- 19 Mayıs 2020
- 46.461
- 207.907
Hanımefendi sakin olun, kadın bişey dememiş, sadece insan gibi fikir belirtmiş. Keşke konu açarken 2 defa düşünseydiniz, ben konu açacağım ama her türlü yorum gelebilir diye. Artık hep yanında olduğunuz için, elinin altında olduğunuz için saldığı ne kadar ihtimalse bu da o kadar ihtimal aslında.Bu nasıl bir yorum? Kesin aldatıyor nasıl bir cümle. Ben buraya çare aramaya destek almaya geldim. Benim aklıma farklı düsünceler sokun yuvamı dagıtayım diye değil. Siz hayatınızı negatif yasayanlardansınız. Aldatma konusuna gelince de asla yapmaz diyemem ama bugüne kadar yapmadı derim.
Konuyu silmişsin ancak yönetime bildirdim, geri gelecektir.Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
İnsanlar yorum yazarken sizin kriterlerinize uymak zorunda değiller.Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
Konunun cocuk sorumlulugu ile ilgisi yok bence. Kendisi anlatiyor adamin ne kadar ilgili bir baba oldugunu. Ayrilsalar adam sanki bakmayacak mi cocuguna bu kadar duskunse? Konu sahibi icin sevilmeden beraber olmak sorun degil ki yeter ki bosanmasinÇocuğun masrafını üstlenemem diye kendini sevmeyen adamla evli kalmak istiyor. Memur kadında bunu diyorsa diğerleri napsın. Tamam konfor alanını terk etmek zor ama seni sevmiyorum demiş daha ne desin.
Aynen aldatsa da affeder problem yok. Ben de güncellemeden onu anladım. Ama konu sahibi pozitif düşünceler istiyor. Dikkat çekmek için seni sevmiyorum demiştir diyelim. Böyle bir hikaye var sevmiyorum diyor adam ve aldatıyormuş o çıktı meydana. Direk o konu geldi aklıma napıyımKonunun cocuk sorumlulugu ile ilgisi yok bence. Kendisi anlatiyor adamin ne kadar ilgili bir baba oldugunu. Ayrilsalar adam sanki bakmayacak mi cocuguna bu kadar duskunse? Konu sahibi icin sevilmeden beraber olmak sorun degil ki yeter ki bosanmasin
Adam yuzunu kizartmis sevmiyorum demis ikna edememis konu sahibini. Bu lafi alttan almak sen ne yaparsan yap kabulum demek haklisiniz adam kendince ustunden sorumlulugu atmis. Adam biraz kovalamak istiyor diye de fantastik dusunceler var. Birbirlerini gozle gormek disinda gonulden gormuyorlarmis ki zaten. Bu uzakligi hissetmeyip ustune sevmiyorum diyen adamla ne yaparsan yap olmaz.Aynen aldatsa da affeder problem yok. Ben de güncellemeden onu anladım. Ama konu sahibi pozitif düşünceler istiyor. Dikkat çekmek için seni sevmiyorum demiştir diyelim. Böyle bir hikaye var sevmiyorum diyor adam ve aldatıyormuş o çıktı meydana. Direk o konu geldi aklıma napıyım
Daha önce konu açtınız mı yorum yaptım mı bilmiyorum isimlere bakmadığım için takip edemiyorum açıkçası. Lakin genelde burada aile içinde eşiyle yaşadığı kötü durumları anlatıp '' mutsuzum, acı çekiyorum, eşim bana şiddet uyguluyor, ilk defa el kaldırdı, küfür etti...'' gibi birçok sorunları okuduğumuzdan kusura bakmayın ama söylenebilecek tek şey BOŞAN olur. Zira devam ettirmek ileride bir sürü çocukla şiddete, kavgaya devam etmek demek. Daha dün 3 çocukla ortada kalmış bir kadının hikayesine ne diyeceğimizi bilemedik. Sonra ah vah ediyorsunuz. Elbette bilmeden evleniyor herkes ama buraya fikir almaya gelip sonra da bekarların fikirlerine eleştiride bulunmak saçma. Bu işin evlisi bekarı olmaz ortada bir gerçek var mutsuzsan evlilik yürümez. Ayrıca bir kere aldatan bir daha aldatır. Gerçeklerden kaçmak daha çok acı çekmeye sebep olur. Tekrar söylüyorum ne yazdınız bilmiyorum daha önce ama belli ki bir şeyler yaşanmış.Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
Bu kotu olmuş. Peki, neler yaşandı da bu duruma gelindi?Hayır biz hiç kavga etmeyiz cocuk etkilenmesin diye aksine cocuklayken her aksam 3ümüz oyunlar oynarız saatlerce egleniriz ama cocugu uyuttuktan sonra iki yabancı misali uzaklasırız herkes kendi dünyasına cekilir. Normal bi zamanımızda sakin kafayla oturup konusurken söyledi.