Şeytan bile dile gelip benle alakasi yok der o kadar yani yakalanmasaydi daha nice devam ederdi.2 seçeneğin var ya affedeceksin yada ayrilacaksin.Bu seçimde tamamen sana kalmış.
ben ayrılmak istiyorum zaten ama hamileyim napıcam onun için yazdım buraya ben tamamen bebek için onu asla affetmicem asllaaaaaa ...
Yazdığın 2 cümle de birbirinden saçma...Nasıl bir kafa yapın var?aynen ailesinin karşısına böyle birini çıkaramazdı çünkü bakire değildi . ve şuna inanın kızın resmini gördüm yüzüne bakmazsınız ..
Seytanin akil hocasi olmus bu.Arkadaşlar şeytana uymak bi seferlik anlık olan bişey değilmidir
Kocan 4 yıl çok güzel bakmış heryerine ama bi git yahu bakire değilmişte çirkinmişte sen bakireydin güzeldin de ne olduaynen ailesinin karşısına böyle birini çıkaramazdı çünkü bakire değildi . ve şuna inanın kızın resmini gördüm yüzüne bakmazsınız ..
konu dışı: kore dizilerine bayılıyorum :)Şeytan olmasa suçu kime atcaklar merak ediyorum.
İyi ki var şeytan bu mallara yarıyor!
benim niyetim boşanmak ama neden bunu yapmak istediğimi sorarsanız ben bunları duyim ki ondan daha çok nefret edim ben bunları duyim ki sonraki hayatımda dik durim bu duyduklarım bana iyi gelmicek biliyorum ama güçlü durmamı sağlıcak bunuda biliyorum ..
bosver .yipratma kendini degmez ikisinide kendi haline birak.çünkü içimden bi ses eşimin hala yalan söylediğini söylüyor ve arkadaşı ne anlatıcak eminim onu koruma için onun dediklerini söylicek bu yüzden kızla konuşmamın sebebi kız benimle evli olduğnu ve beni tanıyo resmimden bunu bile bile neden birlikte oldu ben herşeyi öğrenmek istiyorum aklımdaki deli sorulara cevap istiyorum ve yoluma devam etmek istiyorum
ablası kaç gündür ağlıyor biz ablasıyla can ciğer gibiydik şimdi kötüyüz hiç birzamanda iyi olamıcaz