bence iyi bir psikolog eşliğinde çift terpisi faydalı olabilir , boşanmayacaksanız belki aradaki buzları eritmenin bir yolu bulunurO kadar kolay olmuyor işte. Çocugun anneye ve babaya rn düşkün oldugu rn ihtiyac duydugu bir dönemdeyiz. Ne bensiz durabiliyor ne babasız. İkimizede çok bağlı. Biz onun yanında birgün olsun birbirimize sesimizi yükseltmedik tartısmadık, konusmuyorsak bile yansıtmadık. Hep mutluymuşuz gibi davnrandık halada öyle ama cocuk uyuyunca ayrı dünyalara giriyoruz..
Ohoo, niyet okumalar yine.İstediğinizi düşünün ama bir erkek sizi sevmiyorum nasıl der karısına. Demek başka birini seviyorum ama seni sevmiyorum soğu benden beni rahat bırak gibi bişey demiş
İşte bu, kavga anında söylemesinden çok daha sahici ve yıkıcı. Kızmışsın ama sana açık açık seni sevmiyorum diyen adamla nasıl evli kalıcaksın? Memurmuşsun maddi bağımlılığın da yok, hayatı kendine neden cehennem edeceksin?Hayır biz hiç kavga etmeyiz cocuk etkilenmesin diye aksine cocuklayken her aksam 3ümüz oyunlar oynarız saatlerce egleniriz ama cocugu uyuttuktan sonra iki yabancı misali uzaklasırız herkes kendi dünyasına cekilir. Normal bi zamanımızda sakin kafayla oturup konusurken söyledi.
Slm cnm oncelikle umarim esinle araniz duzelir diye umuyorum seni sewmiyorum demis ama bu sewmedigi anlamina gelmez belki canini yakmak icin soylemistir belki cok sinirlidirGüncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
İşte bu, kavga anında söylemesinden çok daha sahici ve yıkıcı. Kızmışsın ama sana açık açık seni sevmiyorum diyen adamla nasıl evli kalıcaksın? Memurmuşsun maddi bağımlılığın da yok, hayatı kendine neden cehennem edeceksin?
Tamam işte seni özlemesini sağla. Esasında özlemesi de umrumda değil, sen kendine zaman ayır. Sana ait zamanların olsun. Çok iyi bir baba diyorsun, eşin çocuğunuza bakarken sen de canın ne istiyorsa onu yap. Eşinden geçtim sana iyi gelecek kendine zaman ayırman. İnan duruşun, yürüyüşün, nefes Alman, uyku kaliten bile değişecek.Malesef aynı kurumda farklı odalarda çalışıyoruz soğuma nedenimizi sormus herkes 5 yıldır sabah beraber öğlen beraber aksam beraber yolda işte evde beraber yani biz sıkıldık iyice birbirimizi özleyecek bir anımız olmuyor hiç.
E napsın millet hanımefendi, toplaşsın eşinizle konuşmaya mı gitsin? Sizi sevmediğini açık açık söyleyen, ilk fırsatta pırr uçacağı sinyalini gözünüze sokan adamla ne yapmayı planlıyorsunuz? Bekleyin madem biraz, belki sinirle falan dedi, damarına basmayın, yük etmeyin , öyle ya da böyle haklı ya da haksız bi bezmiş adam.Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
Her yaş için zorluklar vardır .O kadar kolay olmuyor işte. Çocugun anneye ve babaya rn düşkün oldugu rn ihtiyac duydugu bir dönemdeyiz. Ne bensiz durabiliyor ne babasız. İkimizede çok bağlı. Biz onun yanında birgün olsun birbirimize sesimizi yükseltmedik tartısmadık, konusmuyorsak bile yansıtmadık. Hep mutluymuşuz gibi davnrandık halada öyle ama cocuk uyuyunca ayrı dünyalara giriyoruz..
çocukların hissiyatı daha kuvvetlidir, gerçekten hissetmediğini mi düşünüyorsunuz?Çocugumuza hiç hissettirmiyoruzki
Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.