eşim beni aldattı .. ne yapacağımı bilmiyorum . :(

3 gün oldu annemdeydim gaflete uğrayıp karar vermek istemedim ortada bebek var kafayı sıyırmak üzereyim ya hayatımdan vazgeçip devam edeceğim bebeğim için dedim yada ayrılıp çocuğu aldıracağım ...

Çocuğunuza tek başına da bakabilirsiniz. Farz edin ki babası öldü.

eğer ben çocuğu doğurursam illaki çocuğu görmek isticek benim hayatıma engel olucak ve ben çocuğuma her baktığımda onun ihanetini görücem ve yine hiçbirzaman unutamıcam .. ölüm ayrı bişey ama ihanet bambaşka düşünsenize ayrıldınız çocuğunuz dünyaya geldi ama ömrünüz boyunca evladınıza her baktığınızda aldattıgını göreceksiniz ne kadar sevgi verebilirsinizki çocuğunuza.

Yolun çok başında...
En ağır travma yaratabilecek bir durum devam ederseniz asla unutup af edemeyeceğiniz ömrünüz ve hayatınız zehir olacak ...

Çok doğru karar vermelisiniz , umarım devam etmezsiniz , Allah ım sabır versin...

eğer ben çocuğu doğurursam illaki çocuğu görmek isticek benim hayatıma engel olucak ve ben çocuğuma her baktığımda onun ihanetini görücem ve yine hiçbirzaman unutamıcam .. ölüm ayrı bişey ama ihanet bambaşka düşünsenize ayrıldınız çocuğunuz dünyaya geldi ama ömrünüz boyunca evladınıza her baktığınızda aldattıgını göreceksiniz ne kadar sevgi verebilirsinizki çocuğunuza.

kesinlikle çocugunuz sevgisiz buyuyecek , hiç uzatma kendi paranı kazanıp yaşayabiliyorsan bas totşuna tekmeyi görsün hanyayı konyayı , b,r kv görümceyede tazminat davası açabiliyorsan aç madem biliyorlardı susma cezası olsun

Kadinlari bu duruma dusurene lanet lsun diyecektimmm kiiii "1 aylik hamileyim" yazsini okuyana kadar... sozun bittigi yer.

ya kusura bakmayında ne yardımı
aldıracaksın bebegı
ve ayrılacaksın bu kadar basıt
bakın bende aldatıldıgım ıcın ayrıldım
cocugumu cok sevıyorum ve hepte sevecegım
ama bunu hamıleyken duymadım cunku Allah boyle kararlamıs dıyorum
duysaydım sana yap dedıgım seyı bende yapardım Allah evladımı bana bagıslasın ama
bu neyın kafası ya
pezevenk bırde bıldıgın yasamıs yanı kızlar alcaklık yani bu

e
Cocugu neden aldiriyor boyle akillar verip dogmamis cocugun gunahina girmeyin vebalini siz de cekersiniz.

konu sahibinin de yazdıgı gibi

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun...
Dediğiniz gibi günahınıza girmiş, aile büyüklerine konuyu açın isterseniz. Bu durumu herkes bilmeli.

Insan ailesini secemiyor. Ahlaksiz bir adam bunu yapti diye kimse dogmamis bir insanin canina kast edemez. Suc onun degil.
ıste o cocuklar hep oyle fasulye gıbı kalmıyor arkadasım
ayrıca konu sahıbınede kızdım
sen hep suphe et hem bısıler yaka hemde adamla seviş
oda ayrı bi sorun bebegıde aldırırmı , ayrılırmı muamma

Duymak istediklerini söylüyor. Affetsen ne olacak, etmesen ne olacak? O senin kurulu düzenini yıkmış bir kere. Hep yalan söylemiş.

Canım kesinlikle affetme. Bak bir kere affedenler tekrar aynı şeyi yaşıyor genelde. Sonra çok pişman olursun. Üstelik bu sefer üzgün. Sonra tekrar yaparsa arsızlaşacak ve affetmeseydin demeye başlayacak. Emin ol şu an ayrılırsan en az acıyla ayrılırsın

bana kalırsa;
aldatan adam sevmiyordur, seven adam zaten aldatmaz.
bu adam sizi sevmiyor, muhtemelen bu 2. kişiyi seviyor veya sadece tutku vs var aralarında.
ancak onunla evlenemez, çünkü çevre bunu kabul etmez. ona bir paravan lazım, o da siz olmuşsunuz, şimde bir de çocuk olacak, tam süper olacak onun için.
amacı bir kaç ay ağlayarak paravanını kaybetmemek, yoksa yola geldiği falan yok.

sizin yerinizde olsam bu adamdan kesin boşanırdım.
çocuk aldırmak çok zor bir karar, normalde burada bunu soranlara sakın yapma diyorum,
sizin durumunuzda aldırmak mantıklı geliyor, Allah affetsin :KK43:

Bende hamileyken ayrıldım. O şerefsizle yaşamaktansa boşanmayı yeğlerim ! Allah teala boşanmayı bazı evliliklere çıkış kapısı olsun diye vermiş. Ikimizde birer şerefsizle Allah'tan korkmaz kuldan utanmazla evlendik diye hayatın sonu değil ya. Boşan düzelmez diyim ben..

bilmiyorum ben ne yapcağımıda bilmiyorum bir şans ver diyor bana

ömrü boyu bu şekilde yaşamayı hazmedebileceksen ayrılma tabi ama bil ki bu adama değişmiycek ve devam edicek yıllar sonra hatta bu tırnağın olmaza lafları yerine birde hakaret işiteceksin yol yakınken kurtul ama yapabileceğini pek sanmıyorum

ıste o cocuklar hep oyle fasulye gıbı kalmıyor arkadasım
ayrıca konu sahıbınede kızdım
sen hep suphe et hem bısıler yaka hemde adamla seviş
oda ayrı bi sorun bebegıde aldırırmı , ayrılırmı muamma

Evet ilk yorumumda ben de bahsettim hamile kalmasiyla ilgili. 4 ay oncesinden bahsediyor 1 aylik hamile yani herseyi goze almis. Adami gorunce krize gir ama sevis. Ilginc.

yine de ne olursa olsun Allah kendi ruhundan bir can uflemis. Aldirmasi dusuncesinde degilim ne olursa olsun :/

hala bilmiyorum diyorsunuz, sizi bu kadar düşündüren şey affetmek mi?

X