eşim beni aldattı .. ne yapacağımı bilmiyorum . :(

ben şuan sağlıklı karar verebilseydim sizin desteğinizi istemezdim .. ne yapacağımı bilmediğim için buraya yazdım
ilk aklınıza gelen masum bir canlıya kıymak olmasın.
biraz sakinleşin, güvendiğiniz insanlarla konuşun, aileniz destekse onlarla beraber karar verin derim

Seytana uydum bahanesi icin uygun bir ahlaksiz degil bu. Saniyorum ki seytanin kendisi kocan. Yazik. 7 yildir sen varsin . 4 yildir da o pis kadin mi? Ve bunu Ailesi biliyorsa seni aldattiklarina goz yummuslar yani evlenmeden once de oyle mi? Bence saygi duyulmasi gereken ne bir es ne bir kv gorumce var ortada. Cok uzucu.

Arkadaşım bence sen o adamdan ayrilmayacaksin çünkü ağlayıp zirlamis, duygu sömürüsü yapmış .bebeğini dusunecek babasız büyümesin diyeceksin. Ama yaptıklarını da hiç unutamayacaksin. Hep yüzüne vuracaksin. Kendini çocuğuna vereceksin. Sonra yine eşinin bir vukuatıni yakalayacaksin ve en sonunda keşke bosansaydim diyeceksin. Bence iyi düşün kararını ver. Kocan bir kere yapmış büyük ihtimalle yine yapar . (inşallah yapmaz da işte ihtimalleri söylüyorum kendimce ) Yabancı kadınlar nedense çoğu erkeğe çok cazip geliyor. İyi Düşün. Zor şeyler bunlar. Allah kimsenin başına vermesin.

ilk aklınıza gelen masum bir canlıya kıymak olmasın.
biraz sakinleşin, güvendiğiniz insanlarla konuşun, aileniz destekse onlarla beraber karar verin derim
annemin dediği ayrılmak istiyorsan her daim arkandayım ama ben torunuma bakarım dersenki sen bak ben çalışim bakarım yok ben oturim sen çalış de onada varım yeterki sen üzülme ve ne karar verirsen arkandayım kızım diyor annem sen sahipsiz değilsin diyor .

ben çocuğum olursa yine bir bağ olucak ve beni bırakmıcak hep gölgem gibi olucak ve ben mutsuz olucamm annem bana bebeğin günahına girme doğur diyor ayırlcaksan ayrıl ama cocugu aldırma diyor
anneniz haklı.

Allah kahretsin boyle insanlari!

İyi dusun tasin mantikli karar ver cnku bu adamin olur tarafi hic yok... Karnindaki yawrunu aldirman icin henüz gec degil diye dusunuyorum 1 aylik dedin cnku belki zor ama o adamdan hic bir iz birakma kendine o herifin bebegini dogurman bana akillica gelmiyor o benim cocugum diyerek de gölge olur sana eger olacaksa... Hic uzatmadan bebegi aldirip bosanma davasi acmak daha dogru bence...

annenizi tebrik ediyorum.
onu dinlemenizi tavsiye ederim. biz burada sizie tanımadan yorumlar yapıyoruz. anneniz sizi en iyi tanıyan, anlayan insan. o yüzden en doğrusunu o daha iyi bilir bence.

bebekler masumdur, günah suç kiminse o cezalandırılır.
nasıl olsa görmüyoruz, yaşadığının farkında değiliz diye, savunmasız diye bir cana kıymayı böyle hararetle savunmayı anlayamıyorum.
konu sahibi doğum yaptıktan sonra öğrenseydi bebek onu bana hatırlatıyor diye o bebeği ortadan kaldırması mı gerekirdi?
bu kadar insafsızlık olmaz.

konu sahibi sözüm size değil, diğerlerine.

Offf cok kötü ya nasıl ya nasıl bir ömür unutmam ben böyle bişeyi değil aynı yatağa girmek yanıdada bile duramam onla.bu işi bitirip yeni hayata başla.onsuz ve mutlu olacaksın iyki defettim diyeceksin

Şöyle düşünelim diyelimki;
Kadın sizin tabirinizle "ŞEYTANA UYDU" başka bir adamla beraber oldu ama hamile ve kocasıda öğrendi çocugu aldır boşanıyoruz dedi.Yine çocuğun bir günahı yok ama net cocuk alınacak ve bosanılacak...
Şimdi kime yazık oldu....
Adamın ailesi şimdiki gibi ağlayıp gelinlerine cocugu aldırma bosanma diyecek miydi yoooo aksine saldıracaklardı..
Yapmayın etmeyın gencecık bır kadın var ortada daha ortada olmayan bır bebek bu denli dünyayı değiştirmemeli.BU şartlar altında doğacak bir bebek layığıyla büyüyemeyebilir..
O zaman hem anne hem çocuk yıpranacak bu daha günah..Bile bile lades.
Çok üzücü bir konu içinde bir bebek var çünkü ama yapılacak şey bence ortada.Üzgünüm..
Yinede konu sahibinin kimseden etkılenmeyıp kendi hayatını gözden geçirip ailesiyle birlikte bile değil kendi iradesiyle karar vermeli..

Bi insan bi kez yaptiysa hele de 4 yil boyunca yine yapar her firsatta yapar. Sen onu affederek sadece ekmegine yag surmus olursun. Ve bundan sonra o adama guvenebilecegini de hic sanmiyorum. Guvensiz evlilik olmaz. Onu her gun gordugunde seni aldattigi aklina gelecek. Ben bi an bile dusunme ayril derim. O serefsizligin en buyugunu yapmis. Onu affetmek ona en buyuk hediye olur. Allah affetsin seni de kendi yoluna bak. Ama bi aylik hamileyim diyosun cocugu doguracak misin peki?

Eşin şeytana uymamış şeytanın kendisi olmuş. Yıllarca yüzüne baka baka yalan söylemiş ikili hayat yaşamış affedebilecek misin?
İki ağlayıp zırlayıp affedilir diye düşünüyorum. Zira şüphelenip takip edildiği halde çocuk da yapılmış.

merhabalar
1,5 senelik evliyim 2 aydır eşimden şüpheleniyordum takibe aldım

Yoo ben yanlış okumadım, 2 aydır şüphelendiğinizi yazmışsınız adamı takibe bile almışsınız. Bu kadar şüphe içinde hamile kalmak.. Ne bileyim.. Her neyse tartışmayacağım acınız var.

Son düzenleme:
Yuuuh diyorum. Pavyona gittigini biliyormuydun??. Allah islah etsin

ama ozaman kız yoktu sadece telefon no gördüm kendi telefonunda ben diye kaydetmiş bunu sorduğumda yanında aradı arkadası çıktı arkadaşının gizli ghattıymış ismide aynı olduğu için ben diye kaydetmiş arkadaşı diyoki bu nodan niye arıyosun bu numara gizli sil bunu diyo .. ve sonrasında ben hamile kaldım 3 haftalık gebeyken yani geçen hafta bi kız gördüm 4 gün içindede herşeyi öğrendim o numaranın ona ait olduğunu o kızla gorüştüğünü arkadaşıda işin içindeymiş ben bunları 3 gün önce öğrendim hamile olmadan önce sadece telefon gördüm ve ben sorduğumda aradı arkadaşı çıktı böyle dedi bu sebebten.

Tamamen kendimi senin yerine koyup düşündüm.midem almazdı daha boyle bir adamı eşyalarımı ve çocuklarımı alır onunla konuşmaya tenezzül bile etmeyip terkederdim.bu kabullenilmez bir durum canım.

Yuuuh diyorum. Pavyona gittigini biliyormuydun??. Allah islah etsin
bilmiyorum herşeyi öğrendiğimde bana herşeyi anlattı ozaman öğrendim bekarken gitmiş arkadaş olmuş kız normal bir hayat sürüyor vizesini çıkarmış kirada oturuyor giyim mağazında çalışıyor şimdi.

nasıl bi oyunun içindesin canım ya
annesi ablası arkadaşı herkes de biliyor
çanak tutmuşlar resmen
ne arkadaşıyla ne ablası yada annesiyle ne de o kadınlar görüşmeyin
dik durun ve uzaklaşın sadece
irdelemek sizi iyice üzer
yaptıkları zaten yeter, daha ne kadar soğuyabilirsiniz ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…