eşim beni aldattı .. ne yapacağımı bilmiyorum . :(

Şeytan bile dile gelip benle alakasi yok der o kadar yani yakalanmasaydi daha nice devam ederdi.2 seçeneğin var ya affedeceksin yada ayrilacaksin.Bu seçimde tamamen sana kalmış.

Allah eşinizi ıslah etsin zor bir durum gerçekten ama daha dogmamış yavrunun hiç suçu yok ama annen sana destekse bebegin dünyaya gelince ona bırakabilir sende hayata atılıp cocuguna bakabilirsin bu seni daha güçlü yapar peşinde daha çok koşucak eşin ama güven gitti mi gerçekten zor oluyor yapmasa bile hep kuşku oluyor içinde Çoğu erkek de var bu durum

Hic sinirlenmeden ofkelenmeden soylenmesi gerekeni karsisina dimdik durup soyleyin ve aramalarini vs.bir sure kimsenin(anne vs.cunki herkes bu yalanin ortagi olup seni aldatmis) acmayin. Kendinize ve karsinizdakine zaman verin.
Bazi kisilikler evlendiklerinde panige kapilip eski hayatlarindan kopamayabiliyor ama cocuk oldugunda degisebiliyor. Yada hic degismiyor huylu huyundan vazgecmez misali. Bunu zaman gosterir.
Cocugunuz mutlu bir anneyle mi buyutmek istersiniz yoksa huzursuz bir anneylemi.secim sizin ipler sizin elinizde.
Hayat insana farkli sinavlar sunuyor bu da sizinki. Zaman onunuzu gormenize yardimci olacaktir..

Bence yapmayın. O kadını karşınıza alıp konuşmak onu umursadığınızı gösterir. Allah kalbine göre versin deyin ve geçin

Yapıp yapıp şeytana atıyorlar suçu. Çok gülüyorum şu şeytana uydum falan gibi savunma yapanlara ve çok acıyorum. Dünyaya geliş amacımız o zaten. Hiç bir şeye uymamak. Karakterin bozuksa, şeytan ne yapsın?
4 sene boyunca şeytana mı uymuş ? 1,5 senedir evlisin bunun nişanlılık, flört dönemi de oldu. Yani hep aldatmış sizi, bir defa değil ne şeytanı?
Ha senin tırnağın olamaz gibi sözler çok klişe ya. Hep öyledir zaten hep tırnağın olamaz diğer kiş, olamıyorsa neden 4 yıldır birlikte? 4 ay önce bitiren de büyük ihtimalle karşı taraftır. Daha zengin birini bulmuştur. Parasını yemiş tekmeyi basmıştır. Onlar böyle yapar. Büyük ihtimalle ailesi o kadını istemedi. Onların karşısına çıkaramadı.

bosver .yipratma kendini degmez ikisinide kendi haline birak.

Şeytan kocanın yanına staja gelsin kocan yetiştirir onu bahanelere sığınmasın hiç. Ailen inşallah yanındadır bu süreçte kardeşim. Elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız burada da.

Siz farketmeseydiniz devam edecekti bu çok açık, hala napıcam diye sormanız evliliği devam ettirmekle mi ilgili yoksa bebekle mi, evlilik diye bir şey zaten yokmuş sizi paravan olarak kullanmış, sadece o değil aileside dahil bu işe, hepsine dava açılabilse!

Bebeğe gelince kıymayın lütfen, anneniz yanınızda ne kadar şanslısınız bu konuda farkındamısınız, sırf işi olmadığı için ailesi destek olmadığı için evliliklerini sürdürmek zorunda olan bir sürü kadın var.

Sanki diş çektiriyormuş gibi bir cana kıymayı bu kadar kolay dile getirenlerde var.

Allah yardimcin olsun canim yasadigin hic kolay degil ve bu durumda yapilacak tek sey bosanmak oyle insanla ömür gecmez ve akillanmazda yine yapar ayni seyi cok pismanim yalanlarina aldanma

ablası kaç gündür ağlıyor biz ablasıyla can ciğer gibiydik şimdi kötüyüz hiç birzamanda iyi olamıcaz

İyi de ablasının suçu yok yani üzülmüş o kadar daha napsın başkası olsa onu da yapmaz erkektir yapar der çıkar işin içinden.. eşine olan sinirini başkalarından çıkarma bence ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…