3 gün oldu annemdeydim gaflete uğrayıp karar vermek istemedim ortada bebek var kafayı sıyırmak üzereyim ya hayatımdan vazgeçip devam edeceğim bebeğim için dedim yada ayrılıp çocuğu aldıracağım ...
eğer ben çocuğu doğurursam illaki çocuğu görmek isticek benim hayatıma engel olucak ve ben çocuğuma her baktığımda onun ihanetini görücem ve yine hiçbirzaman unutamıcam .. ölüm ayrı bişey ama ihanet bambaşka düşünsenize ayrıldınız çocuğunuz dünyaya geldi ama ömrünüz boyunca evladınıza her baktığınızda aldattıgını göreceksiniz ne kadar sevgi verebilirsinizki çocuğunuza.
çocugu aldır ve bence boşan
Bence hıc bır cocuk bu kadar ahlaksız bır babayı haketmıyor bu kadar netCocugu neden aldiriyor boyle akillar verip dogmamis cocugun gunahina girmeyin vebalini siz de cekersiniz.
e
Cocugu neden aldiriyor boyle akillar verip dogmamis cocugun gunahina girmeyin vebalini siz de cekersiniz.
konu sahibinin de yazdıgı gibi
eğer ben çocuğu doğurursam illaki çocuğu görmek isticek benim hayatıma engel olucak ve ben çocuğuma her baktığımda onun ihanetini görücem ve yine hiçbirzaman unutamıcam .. ölüm ayrı bişey ama ihanet bambaşka düşünsenize ayrıldınız çocuğunuz dünyaya geldi ama ömrünüz boyunca evladınıza her baktığınızda aldattıgını göreceksiniz ne kadar sevgi verebilirsinizki çocuğunuza.
Bence hıc bır cocuk bu kadar ahlaksız bır babayı haketmıyor bu kadar net
ıste o cocuklar hep oyle fasulye gıbı kalmıyor arkadasımInsan ailesini secemiyor. Ahlaksiz bir adam bunu yapti diye kimse dogmamis bir insanin canina kast edemez. Suc onun degil.
bilmiyorum ben ne yapcağımıda bilmiyorum bir şans ver diyor bana
ıste o cocuklar hep oyle fasulye gıbı kalmıyor arkadasım
ayrıca konu sahıbınede kızdım
sen hep suphe et hem bısıler yaka hemde adamla seviş
oda ayrı bi sorun bebegıde aldırırmı , ayrılırmı muamma