ablası kaç gündür ağlıyor biz ablasıyla can ciğer gibiydik şimdi kötüyüz hiç birzamanda iyi olamıcazboşanmak istiyorsan boşan süründürmek istiyosan süründür sen ne istiyosan onu yap en iyisini sen bilcen artık.. baktın yola geliyor affedersin yine devam ediyorsa ailelere anlat rezil olsun
her şeyi itiraf etti o kızla 4 sene önce pavyonda tanıştığını o kıza vize çıkarmıs burda kalması için her ay para göndermiş arada gidip onun yanında kalmış
Aklını başına albilmiyorum ben ne yapcağımıda bilmiyorum bir şans ver diyor bana
bence de çocuğuna kıyma,ben çocuğum olursa yine bir bağ olucak ve beni bırakmıcak hep gölgem gibi olucak ve ben mutsuz olucamm annem bana bebeğin günahına girme doğur diyor ayırlcaksan ayrıl ama cocugu aldırma diyor
hiçbirşey anlamadım çünkü öyle şüphe yoktu bende herşey güzel bir dediğimi iki etmiyor çok seviyor yani hiç birşey yok hiç beni üzmüyordu bilseydim evlenirmiydimSiz evlenmeden once siz bunu nasil anlamadiniz? Size kendini falaca guvendirtmis olmali. En azindan insan hisseder
hiçbirşey anlamadım çünkü öyle şüphe yoktu bende herşey güzel bir dediğimi iki etmiyor çok seviyor yani hiç birşey yok hiç beni üzmüyordu bilseydim evlenirmiydim
aynen bi de o var,iyide zaten ilk ogrendiginde inkar etmis.vazgecen ozmn vazgecerdi.senide inandirmisti.ikincisinde artik inkar edecek durumu olmamis ondan itiraf etmis.koskoca 4 sene.senle 6 sene .niye senle evlenmiski ozmn ondan kopamiyacakti.