Eşim beni artık sevmiyormuş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuçta bir eyleme dökmediği için boşanmak istemediğini düşünüyorum ben.
İkinizde de bunun emareleri yoksa çift terapisi alabilirsiniz.
Çocuk çok zorlayan bir süreç belki sizi anne olarak gördükten sonra içinde sevgililik kısmını oturtamamıştır keza sizin de uzaklığınız söz konusudur falan filan.

Düzelebilecek şeyler bana göre, en azından aynı evde iyi arkadaş olmayı eğlenmeyi başarabilirseniz aranızdaki bağ şekil değiştirmiş olur.
İnanır mısın şuan öyleyiz aynı evde iki arkadas en azından kavga yok tartısma yok..

Aile danışmanı öneriyorum size. Bir de yukarıda bir üye doğru söylemis. Kovalamayi sever erkekler. Iliskinizee heyecan katacak birşeyler yapin.Arada ve tadında trip atın.
Tatil olabilir. Sinemaya gidin. Birlikte birseyler yapın. eski guzel anılarınızı anlatın birlikte geçmişin canlandırmasını taklidini yapın. Bana şöyle demistin ben de sana bunu demistim ne güzeldi vs vs.
Monotonlaşmiş olabilirsiniz. Çocuk olunca eşler birbirinden anlamadan uzaklaşıyor.

Öyle hemen bosanilmaz ortada çocuk var. Kaptan gemiyi terk etmez. Once tamir eder. Iflah olmazsa terk eder. Önce iyileştirmeye çalışın evliliginizi. Belki de sizin dikkatinizi çekmek istiyordur. Belli etmemeye çalışmak yerine üzüntünüzü belli edin. Sevdiginizi belli edin. Kalbinizin kırıldığını belli edin. Bunda gurur yapacak bişey yok. Aşkta gururr olmaz 🙌

Bakma sen onun öyle dediğine. o senden vazgeçse de senin ondan vazgeçmeyeceğini bildiği içindir bu rahatlık. Erkekler hep böyle. Biraz kuyruğu dik tut, söylediklerinden etkilenmediğini bir süredir aynı şeyleri senin de düşündüğünü söyle ve bu tavrını koru, kısa zamanda geri adım atmazsa beni gelin banlayın burdan sonsuza dek. Son zamanlarda buna benzer o kadar çok olay gözlemledim ki. Erkekler kovalamayı seviyor, ellerindekilerin zamanla bir kıymeti olmuyor. Gitgide umursamaz ve kalp kırmaktan çekinmeyen hanzolara dönüşüyorlar. İşin anahtarı arkalarından ağlayarak, peşlerinde koşarak boş egolarını beslememek kesinlikle. Bu arada benim de erkek arkadaşımla sorunlarım var bu söylediklerimi ne kadar uyguluyorum tartışılır ama tespitlerim doğru.
seni artıkm sevmiyorum
yaaa saçmalama çılgın sevmesen anlardım. yine kovalamak istiyorsun di mi
seni hınzır 🙄
yapmayın Allah aşkına
seni sevmiyorum net bir cümledir ve bence boşanma sebebidir

Öyle hemen bosanilmaz ortada çocuk var. Kaptan gemiyi terk etmez. Once tamir eder. Iflah olmazsa terk eder. Önce iyileştirmeye çalışın evliliginizi. Belki de sizin dikkatinizi çekmek istiyordur. Belli etmemeye çalışmak yerine üzüntünüzü belli edin. Sevdiginizi belli edin. Kalbinizin kırıldığını belli edin. Bunda gurur yapacak bişey yok. Aşkta gururr olmaz 🙌
YA Siz nasıl güzel yazmışsınız öyle. Bekarlara boşanmak kolay geliyor. Şuan en içime sinen yorum bu oldu çok teşekkür ederim🙏🙏🙏

Hani adama bunu dedirtecek bişeyler yaşamışsınız kolay kolay söylenmez çünkü bu cümleler.Nerde hata yaptığını oturup düşünmeli iki tarafta ayrıca sevmiyorum diyip boşanalım dememesi de çok enteresan.. ister istemez ihtiyaçları için size muhtaç olacaktır diye düşünüyorum.

O kadar kolay olmuyor işte. Çocugun anneye ve babaya rn düşkün oldugu rn ihtiyac duydugu bir dönemdeyiz. Ne bensiz durabiliyor ne babasız. İkimizede çok bağlı. Biz onun yanında birgün olsun birbirimize sesimizi yükseltmedik tartısmadık, konusmuyorsak bile yansıtmadık. Hep mutluymuşuz gibi davnrandık halada öyle ama cocuk uyuyunca ayrı dünyalara giriyoruz..
Çocuğunuz anlamıyor gibi görünebilir ama yaşı da ilerledikçe aslında rol yaptığınızı anlayacaktır.
Çocuklar yetişkinlerin duygularını sünger gibi çekerler.
Sürekli aynı yerde çalışmak sizi yormuş olabilir belki.
Ayrı yerlerde çalışma imkanınız var mı ?

Zamanla mı soğudu? Ne zamandır böyle?
Bizim tayinimiz cıktı eşimin büyüdügü mahalleye tasındık bütün arkadasları cevresi burada. Tasınmadan önce cok mutluyduk sadece biz vardık ama buraya gelince arkadasları ailesi vs derken ben ikinci planda kaldım.

YA Siz nasıl güzel yazmışsınız öyle. Bekarlara boşanmak kolay geliyor. Şuan en içime sinen yorum bu oldu çok teşekkür ederim🙏🙏🙏
Şimdi bütün yıldırımları üzerime çekeceğini bilsem de burda bircok konuya yapilan en sık yorum boşan yorumu 😅🤣 . Siz evliliginizi kurtarmaya çalışın. Ben inanıyorum kurtulur da. Akli basında insanlara benziyorsunuz. Destek alın 🥰

evet. 2.5 yaşında kızım var. 5 aylık hamileyim. eşimle çatıştığımız zamanlar oluyor. tartıştığımız zamanlar da. ama bana artık seni sevmiyorum derse bugün bu halimle boşanırım. çok net
Peki eşiniz çok iyi bir babaysa. Cocugunuz ona ve size cok baglıysa. Eşiniz cocugunuzla çok ilgiliyse. Yedirip giydirip içirip banyosunu yaptırıp altını degiştirip uyutuyorsa işten kalan bütün saatlerini sadece cocuguyla dolu dolu geciriyorsa. Cocugunuz anne ve babasıyla çok mutluysada mı?

Peki eşiniz çok iyi bir babaysa. Cocugunuz ona ve size cok baglıysa. Eşiniz cocugunuzla çok ilgiliyse. Yedirip giydirip içirip banyosunu yaptırıp altını degiştirip uyutuyorsa işten kalan bütün saatlerini sadece cocuguyla dolu dolu geciriyorsa. Cocugunuz anne ve babasıyla çok mutluysada mı?
eşim aşırı yoğun çalışan bir adam. dinlenmek için günde 1-2 saati kalıyor onda da kızımızla ilgileniyor. babası olmadan banyo yapmıyor mesela. babası gelecek ona şarkı söyleyecek o da banyo yapacak. ben bi kıyafet giydiremezsem onu çağırırım. bütün eğitici oyunları beraber oynarlar. ve evet iş yoğunluğuna rağmen çok iyi bir baba Allah razı olsun. ama seni sevmiyorum ağır bir cümle bu beni çok yaralardı. çocuk için devam edemezdim. fakat anlıyorum ki siz tamir etme yolları arıyorsunuz. bunun için yapacağınız profesyonel destek almak olur. yüzyüze ya da bulamazsanız online evlilik danışmanlığı önerebilirim. belki onarabilirsiniz bazı şeyleri

Merhabalar.. 5 yıllık evliyim, 3 yaşında çocuğum var. Eşimle ben aynı yerde memuruz. Kısa bir arkadaşlığın ardından çok severek evlendik. Birkaç senedir sorunlar başladı. Hiçbir şekilde uyuşamıyoruz. Dün bana seni seveceğim hiçbir şey göremiyorum, seni sevmiyorum artık, uzun zaman oldu senden vazgeçeli dedi. Çok üzgünüm çocugumuz için aynı evde beraber yaşamaya çalışıyoruz. Çocuğumuza hiçbir şey yansıtmıyoruz ama içim ağlıyor. Bugüne kadar ne yaşandıysa hep karşılıklı yaşandı bu noktaya beraber getirdik ama o sadece beni suçluyor. Benimle aynı durumda olan var mı? Çaresizim.üzgünüm.
Kesin aldatıyor. Alternatifi olmayan hiçbir erkek böyle şeyler söylemez. Kurcalayın altını

İnanır mısın şuan öyleyiz aynı evde iki arkadas en azından kavga yok tartısma yok..
Onu eğlenen, gülen, sohbet eden iki arkadaşa çevirdiğinizde biraz daha mesafe kat etmiş olacaksınız.
Oyun oynayın, film izleyin, beraber bir şeyi yorumlayın, birbirinize komik videolar gönderin vs derken biraz yakınlaşın.
Alkol alıyorsanız bir akşam siz teklif edin, hadi gel iki kadeh bir şeyler içip sohbet edelim diye, değilse kahve.
Tavla alın gidin önüne hadi bakalım diye.
Baktığınızda saçma ama birbirinizle ne kadar komik, eğlenceli anlar içinde olursanız soğuma azalacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X