a kadınla konuşacam demişsiniz, farketmedimyapılacak açıklamalar sizi rahatlatacaksa konuşun madem
Pavyonda çalışıyo diye evlenmemiş ama ne hikmetse de vazgeçememiş yinenıye ise bu adamlar,bakıre olmayan yuzune bakılmayacak hatunlara tapar,güzel bakıre kızla evlenır,yahu ailesi nerden bılcektı bakıre olmadığını,bız yuzuna bakmayız ama kocan pekala bakmış,zaten ızım bakmamız değil kocanın bakmış olması önemli,halen anlmadınız,erkek farklıdır,
çünkü içimden bi ses eşimin hala yalan söylediğini söylüyor ve arkadaşı ne anlatıcak eminim onu koruma için onun dediklerini söylicek bu yüzden kızla konuşmamın sebebi kız benimle evli olduğnu ve beni tanıyo resmimden bunu bile bile neden birlikte oldu ben herşeyi öğrenmek istiyorum aklımdaki deli sorulara cevap istiyorum ve yoluma devam etmek istiyorumkadinla niye konusuyosunuz ki.zaten esin anlatmis.arkadasi da anlatacak diyonuz.
Herşey ortadabu akşam arkadaşıyla konuşucam ve bana bütün olayı baştan anlatmasını isticem herşeyi bilen arkadaşı ...ve daha sonrasında beni o kzıa getirmesini isticem kızla konuşucam emimin bilmediğim daha çok şey var
Kanıtları da al, mahkemede boşan ve her şeyini al. Ben bir dakika bile düşünmez ve ayrılırdım.
Fakat sizin boşanacağınızı sanmıyorum. Bunca şeyin üstüne ne yapayım diye sorduğunuza göre boşanmak niyetinde değilsiniz. Kızla konuşarak sanırım eşimin aklını çelmiş gibi kendinizin de inanmadığı sebepler bulacaksınız. En güzeli kurcalamayın bari. Madem affedeceksiniz her şeyi bilerek kendinizi küçültmeyin hiç değilse.
benim niyetim boşanmak ama neden bunu yapmak istediğimi sorarsanız ben bunları duyim ki ondan daha çok nefret edim ben bunları duyim ki sonraki hayatımda dik durim bu duyduklarım bana iyi gelmicek biliyorum ama güçlü durmamı sağlıcak bunuda biliyorum ..Kanıtları da al, mahkemede boşan ve her şeyini al. Ben bir dakika bile düşünmez ve ayrılırdım.
Fakat sizin boşanacağınızı sanmıyorum. Bunca şeyin üstüne ne yapayım diye sorduğunuza göre boşanmak niyetinde değilsiniz. Kızla konuşarak sanırım eşimin aklını çelmiş gibi kendinizin de inanmadığı sebepler bulacaksınız. En güzeli kurcalamayın bari. Madem affedeceksiniz her şeyi bilerek kendinizi küçültmeyin hiç değilse.
bende bu hata değil bir değil iki değil tam 4 sene bana şeytana uydum hata yaptım hikayelerini anlatma dedim sen adam değilsin şerefsizsin dedim bende yapim hata diyim naparsın dedim cevap yok .. bu kadar karaktersiz midesiz şerefsiz ne yazıkki içimdeki sesi bir duysanız çalışıyorum ama şuan gelin bana sorun içimdeki kopan fırtınaları CANIM ÇOK YANIYORya bu erkeklerin özürleri kabahatlerinden büyük..
şeytana uymuş..
adam 4 sene boyunca şeytana uymuş.. komik..
arkadaşım boşan sevgiliyken devam eden aldatılma sürecin evliykende devam etmiş.. eşin adi bir adam ne yazık ki..
3 gün oldu annemdeydim gaflete uğrayıp karar vermek istemedim ortada bebek var kafayı sıyırmak üzereyim ya hayatımdan vazgeçip devam edeceğim bebeğim için dedim yada ayrılıp çocuğu aldıracağım ...Yani yaklaşık 6 senedir sizi aldatıyor.
Şeytana uymak değil bu , düpedüz kendisinin şeytanlık yapması.
. Çok yıkıcı bir durum..
Sadece söyleyeceğim evliliğimiz devam ederse siz asla unutamayacaksınız . Hep kahrolacaksınız. O bir kaç yalvarıştan sonra eski haline geri dönecek.
Ve bir gün yine aynısını yapacak.
" Tırnağının pisliği olamaz" cümlesi bile ne kadar karaktersiz olduğunu gösterir. Hem pisliğe bile değmeyen kişiyle yat kalk hem de o değersiz gördüğün kişiyle eşini aldat.
Yakalanınca da böyle adileş.
Kim bilir onun yanında ne yaşayıp yanınıza geliyordu utanmadan.
Gelinlikten öfkenizi çıkarıp hala boşanma davası açmadıysanız boşanmayacak gibisiniz.
Olan sizin ruhunuza, bedeninize , sağlığınıza olacak.
bende bu hata değil bir değil iki değil tam 4 sene bana şeytana uydum hata yaptım hikayelerini anlatma dedim sen adam değilsin şerefsizsin dedim bende yapim hata diyim naparsın dedim cevap yok .. bu kadar karaktersiz midesiz şerefsiz ne yazıkki içimdeki sesi bir duysanız çalışıyorum ama şuan gelin bana sorun içimdeki kopan fırtınaları CANIM ÇOK YANIYOR