eşim benim şüphelendiğimi biliyordu telefon davasında çünkü ilk yazdığımda da dedim telefon sorduğumda benim değil dedi ve benim şüplendiğimi biliyordu bu yüzden belli etmemek için normal davranmak zorunda kaldım ama kadın meselesini ben 1 hafta içinde öğrendim 1 ay önce değil veya daha önce değil ve ozaman hamileydim zaten .. kadın meselesini duyduğumda 3 haftalık hamileydim.ıste o cocuklar hep oyle fasulye gıbı kalmıyor arkadasım
ayrıca konu sahıbınede kızdım
sen hep suphe et hem bısıler yaka hemde adamla seviş
oda ayrı bi sorun bebegıde aldırırmı , ayrılırmı muamma
peki doguracakmısın bu cocugu?eşim benim şüphelendiğimi biliyordu telefon davasında çünkü ilk yazdığımda da dedim telefon sorduğumda benim değil dedi ve benim şüplendiğimi biliyordu bu yüzden belli etmemek için normal davranmak zorunda kaldım ama kadın meselesini ben 1 hafta içinde öğrendim 1 ay önce değil veya daha önce değil ve ozaman hamileydim zaten .. kadın meselesini duyduğumda 3 haftalık hamileydim.
siz tamamen yanlış okumuşsunuz ben 4 ay önce öğendim demedim herşey ortaya çıktığı gün cuma günü bana herşeyi anlattı 4 ay önce bitirdiğini dedi ben 4 ay şüpheniyorum demedim ben telefon no gördüm onnu üstüne düştüm kadınfalan yoktu ben kadını 1 hafta içinde öğrendiğimde 3 haftalık hamileydim zatenEvet ilk yorumumda ben de bahsettim hamile kalmasiyla ilgili. 4 ay oncesinden bahsediyor 1 aylik hamile yani herseyi goze almis. Adami gorunce krize gir ama sevis. Ilginc.
yine de ne olursa olsun Allah kendi ruhundan bir can uflemis. Aldirmasi dusuncesinde degilim ne olursa olsun :/
Bendesen bu adamı affedip eskısı gıbı olmazsan bende bişey bılmıyorum
hiçç zorlama kendını,mıllet benım çocuğum dıyor,benım bebeğim dıyor,kımse bızım demiyor,bu mıllete kolay,babasız çocuk,ahh ahhh,benım yaramdır bu konu,senıde bılıyorum,babası olan yeğenım babası ayrı olan yeğenım yanyana gelınce babası olan kız baba derken diğerının başı düşüyor,dudağı buzuşuyor,bızde sofrada gözyaşımızı içmek kalıyorrpeki doguracakmısın bu cocugu?
sende degılım sen dogurur bakarsında o cocuga baba lazım
baba cocugu arayacakmı kımlerle muhattap edecek , bunlar var ya oyle buyuk sorunlarkı anlatamam sana suanda hamıle olanlar anlamıyor nelerle karsılasacagını
Kesinlikle ondan bahsedıyorumhiçç zorlama kendını,mıllet benım çocuğum dıyor,benım bebeğim dıyor,kımse bızım demiyor,bu mıllete kolay,babasız çocuk,ahh ahhh,benım yaramdır bu konu,senıde bılıyorum,babası olan yeğenım babası ayrı olan yeğenım yanyana gelınce babası olan kız baba derken diğerının başı düşüyor,dudağı buzuşuyor,bızde sofrada gözyaşımızı içmek kalıyorr
ortalaığın halı ortada,eski patrounum bır kız sevıyor,evlencek,ağbisi hapiste dıye babası almadı,annesi tatlı kadın olsun ne olcak dedi,ama diğer herkes çocuğuna dayın ahpisdemı dıcen fılan dedi,düşün yanı,ee birde şerefsız adamlara çocuk yaparken o çocuğun ılerıde karşılacağı şeyler ve sayfalar yetmezzzz,evliğinden tutda kendı çocuğuyla olan ılışkısıne,sedasına,aşkına,işine,piskolojısıne herşeyıne sirayet edıyor bu durum,hayatının içine edıyorr,at gözlüğü nerde dağıtılıyor?nıye bana yok bılmıyorumKesinlikle ondan bahsedıyorum
benım bı cok kısıden farkım hem oglum cok kucukken ayrılıp- evlendım
hemde bıyolojık baba ortada yok
benım eskı esımde konu sahıbınınden daha ahlaklı degıldı , cocugu gorse ayrı bı dert kıme goturecek nereye goturecek o cocuk neye sahıt olacak , cocugu gormese ayrı bır dert. yanı oyle dort ayak uzerınde dusmek zor
işte çocuk olunca insaana kal geliyor.valla güzelim evliliğinde gidecek yol yok.bunu kabul edersen şunu bil ki devamı gelicek ayrılmıycak yada yenileri gelicek.insanın evliliğinin en mutlu günleri ilk yıllarıdır.eşin bu yıllarda böyle bir eğilimi olduysa ilerki yıllarda mutlaka olur.eşin heycanı ve yalanı seviyor.bebeği kıyabilrimisin bilmiyorum ama aldır demeyede dilim varmıyor... allah yardımcın olsun ama ayrıl yada böyle kabullen ömür boyu devam eder böyle unutmamerhabalar
1,5 senelik evliyim 2 aydır eşimden şüpheleniyordum takibe aldım ona ait baska bir telefon olduğunu öğrendim ama nerde olduğunu bulamıyordum sonrasında rehberden bi kız silmiş kızı takibe aldım whatsapptan profiline baktım daha sonrasında bu telefon nosunun kendine ait olmadığını arkadaşının nosu olduğunu söyledi ben inanmadım hergün 6 da işi bitip derneğe gidiyordu ben her akşam derneğin önünden geçiyordum 8,30 ta akşam hep eve geliyordu daha sonrasında konuşmalarını duydum arkadaşına anlatırken öğrendim 4 senedir konuştuğu biri varmış bana istanbul dışınıa çıkıcam diyip yalan söyleyip onun yanına gidiyormuş kız tek başına yaşıyor ve 4 senedir konuşuyorlar resmen dost hayatı gibi kız yabancı türk değil .ben bunları duyunca eşime sordum ben sizin konuşmalarınızı duydum diye bana arkadaşıma yalan söyledim dedi neden dediğimde bi kız benden yardım istedi onu kurtarmak için arkadaşımdan dedi ben inanmadım ama daha sonra tekrar takibe devam ettim ablasıyla annesiyle konuşmalarını duydum meğersem ablası annesi biliyormus ama onlar evlenene kadar yaptığını biliyorlarmıs sadece annesi evlendikten ilk 4 ay daha konuştuğunu biliyomus . ve ben bunları duydugumda eşime söylediğimde her şeyi itiraf etti o kızla 4 sene önce pavyonda tanıştığını o kıza vize çıkarmıs burda kalması için her ay para göndermiş arada gidip onun yanında kalmış peki neden dedim benimle evlendin ben neyini eksik ettim dedi ağladı sızladı yalvardı ben 4 ay önce bıraktım hata olduğunu anladım affet beni sana bunları yaşatmaya hakkım yoktu pişmanım ben şeytana uydum dedi ben dedim herşeyini dört dörtlük yaptım ne sana ne çevrene ne ailene saygısızlık göstermedim neden dedim sevdin mi hayır diyo peki neden dsiyorum şeytana uydum diyo senin tırnağın pisliği olamaz sensiz yapamam seni çok seviyorum diyo ben evlenmeden önce hadi gittin neden evlendikten sonrada gittin yalan söyledin beni aldattın dedim neden şeytana uydum diyo şimdi çok çaresizim onu her gördüğümde krize giriyorum herşeyi yırttım gelinliğimi yırttım onu görmeye tahammülüm yok ve şuan 1 aylık hamileyim en güzel günlerimde bana bunları yaşattı ben 7 senedir eşimi tanıyorum ben 2 senelik konuşurken bu onla tanışmış iki kişi idare etmiş anlıcanız ve benim günahıma girdi. sizden yardım istiyorum ne olur ....
ablası ağlıyor .. ne oolur bi hata yaptı affet diyor .. dedim senin kocan yapsa ne yaparsın dedim .. saniyesinde babanın evine dönersin dedim dimi . ağlıyor ne olur yapma diyor. dedim bana soru sormayın beni rahat bırakın dedim kapattımAdama bak yaa madem hem sevgilin hem dostun var niye evleniyorsun be adam resmen seninde gunahina girmis bu adamdan hayir gelmez bir adam 4 yil boyunca yalan soyler mi yaa annesi ablasi ne diyor peki onlarin tepkisi ne oldu
şimdi annesi arıyor nasılsın diyor annesinin benim herşeyi öğrendiğimden haberi yok .. istiyorum ki oda bilsin yüzüme bakamasın yaptıgından utansın ben ona ilk sordugumda yemin ettin Rabbimin üstüne ama biliyormuş telefon konuşmasında duydum ..
iyi de bunda çocuğun suçu ne?eğer ben çocuğu doğurursam illaki çocuğu görmek isticek benim hayatıma engel olucak ve ben çocuğuma her baktığımda onun ihanetini görücem ve yine hiçbirzaman unutamıcam .. ölüm ayrı bişey ama ihanet bambaşka düşünsenize ayrıldınız çocuğunuz dünyaya geldi ama ömrünüz boyunca evladınıza her baktığınızda aldattıgını göreceksiniz ne kadar sevgi verebilirsinizki çocuğunuza.
aynı evde kalmıyorum 3 gün oldu bugünAblası biliyorsa annesi de biliyordur büyük ihtimal . Arkadaşı ve kızla görüşmemenizi tavsiye ederim . Siz ayrıldınız mı eşinizden boşanıyormusunuz .Yoksa hala birlikte misiniz eşinizle .
ben şuan sağlıklı karar verebilseydim sizin desteğinizi istemezdim .. ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdımiyi de bunda çocuğun suçu ne?
siz belki çocuğu doğurduktan sonra her şeyi öğrenecektiniz?
o zaman yine ihaneti hatırlatıyor diye çocuktan vaz mı geçecektiniz, terk mi edecektiniz, belki de çocuk esirgeme kurumuna verirsiniz.
bence şu an sağlıklı düşünemiyorsunuz.
masum bir cana kıyarak o masuma ihanet etmiş olursunuz bence.
eşiniz insan değilmiş de siz neden insanlıktan uzaklaşmak istiyorsunuz?
o halde babayı öldürelim, suçlu o. neden masumun günahına giriliyor ki?Bence hıc bır cocuk bu kadar ahlaksız bır babayı haketmıyor bu kadar net