eşim beni aldattı .. ne yapacağımı bilmiyorum . :(

ben çocuğum olursa yine bir bağ olucak ve beni bırakmıcak hep gölgem gibi olucak ve ben mutsuz olucamm annem bana bebeğin günahına girme doğur diyor ayırlcaksan ayrıl ama cocugu aldırma diyor

Ayril ve çocuğu dogur

Affedeceksende olanları unut relaksa bağla başka çare yok

Çocuk doğduktan sonra biraz da buyudukten babasina aliştiktan sonra bu nasıl olsa çocuk var diye boşanmaz deyip tekrar sizi aldatmayacağının garantisini görüyorsaniz bir sey diyemem. Ne yapacağım diye sormaniz bile hata. Boşanın rezil edin onu davada donuna kadar alın aldattiğini kanitlarsiniz zaten yaptiği yanlisa bin pişman edin cocugunu da 40 yilda bi gorerek hangi cehennemde kimle yatip kalkiyorsa kalksin sizden ve cocugunuzdan uzak tutun onu. Cocugunuza iyi bi baba olabilir mi Allah aşkına seviyor sayiyor beni olaylarina hiç girmeyin boşuna.

aynen bi de o var,
inkar edip devam etmiş
şimdi de şeytana uydum diye ağlıyor
yüzsüz herif
hayır inkar ettiğinde bitmişti 3 ay olmuş nerden biliyosun diceksin annesiyle ablasıyla ve arkadaşıyla telefon konuşmalarını dinledim ordan biliyorum bana yalan söyledi desem onlara yalan söylemez

aynen bi de o var,
inkar edip devam etmiş
şimdi de şeytana uydum diye ağlıyor
yüzsüz herif
hayirda sevse onla evlenirdi.sevmese devam etmez.konu sahibinin burda niye gunahina girmisler.ailede biliyomus kizi is evlat evlendirmekse onla evlendirirlerdi.baska bisey olabilir.

hayır inkar ettiğinde bitmişti 3 ay olmuş nerden biliyosun diceksin annesiyle ablasıyla ve arkadaşıyla telefon konuşmalarını dinledim ordan biliyorum bana yalan söyledi desem onlara yalan söylemez
her şeye rağmen hafifletici hiç bir sebep yok canım,
çocuğuna kıyma,
derhal boşan,
tek tavsiyem bu

ondan cocuk felan varmiki acaba.
hayır yok kız zaten türk dseğil bidğin o.... yani parayla çalışan biriymiş ordan çıkarmış şimdi bi mağazada çalışıyor ama bulamıyorum resimde gördüm telefon aradığımda kullanılmıyor no o yuzden kızı ben aradım whatsapptan sordum hayır değilim arkadaşı dedi sonra gitmiş eşimi aramış demiş eşin beni aradı diye bunu ablasına anlatırken duydum şimdi kızı nasıl bulcam bilmiyorum whatsap profil resminde magazanın adı yarım çıkmış karşı mağazanın adı çıkmış netten baktım ama yine bulamadım

hayirda sevse onla evlenirdi.sevmese devam etmez.konu sahibinin burda niye gunahina girmisler.ailede biliyomus kizi is evlat evlendirmekse onla evlendirirlerdi.baska bisey olabilir.
kızla pavyonda tanışmış adam, ailesinin onu isteyeceğini sanmıyorum bu yüzden, ilk yazdığı yerde konu sahibi söylemişti

4 yil hata olmaz. Ümit göremedim ben esinizde. Yoksa erkek kadın kolay kolay bosan diyemem ama bu durum düzelir mi sizce? Evlenirken, balayında, sonrasında... çocuk 1 ayliksa çok çok küçük. Yerinde olsam dogurmazdim.

Zaten şu yakalandiklarinda aglamalari yokmu
Biri de çıkıp desin "yaptım aldattm şerefsizim canıma susadim " aldattm desin.
Ziril Ziril ağlamak ne kesinlikle timsah gözyaşları asla inanmıyorum. Bu durumda ağlayan erkek musvettelerine.

kızla pavyonda tanışmış adam, ailesinin onu isteyeceğini sanmıyorum bu yüzden, ilk yazdığı yerde konu sahibi söylemişti
aynen ailesinin karşısına böyle birini çıkaramazdı çünkü bakire değildi . ve şuna inanın kızın resmini gördüm yüzüne bakmazsınız ..

4 yıl ciddi bır süreç,geri dönme,onu özleme halleri olabılır,adam becerıklı ıdare etmişte,bacım sen nasıl anlamadım?çok geçmiş olsun,ınan uzuldum sana,acaba belli ettıde sen mı anlamadım,sonuçta onunlada cınsel ılışkısı vardı,sakin ol,ama kansız bu adam,4 yılll kocaman 4 yıl,parasını bıle paylaşmış

merhabalar
1,5 senelik evliyim 2 aydır eşimden şüpheleniyordum takibe aldım ona ait baska bir telefon olduğunu öğrendim ama nerde olduğunu bulamıyordum sonrasında rehberden bi kız silmiş kızı takibe aldım whatsapptan profiline baktım daha sonrasında bu telefon nosunun kendine ait olmadığını arkadaşının nosu olduğunu söyledi ben inanmadım hergün 6 da işi bitip derneğe gidiyordu ben her akşam derneğin önünden geçiyordum 8,30 ta akşam hep eve geliyordu daha sonrasında konuşmalarını duydum arkadaşına anlatırken öğrendim 4 senedir konuştuğu biri varmış bana istanbul dışınıa çıkıcam diyip yalan söyleyip onun yanına gidiyormuş kız tek başına yaşıyor ve 4 senedir konuşuyorlar resmen dost hayatı gibi kız yabancı türk değil .ben bunları duyunca eşime sordum ben sizin konuşmalarınızı duydum diye bana arkadaşıma yalan söyledim dedi neden dediğimde bi kız benden yardım istedi onu kurtarmak için arkadaşımdan dedi ben inanmadım ama daha sonra tekrar takibe devam ettim ablasıyla annesiyle konuşmalarını duydum meğersem ablası annesi biliyormus ama onlar evlenene kadar yaptığını biliyorlarmıs sadece annesi evlendikten ilk 4 ay daha konuştuğunu biliyomus . ve ben bunları duydugumda eşime söylediğimde her şeyi itiraf etti o kızla 4 sene önce pavyonda tanıştığını o kıza vize çıkarmıs burda kalması için her ay para göndermiş arada gidip onun yanında kalmış peki neden dedim benimle evlendin ben neyini eksik ettim dedi ağladı sızladı yalvardı ben 4 ay önce bıraktım hata olduğunu anladım affet beni sana bunları yaşatmaya hakkım yoktu pişmanım ben şeytana uydum dedi ben dedim herşeyini dört dörtlük yaptım ne sana ne çevrene ne ailene saygısızlık göstermedim neden dedim sevdin mi hayır diyo peki neden dsiyorum şeytana uydum diyo senin tırnağın pisliği olamaz sensiz yapamam seni çok seviyorum diyo ben evlenmeden önce hadi gittin neden evlendikten sonrada gittin yalan söyledin beni aldattın dedim neden şeytana uydum diyo şimdi çok çaresizim onu her gördüğümde krize giriyorum herşeyi yırttım gelinliğimi yırttım onu görmeye tahammülüm yok ve şuan 1 aylık hamileyim en güzel günlerimde bana bunları yaşattı ben 7 senedir eşimi tanıyorum ben 2 senelik konuşurken bu onla tanışmış iki kişi idare etmiş anlıcanız ve benim günahıma girdi. sizden yardım istiyorum ne olur ....

Bu konuda boşanmaktan başka yapılacak bir şey yok
Bebeğin bu durumda günahı yok, doğur ve büyüt derim
Ancak eşinin yaptığının izahı olamaz, 4 yıl şeytana uyulmaz, apaçık ikili bir hayat bu, yakalamasaydın devam edecekti
Şimdi de affedersen devam edecek, bir adam 4 yıl bir kadını bırakmadıysa bundan sonra zor, belli ki bağlanmış kadına, sen hayatını kurtarmaya bak.

bu akşam arkadaşıyla konuşucam ve bana bütün olayı baştan anlatmasını isticem herşeyi bilen arkadaşı ...ve daha sonrasında beni o kzıa getirmesini isticem kızla konuşucam emimin bilmediğim daha çok şey var

aynen ailesinin karşısına böyle birini çıkaramazdı çünkü bakire değildi . ve şuna inanın kızın resmini gördüm yüzüne bakmazsınız ..
nıye ise bu adamlar,bakıre olmayan yuzune bakılmayacak hatunlara tapar,güzel bakıre kızla evlenır,yahu ailesi nerden bılcektı bakıre olmadığını,bız yuzuna bakmayız ama kocan pekala bakmış,zaten ızım bakmamız değil kocanın bakmış olması önemli,halen anlmadınız,erkek farklıdır,

bu akşam arkadaşıyla konuşucam ve bana bütün olayı baştan anlatmasını isticem herşeyi bilen arkadaşı ...ve daha sonrasında beni o kzıa getirmesini isticem kızla konuşucam emimin bilmediğim daha çok şey var
yapılacak açıklamalar sizi rahatlatacaksa konuşun madem

bence bakire olmakla alakasi yok .ailesi nerden bilcek.ogullarinin evliyken baska biriyle dost hayati yasadigini biliyolar ama.ailenin bunuda dusunmesi gerekir.belkide karsi cikmislardir bilemem.

Sizin muhattabınız kız değil, kızla konuşarak sadece kendinizi üzersiniz. Artık kendinizden önce düşünmeniz gereken bir evladınız var. Şuan yaşadığınız tüm stresi ve de üzüntüyü hissediyor. Bence işi uzatmadan, çirkinleştirmeden yasal haklarınızı alarak ayrılın. Onunla görüşücem, bununla konuşucam demek size yarardan çok zarar verir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

kadinla niye konusuyosunuz ki.zaten esin anlatmis.arkadasi da anlatacak diyonuz.

X