- 28 Aralık 2016
- 48
- 30
- 35
-
- Konu Sahibi belovedgirl
Önem verip destan yazdım ama çok etkili olamadım galiba cevap alamadım :) en azından bir teşekkür olabilirdi diye düşünmüştüm ama neyse artık
Ama siz boyle cevaplar yazarsaniz copy+paste yapar gibi, tabiki cevap vermek icimden gelmez. Sanki basinizdan gecmis bosanmissiniz cok kolay birseymis gibi konusuyorsunuz. Fark ettim de bosananlar konuya empati kurarak yaklasiyorlar yapici yorumlar yaziyorlar. Sizin yaptiginiz gibi assagilayarak degil.
Ben burada kimseden bosanmamak icin onay beklemiyorum. Esimi sevsem donmek istesem coktan ailemi dinleyip kocama donmustum zaten. Caresizlikten hikayemi paylasmazdim buralarda.
Yine de yorum icin tesekkurler.
Kendiside boşanmak istemiyor aile bahane, yurt dışında doğup büyüdüğüne bi mesleği olduğuna insnasım gelmiyor. Hali okuma yazma bilmeyen kadından, kocasına mecbur olan kadından farksız.Bu kadar şerefsizce aldatma görmedim. Eve al Yatağa sok sende bunları bile bile adamla sevişmeye devam et. Mideler gıcırr
Bu iştahla affedersin sen
Ben bu konuyu daha once gordum, fakat her aldatilma hikayesi ayni degil. 101 defa aldatilmis ve 100 defa affetmis biri degilim. Ilk kez aldatildim, ve henuz affetmedim. Ama yine de tesekkurler.
Ya o kadar cok yorum gelmis ki, tek tek cevapliyorum hala bitiremedim, gercekten kusura bakma. Allah razi olsun, hepimizn hakkinda hayirlisi. Ama sunu da soylemek istiyorum, barisali 9 ay olmus henuz. Mutlu olmani anliyorum, sonucta benimki kadar uzun sureli bir aldatma degil ve belki de benim kadar detaylarina kadar bilmedigin bir olaydi, benim kadar sogumamissin. Nasil ilerde yapmayacagindan eminsin? Mesela ben simdi affedip esime donsem, bana bu pismanlikla en az 2/3 sene daha korkusundan birsey yapamayacagina adim kadar eminim. Ama ben ilerde coluk cocuklu bir anne olduktan sonra, ne de olsa her sey unutuldu, ve esim tekrar o bosluga dustu beni tekrar aldatmayacaginin hic bir garantisi yok diye dusunuyorum.
Bir de ben onun beni aldattigini ogrendigim gun, sanki esim ölmüs kadar aci cektim, agladim. Benim icin o gunden sonra öldü zaten. Sadece onunla gecirdigim 9 yildaki anilarimi hatiralarimi seviyorum. Ona karsi sevgim kalmadi, epey sogudum.
Benim kafami karistiran sey sadece bir sansi hak edip etmemesiydi, cevremdeki herkes affet deyince ben de dusunmeye basladim, hepsi bu.
Sonraki mesajlarda kendiside söylemiş namus cinayeti çıkar diye sustum demiş.Kesinlikle size katılıyorum ben olsam yedi düvele duyurmuştum bu rezilliği konu sahibi inanılmaz sessiz ve pısmış durumda sanki suçlu oymuş gibi... anlam veremedim
gecenin bu saatinde uykum kaçtı,konuna denk geldim.annen yaşındayım.kusura bakma da annenin davranışını hiç doğru bulmadım.kızım yok.oğlum var evli.oğlum böyle bir "eşşeklik" yapsa,gelinime affetme derdim.bir gecelik aldatma değil sizinkisi,kaldı ki öyle bile olsa,ben affetmezdim.
görümcenize inanmayın,bence eşiniz pişman değil.ailesi ,eşinizi başlarından savmak için,öyle söylüyorlar.ayrıca pişman olsa,üzüntüden hasta olsa ne fayda.gitsin az öte de ağlasın.kendinize azıcık saygınız varsa,affetmeyin.
35 yıllık evli,55 yaşında,torun,torba sahibi olacak kadınım.üstüne üstlük,maddi anlamda,hiçbir güvencem yok.herşey eşime ait.böyle birşeyin,binde birini duysam,anında boşanırım,hiç acımam.
şüphelerle yaşanır mı?diyelim ki affettiniz.aklınızdan cıkarabilecek misiniz?ileride hastalık sahibi olursunuz,içinize ata ata.yapmayın,etmeyin.
Sonraki mesajlarda kendiside söylemiş namus cinayeti çıkar diye sustum demiş.
Hala kocasının g.tünü kurtarma derdinde.
Ben olayin icerisinde oldugum icin mi farkli dusunuyorum acaba anlamadim? Ya ben simdi kocasina soylesem gostersem goruntuleri. Adam ciksa vursa esimi. Ortada bir cocuk var, aileler var, ben varim benim ailem var. Boyle bir facia ile nasil yasanilir? Esimin ailesi benim de ailemdi. Onlari kendi annem babam kardesim gibi sevdim. Siz sevdiklerinizi dusunmeden nasil boyle bir karar alirdiniz?