- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.150
-
- Konu Sahibi belovedgirl
aynen konu sahibi resmen barisin diyenlere cevap veriyo
adam senin yataginda baska kadinla hasna fişne yapiyodu yahu...
hic mi kendine saygin yok arkadas !
hadi afcettin unutabilecekmisin !
o yataga girdiginde igggg nasil opeceksin kocani ben sahsen igrenirdim
opmeyi grctik o yataga nasil gireceksin
midesiz olma !!!
elin ayagin tutuyo maasin var muhendissin bunlari da unutma !!!
Yük mi oluyorum acaba size demelisin bence.
Eğer öyleyse ben kendi başımın çağresine bakarım böyle bir durumda gururumu hiçe sayarak geri dönüp yaşamaktansa kendi kendime yetmeye çalışmayı tercih ederim demelisin
Adamın masum olduğunu yaMadım. Ayrıca uslubuna dikkat et! Ben affettim diye affet demiyorum diğer yorumumu okursan senin yaşadıklarını yaşasaydım affetmezdim yazdım!yahu size gerçekten inanamıyorumresmen kadının kafasında kocasını aklamasına yol yapıyorsunuz. değirmene kova kova su taşıyorsunuz yzıktır.adam masum değilki?!bakın eşiyle mahremine yatak odasına yabancı bir kadını getirip birlikte oluyor bu ne kudurmuşluktur farkındamısınız? kaçamak maçamak da değil (olsa da ne farkeder!) basbayağı bir senedir devam ediyormuş?! 1 senelik şey kaçamak mı olur basbayağı duygusal!bu kadıncağızı üzmemek için yazmayayım diyorum ama sizin buraya yazdığınız erkekten çok daha beter bir durumda ayrıca bu erkeklerin bu kadar yüz bulması sizin gibi onları aklamaya çalışan kadınlar yüzünden. siz affettiniz diye bu normalmiş gibi yazmayın Allah aşkına.
neymiş erkekler bizim gibi değilmiş, bizim canımız hormonlarımız yokmu?kadında uçkurun alası vardır aslında ama aslolan şey gerçek sevgi ve iradedir!
babası da aynı şeyleri yapıyor olabilir o yüzdendir bu boşanacak bişey yok ortada falan demesi. benim babam bunu dese bana ben bak yazıyorum buraya ona baba demem hayatımdan çıkartırım
Yazdıklarınız konu sahibinde eşine karşı bi iğrenmeye sebep olabilir umarım.Ben burdan düşündükçe çıldırıyorum yatağında başka kadın ne o öyle liseliler gibi seks konuşmaları ev kiralamaları aldattığı kadın evli ve çocuklu öggg kustum kusucam.
Düşünsene senin mutfağına girdi kocana seksten sonra enerji versin diye birşeyler yapıyor heh o arada kocanda bir güzel arkadan sarıldı kendine çekti oh birde kokusunu içine çekip boynundan öpmüştür.
:Adamın masum olduğunu yaMadım. Ayrıca uslubuna dikkat et! Ben affettim diye affet demiyorum diğer yorumumu okursan senin yaşadıklarını yaşasaydım affetmezdim yazdım!
Başkasının yorumuna da salça olacağına kendi düşünceni fikrini yaz. Herkesin görüşü farklı olabilir. Boşan desen sanki seni dinleyecek pes!
Yazdıklarınız konu sahibinde eşine karşı bi iğrenmeye sebep olabilir umarım.
Eşini affediyorsan affet, milleti de oyalama burada yaaa!
Cinlerim tepeme çıkıyor bazı yorumları gördükçe!
Erkek yapınca affediliyor, kadın yapınca o..... oluyor, oldu canım başka?
Bu yorumu yapan da hamile, madem erkekler 9 ay boyunca dayanamıyorlar cinsellik olmadan yaşamaya ve direkt aldatıyorlar hamile karılarını, o zaman 9 aylık sürecinin sonunda görüşelim tatlım:
Önce sen bir kendi uslubuna bak da öyle yazışalım.. bir şey yazıyosan bari arkasında dur.bunları da babanem yazmadı?!!:
"9 ay az bir süre değil ve gerçekten erkekler malesef böyle şeyleri sadece anlık yaşamak için yaşıyorlar.
Ama bu şekilde konuşursa daha kötü boşluğa düşer ve yine yapar. Erkekler boşluğa düştüğünde ilk yaptıkları şeh kafası dağılsın diye başka kadınla olmak oluyor.
Seni seviyor besbelli. Erkekler kaçamakları,aldatmayı sevgiyle eşit görmüyor
Senin 9 ay uzak kalman malesef onu böyle şeylere itti.
Bilmiyorum okuyor musun formları bazı kadınlar hamile kaldığı andan itibaren 9 ay boyunca ilişki yaşamıyorlar uzaklaşıyorlar ve aldatılıyorlar. Yani yan yana bile olsan eğer cinsel eksiklik yaşıyorsa,aldatmaya meyilleniyor.Erkekler bizim gibi değiller.
üslubumda bişey yok ki, seninle aynı düşünmüyorum .senin gibi düşünen kadınların erkeklere cesaret verdiğini gördüğüm için azalarak bitmenizi istiyorum.
Erkekler bizim gibi degiller evet genelde aldatilan erkek kadini affetmez ama nedense erkek aldattiginda kadinlar cok guzel kendilerini kandirip affeder..bu nasil bir mantik karisi sevgilisi yaptiginda affedemeyecegi birseyin kendi yaptiginda affedilmesini beklemek bunu erkeklerin eline veren de kadinlar zaten 9 ay boyunca siz onu aldatmis olsaydiniz ne diyecekmis kadin milleti kendini bu kdr degersiz gorurse erkek den ne bekliyoruz ki
Erkekler bizim gibi degiller evet genelde aldatilan erkek kadini affetmez ama nedense erkek aldattiginda kadinlar cok guzel kendilerini kandirip affeder..bu nasil bir mantik karisi sevgilisi yaptiginda affedemeyecegi birseyin kendi yaptiginda affedilmesini beklemek bunu erkeklerin eline veren de kadinlar zaten 9 ay boyunca siz onu aldatmis olsaydiniz ne diyecekmis kadin milleti kendini bu kdr degersiz gorurse erkek den ne bekliyoruz ki