- 6 Aralık 2013
- 2.088
- 14.528
-
- Konu Sahibi belovedgirl
Kesinlikle öyle canım yaşamayan anlamıyor ne olursa olsun benim mesleğim var ama bebeğim küçük ve benim ailemde boşanmaya karşı herkesin aile yapısı aynı değil boşan demek çok kolay yazarım burdan sana boşan diye ama öyle olmuyor insanın aklı beyni duygu lari karmakarışık oluyor o nedenle psikoloğa gidip kafanı toparladiktan sonra karar vermek en doğrusuInsanin kendi basina gelmeyince cok kolay konusuyor. Bana da bundan bir kac ay once sorsalardi esin aldatsa naparsin diye, cevabim hazirdi: bosanirdim. Ama is ciddiye binince etraftaki faktorler o kadar cok etkiliyor ki. Benim durumumda aile baskisi. Senin durumun da cok agir bebegin var daha 6 aylik. Sirf onun icin bile kendi gururundan kendi hayatindan mutlulugundan vaz gecebiliyor insan.
Insanin kendi basina gelmeyince cok kolay konusuyor. Bana da bundan bir kac ay once sorsalardi esin aldatsa naparsin diye, cevabim hazirdi: bosanirdim. Ama is ciddiye binince etraftaki faktorler o kadar cok etkiliyor ki. Benim durumumda aile baskisi. Senin durumun da cok agir bebegin var daha 6 aylik. Sirf onun icin bile kendi gururundan kendi hayatindan mutlulugundan vaz gecebiliyor insan.
Ağzına sağlıkBen bu mesajı anlamadım şimdi?
o zaman konunuza not düşseydiniz; "Hanımlar lütfen konuma sadece aldatılanlar yorum yapsın.Başına gelmeyen cevap yazmasın"
kolay değilmiş de bilmem ne.. kim dedi sana kolay olduğunu? herkes dünden beri konunu ne kadar içselleştirip sürekli yorumlar yazıyor. 30 sayfayı geçti.. herkes en az sen kadar üzülüp, empati kurup yorum yapıyor. farkında değil misin?
tutturmuşsun bir aile baskısı da aile baskısı... iğrenç bir şekilde kadınlığın yok sayılıyor diyoruz sana, kocaman kadınsın aileni dinleme diyoruz. ne diyelim?
Nasıl oluyor yahu çok kolay konuşmak? bana bunu açar mısın?Ne dememiz gerekiyor?
Barış dersem, aileni ezme dediklerini yap dersem zor mu konuşuyor olacağım?
Sen bu kadar yorum yapan kişiyi ne hakla suçluyorsun ki..?
Peki o zaman; Al bakalım...
" Kardeş, aile her şeydir.Madem onlar senin barışmanı istiyor, gel etme kocanı affet. evliliğini devam ettir, şans ver."
Oldu mu? Şimdi kolay konuşmamışımdır umarım.
Sence asikmi? Risk degildiki bunun karisi zaten evde degildi, digerinide bi sekilde halletmisler iste.. 9 ay uzun bi sure prof olmuslqrdir artik
Sen demedinmi dizi izlerken arkamdan mesajlasiyordu diyeKesinlikle prof olmuslar, sadece is yerinde birbirlerini gorduklerinde mesaj atiyorlardi, ben de evden izliyordum. Obur turlu asla mesajlasma yok. Kadinin ismi zaten erkek ismiyle kaydedilmis, profil fotograflari silinmis vs. vs..
Ağzına sağlık
Birde böyle birbirlerini ağırlamıyolar mı ! Onlar ne bilcek ,anlayamazlar diye iyice sinir oluyorum.
Eşimi 20 yıldır tanıyorum 17 yıllık evliyim boyum kadar kızım var
Ama bana böyle birşeyi değil 1 sene 1 gün yapsa gözünün yaşına bakmam.
Yani illa konuya yorum yapmak için aldatılmak mı lazım ???
Sen demedinmi dizi izlerken arkamdan mesajlasiyordu diye
dur şimdi dur, yavaş yavaş "birbirlerini görmediler sadece bir iki sms" seviyesine düşüp hafif çapkınlık level'ında kalacak olay.. sonra ihanet tablet boyutuna gelecek ve konu sahibi hop diye yutacak onu..
ben boşanılmaması taraftarıyım.. bu aralar en çok yazdığım yorumu yazacağım size de.. sakın boşanmayın, yeni hayatlara yelken açıp farklı insanların başını da yakmayın.. benim yorumumu da boşanma diyenlerin arasına koyabilirsiniz..
Dogru ama bu illa duygusal anlamda olmasi gerekmezki.. cinsel anlamda birbirlerini doyuruyolarsa bu yuzdende olabilir. Ne desek bos yapilanj degistirmez gerci1 sene beraber yasak bir iliski. Bu demekki guclu bir bag var aralarinda. 1 sene neden sursun. Nasil bir cesaret 1 sene iliski yasiyorlar demekki cinselikten öte bir bag var. Konu sahibinin kocasi yakalandigi icin pisman sadece
Peki msjlasma watsapptan mi oluyo?Kesinlikle prof olmuslar, sadece is yerinde birbirlerini gorduklerinde mesaj atiyorlardi, ben de evden izliyordum. Obur turlu asla mesajlasma yok. Kadinin ismi zaten erkek ismiyle kaydedilmis, profil fotograflari silinmis vs. vs..
Benden mi bahsediyorsun anlamadim? Oyle bir izlenim verecek birsey soyledigimi hatirlamiyorum. Kocami hic bir sekilde savunmadim, ona donmeyi de dusunmuyorum zaten 100 defa dile getirdim. Ama ailesinin bu konuda hic bir sucu yok. Bana her zaman iyi davrandilar, kotulugu hak etmiyorlar. Sucluyla sucsuzu ayiracak kadar aklim var allaha sukur.
Ha bu arada kapınıza bal döküp yalayan, aç susuz kalıp ölüm orucu tutan, onu gören gözler önünde kendinden geçip orasina burasına zarar vermeye çalışan o sevimli minnoşlarin kararinizin net olduğunu anlayınca ki sergileyecegi tavir aynen şudur;
Afedersen ekime kadar, affetmezsen ............ kadar !
Offf evet sen bir de şimdi onun affedilme ümidi kalmayinca tamamen kesip attığın da gör gerçek yüzünü. Seni suçlayacak hakaretler edecek vs vs
Ben bu mesajı anlamadım şimdi?
o zaman konunuza not düşseydiniz; "Hanımlar lütfen konuma sadece aldatılanlar yorum yapsın.Başına gelmeyen cevap yazmasın"
>> Yazdim zaten, basiniza boyle bir olay geldimi? naptiniz o durumda? diye sordum konuyu actigim ilk mesajimda. Ayrica butun mesajlara acigim, kimseye de kotu yorum yapmadim.
kolay değilmiş de bilmem ne.. kim dedi sana kolay olduğunu? herkes dünden beri konunu ne kadar içselleştirip sürekli yorumlar yazıyor. 30 sayfayı geçti.. herkes en az sen kadar üzülüp, empati kurup yorum yapıyor. farkında değil misin?
tutturmuşsun bir aile baskısı da aile baskısı... iğrenç bir şekilde kadınlığın yok sayılıyor diyoruz sana, kocaman kadınsın aileni dinleme diyoruz. ne diyelim?
>> Yorumlarin hepsini okudum hepsine minnettarim, senin tekrarlamanin hic bir anlami yok.
Nasıl oluyor yahu çok kolay konuşmak? bana bunu açar mısın?Ne dememiz gerekiyor?
Barış dersem, aileni ezme dediklerini yap dersem zor mu konuşuyor olacağım?
Sen bu kadar yorum yapan kişiyi ne hakla suçluyorsun ki..?
>> Kimi sucladim pardon? Senin icini nefret burumus bence. Kendin beni suclayip duruyorsun her yorumunda.
Peki o zaman; Al bakalım...
" Kardeş, aile her şeydir.Madem onlar senin barışmanı istiyor, gel etme kocanı affet. evliliğini devam ettir, şans ver."
Oldu mu? Şimdi kolay konuşmamışımdır umarım.
>> Fikrini bir kez verdin, samimi oldugunu var sayiyorum, bu benim icin yeterliydi. Simdi kendi kendini doldurusa getirip sacma sapan yorum yapmana ihtiyacim yok. Tesekkurler. Iyi gunler.
Insanin kendi basina gelmeyince cok kolay konusuyor. Bana da bundan bir kac ay once sorsalardi esin aldatsa naparsin diye, cevabim hazirdi: bosanirdim. Ama is ciddiye binince etraftaki faktorler o kadar cok etkiliyor ki. Benim durumumda aile baskisi. Senin durumun da cok agir bebegin var daha 6 aylik. Sirf onun icin bile kendi gururundan kendi hayatindan mutlulugundan vaz gecebiliyor insan.