Eşim beni artık sevmiyormuş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mekar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
15
-13
34
Merhabalar.. 5 yıllık evliyim, 3 yaşında çocuğum var. Eşimle ben aynı yerde memuruz. Kısa bir arkadaşlığın ardından çok severek evlendik. Birkaç senedir sorunlar başladı. Hiçbir şekilde uyuşamıyoruz. Dün bana seni seveceğim hiçbir şey göremiyorum, seni sevmiyorum artık, uzun zaman oldu senden vazgeçeli dedi. Çok üzgünüm çocugumuz için aynı evde beraber yaşamaya çalışıyoruz. Çocuğumuza hiçbir şey yansıtmıyoruz ama içim ağlıyor. Bugüne kadar ne yaşandıysa hep karşılıklı yaşandı bu noktaya beraber getirdik ama o sadece beni suçluyor. Benimle aynı durumda olan var mı? Çaresizim.üzgünüm. (Çok iyi bir baba, çocuğumuzla aşırı ilgili, işten kalan bütün zamanını çocuğumuzla geçirir, yedirir, giydirir, altını değiştirir, banyosunu yaptırır, saatlerce oyunlar oynar sıkılmadan, uyutur kısaca bir anne gibi. Çocuğumuza hiçbir şey yansıtmıyoruz onun yanındayken üçümüz birlikte oyunlar oynar ve egleniriz hatta bazen o anlamasın diye birbirimize sarılırız, onun yanında asla tartısmayız, küs olsak bile belli etmeyiz ama o uyuyunca ayrı dünyalara kaçarız) boşanın demeyin ihanet olmadıkça yapamam bunu kıyamam cocuguma.

Son düzenleme:
Çocuk için bu çileye katlanmayin. Yillariniza yazık. Yaşayan biri olarak söylüyorum..

Kavga anında mı söyledi

Kavga anında mı söyledi
Hayır biz hiç kavga etmeyiz cocuk etkilenmesin diye aksine cocuklayken her aksam 3ümüz oyunlar oynarız saatlerce egleniriz ama cocugu uyuttuktan sonra iki yabancı misali uzaklasırız herkes kendi dünyasına cekilir. Normal bi zamanımızda sakin kafayla oturup konusurken söyledi.

Bakma sen onun öyle dediğine. o senden vazgeçse de senin ondan vazgeçmeyeceğini bildiği içindir bu rahatlık. Erkekler hep böyle. Biraz kuyruğu dik tut, söylediklerinden etkilenmediğini bir süredir aynı şeyleri senin de düşündüğünü söyle ve bu tavrını koru, kısa zamanda geri adım atmazsa beni gelin banlayın burdan sonsuza dek. Son zamanlarda buna benzer o kadar çok olay gözlemledim ki. Erkekler kovalamayı seviyor, ellerindekilerin zamanla bir kıymeti olmuyor. Gitgide umursamaz ve kalp kırmaktan çekinmeyen hanzolara dönüşüyorlar. İşin anahtarı arkalarından ağlayarak, peşlerinde koşarak boş egolarını beslememek kesinlikle. Bu arada benim de erkek arkadaşımla sorunlarım var bu söylediklerimi ne kadar uyguluyorum tartışılır ama tespitlerim doğru.

Çocuk için evli kalınmaz
O kadar kolay olmuyor işte. Çocugun anneye ve babaya rn düşkün oldugu rn ihtiyac duydugu bir dönemdeyiz. Ne bensiz durabiliyor ne babasız. İkimizede çok bağlı. Biz onun yanında birgün olsun birbirimize sesimizi yükseltmedik tartısmadık, konusmuyorsak bile yansıtmadık. Hep mutluymuşuz gibi davnrandık halada öyle ama cocuk uyuyunca ayrı dünyalara giriyoruz..

Sevgi bitti dendiyse artik yapilacak bir şey varmiş gibi gelmiyor bana. Geçen başka bir konuda da çoğunluk sevgi bitti diye boşanilmaz diyordu mesela bir kadin üyeye, hani cocuk icin devam edilmeli dediler ama özellikle erkek tarafindan sevgi bittiyse o adam hayatini cocuga adayip hislerini bir kenara kaldirmaz. Er geç aldatilma yaşanir boyle bir evliligin icinde. Boşanmayacaksaniz da aklinizda olsun yani.

Evet katılıyorum sana.

Hayatiniz böyle geciyorsa ayri düsmeniz kacinilmaz olmus. Iliskide paylasim olmuyorsa, yakinlik temas olmuyorsa cabuk sogukluk girir araya. Yani kavga etmek bile iliskinin bir parcasi (kavga derken sac bas yolmak degil tabi). Yani evliligi kurtarmak istiyorsaniz o zaman ikiniz de yasam tarzinizi degistirmeniz lazim esler olarak. Yok artik bir taraf istemiyorsa ayrilmaktan baska care yok.

Tam olarak soğuma nedeniniz nedir?

Sonuçta bir eyleme dökmediği için boşanmak istemediğini düşünüyorum ben.
İkinizde de bunun emareleri yoksa çift terapisi alabilirsiniz.
Çocuk çok zorlayan bir süreç belki sizi anne olarak gördükten sonra içinde sevgililik kısmını oturtamamıştır keza sizin de uzaklığınız söz konusudur falan filan.

Düzelebilecek şeyler bana göre, en azından aynı evde iyi arkadaş olmayı eğlenmeyi başarabilirseniz aranızdaki bağ şekil değiştirmiş olur.

Çok kırıcı ama çocuk meselesi dahil evliliği devam ettircek hiç bir şey kalmamış

Gerçekten çok iyi bir baba. Hiç sıkılmadan usanmadan işten gelince saatlerce cocugumuzla oynar ilgilenir banyosunu yaptırır yemegini yedirir giydirir altını temizler uyutur. Boşanıp cocuguma bu haksızlıgı yapamam ama dediginiz gibi aldatma gibi bsey söz konusu olursa da geri dönüşü olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…