var yeryüzünde Allahım..

Evlat şiddet görür ama sadece telefonda konuşulup kapatılır. Üstelik intihar kelimesi bile kullanılmışken..
Babanızla neden konuşmuyorsunuz konuyu. Sahip çıkmaz mı?

Boşancam annemin evine geldim . Şuan Sağlığım iyi değil babam yeni kalp krizi geçirdi onla tekim erkek kardeşim gelince akşam ona hastaneye gidelim diycem ozaman darp raporu alırım boşanma için.

Zor anladım konuyu ama şöyle söyleyeyim. Kısır döngüye girmişsiniz. Ne kocan değişecek, ne de sen bunu kabul edeceksin. Sevgiye açsın, kocanın istemeden yaptığını düşünüyorsun bunları belki kendince bahaneler de üretiyorsundur kafanda. Seni seven insan ne olursa olsun sana zarar veremez. Sen eşini seviyorsun, ona zarar vermek aklından geçer mi? Onun da geçmemeli. Öncelikle bunu kabullen. İkinci olarak seni sevmeyen bir insanın yanında neden kaldığını düşün. Babam üzülmesin diyorsun, baban el bebek gül bebek büyüttüğü kızının elin adamı tarafından dövüldüğünü bilse daha çok üzülmeyecek mi? Sen çocuğun başka birisi tarafından zarar görsün ister misin?

Çok gençsin, önünde güzel bir hayat olabilir. Kendini mutsuzluğa bir ömür mahkum etmektense bu saçmalıktan kendini sıyırıp daha sağlıklı ilişkiler kurabilirsin, mutlu olabilirsin. Bu yaşadığın şey ne sevgi ne aşk. Bencil bir adamın yanında sevgi kırıntısı dilenerek yaşama. Kendin gidemiyorsan ara 183'ü, alsınlar seni. Aç boşanma davanı, kurtul bu adamdan. Hele ailen de destekse bir dakika dahi durma.

T TomrisAnka Hayat, seçimlerimizin yanlış veya doğru olduğunu illaki işin seyrine göre gösterir bize.
Özellikle ısrarcı olduğumuz olaylarda , geçen süre içerisinde hep aynı sonucu alıp birşey yapmıyorsak görmemiz gerekeni görmüyorsak,sürekli bahaneler uyduruyorsak kaosa sürükleniriz.
Eşiniz önceleri size vurmuyormuş,hakaret ediyormuş. Özür dilemiş ,dönmüşsünüz..
Daha sonra hakaretin boyutları artmış,en mutlu gününüzde ailenize bile rezil olmuşsunuz. Özür dilemiş,dönmüşsünüz..
Evliliğinizde bir önceki gün yine hakaret edilmiş,gününüz mahvedilmiş. Özür dilemiş,dönmüşsünüz..
Evlenmişsiniz, hakaretlerin yanına bir de dayak eklenmiş..Şimdi eşiniz tekrar özür dileyecek,köpek gibi kapınızda yatacak belki (çünkü bu tipler ruh hastası olduğu için bunu da yapar..)..Dönecekmisiniz?
Peki bu sefer döndüğünüzde hakaretin,dayağın yanına ne eklenecek? Daha ne yaşayacaksınız?
Evlenmenizden önce bile Allah göstermiş size bu hayvanın nasıl biri olduğunu? Lütfen görün artık.
Siz bir kadınsınız..Ne pahasına olursa olsun sizin kadınlığınızı,gururunuzu aşağılayan biriyle olmayın..
Bundan sonra düzelse bile olmayın,düzeltmek için de uğraşmayın..Çünkü bu yaptıkları cezasız kalırsa,yanına kalırsa en büyük cezayı siz çekeceksiniz.
Ve çok şanslısınız bu adam olamayandan bir çocuğunuz yok..

Annende istemez doğal olarak tamamen toplumsal olaylardan dolayı bence ailene bile verdiğin değeri azaltmalsin baban anlayışlı ise babanla konuş bnce

Sen kendine değer vermiyorsun ki, ben tiye alsam nolur? Bu dünya bu ezik adamdan mı ibaret bu kadar mı zayıfsın gerçekten. Bence sen kendine gel.

Sorun o ezik adam değil
Erkeklerin bukadar adı olması
Önce çocukluğumu aldılar elimden...
Şimdi hayallerimi...
Elimde kalan son degerle boşanmak için o evden çıktım işte.

Tesekkur ederim dikkate alicam soylediklerinizi

Allah su kalbinizde geçirdiğiniz dileği umarım size yaşatmaz... allahinizdan bulun..
neden beddua ediyorsunuz ahh canım
işinize gelmedi tabi
bize çemkireceğinize sizi ezikleyen adamın hakından gelin
daha yarın gitsem darp raporu aşmaya diyorsunuz ona bile gidemiyorsunuz!!

İnsanlar hayatlarında kendinden ödün veriyor özellikle evlilikse . Sende kalkıp ironik bi cümleyle birilerinin çektiği acıyı tiye mi alıyorsun

Neden insanlar kendinden ödün versin? İnsanın bi karakteri vardır kendini ezdirmeyen biriyse ezdirmez bunun ödünü olmaz. Saçımı süpürge ettim fedakarlığına girdiysenizde bunun ne kadar yanlış bi inanış olduğunu görüyorsunuz değil mi? Karakterden ödün verilmez hiç ama hiç kimse için. Eşiniz Zaten evlilik öncesi fragmanda kendini belli etmiş, bahane arkasına aslında hep siz sığınmışsınız.
Şimdi ise yapmanız gereken belli boşanmak.

neden beddua ediyorsunuz ahh canım
işinize gelmedi tabi
bize çemkireceğinize sizi ezikleyen adamın hakından gelin
daha yarın gitsem darp raporu aşmaya diyorsunuz ona bile gidemiyorsunuz!!

Sen ne biliyorsun ya. Ben babamı şuan evde bırakamam kimse yok.. hasta .. ayrıca baş dönmem var tek başıma evden çıkamam kardeşimi bekliyorum tüm yazdıklarımı okusaniz böyle ukalalik yapamazsınız. ben cemkirmiyorum. Sırf buraya mahremimi açtım . Diye kalkıp bana kocası dövmüş kendini ezdirmis ezik muamelesi yapıp değişik usluplarla alaya alarak asagilayarak konuşulamaz anladınız mı. Birseyleri affetmis hata yapmış olabilir ama bu kalkıp benle o şekilde konusmanizada müsade edicegim anlamına gelmiyor. Şuandandan itibaren susuyorum çünkü birkez daha anladım ki insanı en çok hemcinsleri yaralar... Hele bi acisini açığını görsün...

Diyorum ya hatadan dönüyorum... artık ödün verilmeyecegini de değmeyen için iyilik yapılmayacağını da ogrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…