Eşim beni artık sevmiyormuş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl bir yorum? Kesin aldatıyor nasıl bir cümle. Ben buraya çare aramaya destek almaya geldim. Benim aklıma farklı düsünceler sokun yuvamı dagıtayım diye değil. Siz hayatınızı negatif yasayanlardansınız. Aldatma konusuna gelince de asla yapmaz diyemem ama bugüne kadar yapmadı derim.
Hanımefendi sakin olun, kadın bişey dememiş, sadece insan gibi fikir belirtmiş. Keşke konu açarken 2 defa düşünseydiniz, ben konu açacağım ama her türlü yorum gelebilir diye. Artık hep yanında olduğunuz için, elinin altında olduğunuz için saldığı ne kadar ihtimalse bu da o kadar ihtimal aslında.

Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
Konuyu silmişsin ancak yönetime bildirdim, geri gelecektir.
Burdaki insanlara istediğin kadar atar gider yap, kocan açıkça söylemiş istersen git kapısında yat keyfin bilir. Gerçekleri duymak istemiyosan hayal dünyanda neler var onları söyle yazalım

Güncelleme. Ben buraya, ""yuvanı yık dağıt, bugüne kadar seni aldatmayan eşin bugünden sonra kesin aldatır, çocuk için evlilik sürdürülmez, bencil ol önce kendini düşün, """ diye yorumlar yazmanız için içimi dökmedim. Belki yol gösterirsiniz, destek almamız için önerileriniz olur, başından geçen ve atlatan biriniz varsa güzel tavsiyeler verir diye kendime pozitif şeyler katmak için geldim. Ama anladımki insanın doktoru kendisiymiş, güzel ve pozitif yorum yapan arkadaslara teşekkür ederim, yıkıcı ve negatif olan arkadaslara da bekara koca boşamak kolaymış diyorum. Teşekkür ediyorum.
İnsanlar yorum yazarken sizin kriterlerinize uymak zorunda değiller. 🤷 Seni sevmiyorum diyen insan ile ilgili nasıl pozitif yorum yazalım...

hanımefendi imkanınız varsa psikolojik destek alın, eşinizle beraber gitmenize gerek yok. Belki de eşinizden vazgeçemeyişinizin altında başka bir neden vardır. Doğru bir yönlendirme ile sizi sevmediğini söyleyen birinden kopmanız daha mümkün olabilir belki de sizde ki bu değişim evliliğinize iyi gelebilir kim bilir!
Birde şöyle düşünelim eşinizi artık sevmiyorsunuz ve bu evlilik size zulüm gibi gelmeye başladı ve boşanmak istiyorsunuz ancak eşiniz sizinle boşanmak istemez ve sizi bu evliliğe mahkum ederse siz ne düşünürdünüz! İnsan olarak ruhen ve bedenen isteklerimiz var ne zamana kadar iki arkadaş olarak yaşayabilirsiniz ki eninde sonunda bu durum çirkinleşmeye belki de aldatamaya kadar gidecek.

Mutsuz bir kadın mutsuz bir çocuk demektir. Çocuk aile ortamında büyüsün diye boşanmıyorsunuz ama mutsuz bir ortamda büyüyecek. Siz boşanınca çocuktan da boşanmıyorsunuz ki. Bir daha değerlendirin derim ben, hayat çok kısa kızınızın mutsuz evliliği olsa o evde durmasını ister miydiniz?

"Seni sevmiyorum,senden çoktan vazgectim" diyen bir koca icin ne diyecektik?
Oldu olacak yılın kocası ödülünü de verelim.
Bacım,şahsım adına dağına göre kar verdim.
Sen,bir eş olarak : Seni sevmediğini açıkça soyleyen,kafasında bitirdiğini net bir biçimde belirten bir kocanın verdiği duygusal zararı görmezden gelirim diyorsan onu da biz bilemeyiz yani.
Hiç bize gönül koyma,hepimiz senin gibi dusunemeyiz. 🙅

Senden vazgeçtim seni sevmiyorum diyen adam gayet net bence.
Benim merak ettiğim, bu kadar net ise neden kendisi dava açma yoluna gitmiyor?
Bu konuşmasının devamında siz ne dediniz o ne dedi?

Adamın niyeti varsa terapi deneyebilirsiniz ama bu cümlelerden sonra bu evlilik iflah olmaz.
Çünkü bir gün size seni seviyorum dediğini farz edelim, her zaman içten içe şüphe duyacak ve güvensizlik yaşayacaksınız.
En azından bir çok kadının benzer şekilde düşüneceğine inanıyorum.
Fakat son güncelleme ile anladım ki işler çığırından çıkıp arkadaş bile kalamayacağınız noktaya gelmeden kabullenmeyeceksiniz gibi.
Umarım sizin gönlünüzden geçen gibi olur ama ben pek ihtimal vermiyorum.

Çocuğun masrafını üstlenemem diye kendini sevmeyen adamla evli kalmak istiyor. Memur kadında bunu diyorsa diğerleri napsın. Tamam konfor alanını terk etmek zor ama seni sevmiyorum demiş daha ne desin.
Konunun cocuk sorumlulugu ile ilgisi yok bence. Kendisi anlatiyor adamin ne kadar ilgili bir baba oldugunu. Ayrilsalar adam sanki bakmayacak mi cocuguna bu kadar duskunse? Konu sahibi icin sevilmeden beraber olmak sorun degil ki yeter ki bosanmasin🤷‍♀️

Konunun cocuk sorumlulugu ile ilgisi yok bence. Kendisi anlatiyor adamin ne kadar ilgili bir baba oldugunu. Ayrilsalar adam sanki bakmayacak mi cocuguna bu kadar duskunse? Konu sahibi icin sevilmeden beraber olmak sorun degil ki yeter ki bosanmasin🤷‍♀️
Aynen aldatsa da affeder problem yok. Ben de güncellemeden onu anladım. Ama konu sahibi pozitif düşünceler istiyor. Dikkat çekmek için seni sevmiyorum demiştir diyelim. Böyle bir hikaye var sevmiyorum diyor adam ve aldatıyormuş o çıktı meydana. Direk o konu geldi aklıma napıyım

Aynen aldatsa da affeder problem yok. Ben de güncellemeden onu anladım. Ama konu sahibi pozitif düşünceler istiyor. Dikkat çekmek için seni sevmiyorum demiştir diyelim. Böyle bir hikaye var sevmiyorum diyor adam ve aldatıyormuş o çıktı meydana. Direk o konu geldi aklıma napıyım
Adam yuzunu kizartmis sevmiyorum demis ikna edememis konu sahibini. Bu lafi alttan almak sen ne yaparsan yap kabulum demek haklisiniz adam kendince ustunden sorumlulugu atmis. Adam biraz kovalamak istiyor diye de fantastik dusunceler var. Birbirlerini gozle gormek disinda gonulden gormuyorlarmis ki zaten. Bu uzakligi hissetmeyip ustune sevmiyorum diyen adamla ne yaparsan yap olmaz.

Daha önce konu açtınız mı yorum yaptım mı bilmiyorum isimlere bakmadığım için takip edemiyorum açıkçası. Lakin genelde burada aile içinde eşiyle yaşadığı kötü durumları anlatıp '' mutsuzum, acı çekiyorum, eşim bana şiddet uyguluyor, ilk defa el kaldırdı, küfür etti...'' gibi birçok sorunları okuduğumuzdan kusura bakmayın ama söylenebilecek tek şey BOŞAN olur. Zira devam ettirmek ileride bir sürü çocukla şiddete, kavgaya devam etmek demek. Daha dün 3 çocukla ortada kalmış bir kadının hikayesine ne diyeceğimizi bilemedik. Sonra ah vah ediyorsunuz. Elbette bilmeden evleniyor herkes ama buraya fikir almaya gelip sonra da bekarların fikirlerine eleştiride bulunmak saçma. Bu işin evlisi bekarı olmaz ortada bir gerçek var mutsuzsan evlilik yürümez. Ayrıca bir kere aldatan bir daha aldatır. Gerçeklerden kaçmak daha çok acı çekmeye sebep olur. Tekrar söylüyorum ne yazdınız bilmiyorum daha önce ama belli ki bir şeyler yaşanmış.

Cocugunuz kac yasinda merak ettim..

Evliyim, 2 cocuğum var, eşim bana 'seni artık sevmiyorum' dese, dunyanın en iyi babası dahi olsa yanında durmam.. bir kadın olarak bu kadar gururum olmalı.. aynı şekilde benim ona karşı sevgim bitse, ona tahammülüm kalmaz, yanımda istemem..

Anladığım kadarıyla sen çok seviyorsun eşini.. ama senin sevmen mutlu olmak icin yeterli değil. sevmesen çocuk için filan demezsin.. çunku boşansan bile cocuk babasıyla vakit geçirecek zaten..

Tekrar kendine aşık edebilir misin, bu çabana değer mi bilmiyorum.. bi 10 sene sonra 'gençliğim beni sevmeyen bi adamla geçti' dememek icin iyi düşun. Cocugun da 20 sene sonra madalya takıp 'benim annem benim için sevmedigi adama katlandi' demicek.. keske boşanip seni seven biri ile olsaydin dicek .

Sevgi aşk çok onemli seyler.. dedigim gibi tekrar aşık ederim diyorsan uğraş cabala.. ama bunu yaparken cocugun icin degil kendin icin yap..

Bir de şu var. Bir erkek kendini garantiye almadan elinde tuttuğu kadına bu lafı etmez. 10 yılı aşkın süredir burada benzer belki de yüzlerce konu, hikaye okudum. Neredeyse hepsinin altında başka bir ilişki çıktı. Size bunu sakin ve kendinden emin bir şekilde söyleyebiliyorsa sizden esirgediği sevgiyi verecek başka birini bulmuş olma ihtimali çok yüksek. İçimden bir ses bu hikayenin devamında daha çok kırılacağınızı söylüyor.

Madem çok iyi bir baba da, neden size durup duruken ve gayet sakinken seni sevmiyorum, senden vazgeçtim diyor? Siz eş olmaktan vazgeçmişsiniz yorumlarınızdan onu anladım peki çocuğunuzun annesi olarak bu kadar kırılmayı mutsuz edilmeyi hakediyor musunuz? O mükemmel baba olan kocanız sizi üzmekten imtina etmezken siz neden bu kadar onu düşünüyorsunuz? Sizden ayrılsa da o baba olmaya devam edecek merak etmeyin. Ama evde her işi yapan karısına, ona konfor sağlayan karısına, aynı zamanda çocuğuna anne olan karısına bu lafı edebilen bir adam antenleri açmıştır bunu bilin. Yani siz çocuğunuz için bu ortama katlanıyorken o gayet de yeni bir dal tutup sizin dalınızı kesebilir. Ve emin olun bunu yaparken çocuğunu da düşünmez. Yaşadığınız duruma çok üzüldüm, empati yaptım çok kızdım ama yine de sizi kırmamak için sözlerimi özenle seçtim. Ama eşiniz maşallah hiç düşünmeden sizin ne hissedeceğinizi o lafı etmiş. Lütfen altta kalmayın. Gençsiniz, sevip sevilmek hakkınız. Harcamayın yıllarınızı. Siz kızmışsınız böyle diyenlere ama gerçek bu.

Çocuğum babasına çok düşkün kılıfı da komik geliyor bana. Düşkün olacak tabiki yahu babası. 😀 Benim kedim bile başını eşim okşamadan ıslak mamasını yemiyor. 😀
Adam sevmiyorum senden geçtim artık demiş, daha ne dicek ki? Bundan sonra gurur devreye girmez mi?

Konu sahibi içeriği düzenlemişsiniz ama bu yasak. İkinci olarak da adam sizi sevmediğini açıııık açık söylemiş siz burda ne okudunuz da moraliniz bozuldu acaba? Yahu adam sevmiyorum diyor ne yapalım instagramda aşk doktoru bir kız var onun gibi “seni seviyor kurt bakışlın, biraz naz yapmış” mı diyelim?

Hayır biz hiç kavga etmeyiz cocuk etkilenmesin diye aksine cocuklayken her aksam 3ümüz oyunlar oynarız saatlerce egleniriz ama cocugu uyuttuktan sonra iki yabancı misali uzaklasırız herkes kendi dünyasına cekilir. Normal bi zamanımızda sakin kafayla oturup konusurken söyledi.
Bu kotu olmuş. Peki, neler yaşandı da bu duruma gelindi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X