- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.024
-
- Konu Sahibi belovedgirl
Aldatılmayı affeden kim varsa eğer kazıklansınlar, ohhh müstehak onlara, bi gram üzülmüyorum.O...u olsa yine iyi, kadınlar canlarından oluyor. Aptallık bizim kadınlara vergi. Adam aldatırken 1 mg vicdan yükü hissetmiyor, aldatılan kadın vicdan azabı çekiyor nedense?! Aldatan erkeğe karısı sahip çıkıyor!, aldatan kadın gözünün yaşına bakmadan kapı önüne konuluyor. Bu kafayla giderlerse kadınlar daha çok kazıklanırlar.
Konu sahibi de hamile, madem erkekler 9 ay boyunca dayanamıyorlar cinsellik olmadan yaşamaya ve direkt aldatıyorlar hamile karılarını, o zaman 9 aylık sürecinin sonunda görüşelim tatlımJameya
+1sen donunce bıraksaydı madem neden hala SEKS ıcın grusmeye devam ettı senın evınde senın yatagında senı aldattı kıralık ev tuttu her pıslıgı yaptı ve senın haberın olmasaydı yapmaya devam edecektı ve sen hala vıcdan azabı ceekebılıyrsun bencede ıkı kat uzulmelı bırıncısı yaptıgı adılıge ıkıncı senın gıbı merhametlı bır kadını KAYBETTIGINE.
:
Önce sen bir kendi uslubuna bak da öyle yazışalım.. bir şey yazıyosan bari arkasında dur.bunları da babanem yazmadı?!!:
"9 ay az bir süre değil ve gerçekten erkekler malesef böyle şeyleri sadece anlık yaşamak için yaşıyorlar.
Ama bu şekilde konuşursa daha kötü boşluğa düşer ve yine yapar. Erkekler boşluğa düştüğünde ilk yaptıkları şeh kafası dağılsın diye başka kadınla olmak oluyor.
Seni seviyor besbelli. Erkekler kaçamakları,aldatmayı sevgiyle eşit görmüyor
Senin 9 ay uzak kalman malesef onu böyle şeylere itti.
Bilmiyorum okuyor musun formları bazı kadınlar hamile kaldığı andan itibaren 9 ay boyunca ilişki yaşamıyorlar uzaklaşıyorlar ve aldatılıyorlar. Yani yan yana bile olsan eğer cinsel eksiklik yaşıyorsa,aldatmaya meyilleniyor.Erkekler bizim gibi değiller.
üslubumda bişey yok ki, seninle aynı düşünmüyorum .senin gibi düşünen kadınların erkeklere cesaret verdiğini gördüğüm için azalarak bitmenizi istiyorum.
Kes sesini be, sen affediyorsun diye herkes yutacak mı böyle bi şeyi?Canınız nereye isterse oraya çekiyorsunuz! Senin ne düşündüğün benim umurumda nasıl değilse,benim fikrimin de senin umurunda olmasına gerek yok. Ayrıca ben her hamile kadın aldatılır diye yazmadım! 9 ay uzun bir süre bir erkek cinsellik yaşamıyorsa yanında ki hamile eşi de 9 ay boyunca hamile kaldı diye birliktelik yaşamıyorsa yöneliyorlar başka birileriyle birşeyler yaşamaya yazdım! Benim özel hayatım seni hiç mı hiç ilgilendirmiyor haddini bil de konuş!
Sen de o zaman burada satir satir erkekleri aklama. Kendi korkunc dusuncelerini kendine sakla ki topluma faydan olsun.Canınız nereye isterse oraya çekiyorsunuz! Senin ne düşündüğün benim umurumda nasıl değilse,benim fikrimin de senin umurunda olmasına gerek yok. Ayrıca ben her hamile kadın aldatılır diye yazmadım! 9 ay uzun bir süre bir erkek cinsellik yaşamıyorsa yanında ki hamile eşi de 9 ay boyunca hamile kaldı diye birliktelik yaşamıyorsa yöneliyorlar başka birileriyle birşeyler yaşamaya yazdım! Benim özel hayatım seni hiç mı hiç ilgilendirmiyor haddini bil de konuş!
Ya canım benim benim yorumumdan sanane? Sanane benim bakış açımdan? Sanane yazdığımdan? Ben konu sahibi le konuştum. Senin bakış açına hiç birşey söylemedim. Sataşıp durma ve uslubuna dikkat et dedim! Kimsenin düşüncesine karışmaya hakkın yok ki!
Aldatılmayı affeden kim varsa eğer kazıklansınlar, ohhh müstehak onlara, bi gram üzülmüyorum.