- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
-
- Konu Sahibi belovedgirl
Bi destek konusu dahaBu arada sizde de amma sabır varmış he
Adam sizi aldatirken okuyup okuyup yatağına girip size dönmesini beklemissiniz. Bilmiyorum ben olsam adamı deserdim sanırım, sinirim büyüktür.
Bence affedeceksiniz hadi samimi olun.
Destek istiyorsunuz değil mi ?
Hihim yoksa çoktan açmıştı boşanma davasını.Bi destek konusu daha
Okalıntı yaptığım kişiye hak vermiş olup üzerine ekleme yapıyorum?
Aynen ya! hayır ben istedim affettim şans verdim diye sadece kendini yazsa yine birşey demeyeceğim.ama kalkıp da aldatan erkeği "ama erkekler böyle, bilmem nasıl erkek şöyle re re re rö dür bizim gibi değildir falan" diye kılıf uydurulması beni çileden çıkartıyor.kadının yurtdışına staja çıkmış olması suç yahu düşünsenize?
burada evli adamla ilişkisi olan ya da kendisi evliyken kocasını aldatan hangi kadına hak verdiniz? hangisini akladınız ki konu erkeklere gelince savunuyorsunuz ?? erkeğin doğası uzaydan mı yoksa bizimki mi uzaydan?ya şaka gibi gerçekten
O da oyle diyecek ki kendi yuttugu seylere kilif olsun.Aynen ya! hayır ben istedim affettim şans verdim diye sadece kendini yazsa yine birşey demeyeceğim.ama kalkıp da aldatan erkeği "ama erkekler böyle, bilmem nasıl erkek şöyle re re re rö dür bizim gibi değildir falan" diye kılıf uydurulması beni çileden çıkartıyor.kadının yurtdışına staja çıkmış olması suç yahu düşünsenize?
burada evli adamla ilişkisi olan ya da kendisi evliyken kocasını aldatan hangi kadına hak verdiniz? hangisini akladınız ki konu erkeklere gelince savunuyorsunuz ?? erkeğin doğası uzaydan mı yoksa bizimki mi uzaydan?ya şaka gibi gerçekten
boyle kadinlar yuzunden bizm Türk erkekleri simarik ukala laubali nasilsa döner anlayisindaAynen ya! hayır ben istedim affettim şans verdim diye sadece kendini yazsa yine birşey demeyeceğim.ama kalkıp da aldatan erkeği "ama erkekler böyle, bilmem nasıl erkek şöyle re re re rö dür bizim gibi değildir falan" diye kılıf uydurulması beni çileden çıkartıyor.kadının yurtdışına staja çıkmış olması suç yahu düşünsenize?
Çok haklısınız. Ailem neredeyse bütün suçu bende buluyor. "Allah belasını versin o stajın keşke izin vermeseydi de kocanın yanında dursaydin diyorlar." Ayrıca babam bosanilacak hiç bir sebep görmüyormuş, her erkek aldatır, her erkek iddaa oynar, her erkek yalan söyler sıkıştığı zaman. Kısacası bayan evde susup oturmalı ağzını bile açmamalı böyle şeylere. Arada kalmamın büyük bir nedeni de bu. Neredeyse kendimden şüphe edecektim neden boşanıyorum ben diye. Ta ki sizlerin yorumlarınızı okuyana kadar. Boyle geri kafali bir aileden geldigim icin utaniyorum.