- 12 Temmuz 2016
- 1.245
- 2.031
-
- Konu Sahibi belovedgirl
Ben 9 ay yaninda degildim. Bosluga dusmesini inanin biraz olsun anliyorum ama ben dondukten sonra da aylarca devam etti. Bunu bir turlu kabullenemiyorum.
Ağzına sağlıkYani arkadaşlar kendimizi parçalasak da, aylar sürecek olan banları da alsak bir şey değişmiyor.. Bazı kadınların bu koca deliliği maleseff midemi bulandırıyor.. Ya yatağında başka bir kadınla sevişmiş sevişmiş seeeeviiiiişmiiiiişş... Tuvaletibe girmiş, banyonu kullanmış.. Bastığın halılara basmış... Oturduğun koltukta oturmuşşşş...Nasıl onunla birlikte oldunuz siz ya.? Hem de o yatakta.. O adamın o iğrenç elleriyle size dokunmasına, sizi öpmesine nasıl müsaade ettiniz? Ben değil onunla o yatağa girmek o yatağı yakar öyle çıkardım o evden.. Gerçekten aklım almıyor? Ruhunuz yok mu sizin? Siz bir et parçası mıısnız? Saksı mısınız? Yaşayın o pisliğin içinde.. Ahlaksızlığa resmen ortak olmayı kabul etmişsiniz pes... Boşanmayın siz.. Vallahi boşanmayın... Söyleyeceklerim bu kadar kusmaya gidiyorum.!
Dondukten sonra kac ay sabrettiniz ve gormezden gelebildiniz...Ben 9 ay yaninda degildim. Bosluga dusmesini inanin biraz olsun anliyorum ama ben dondukten sonra da aylarca devam etti. Bunu bir turlu kabullenemiyorum.
Sen paradan haber ver :) herkesin bi tanidigi akrabasi mi var yurt disinda? Turistler nasil cikiyor tatile?Valla çok haklısın, aşkından yemiyor içmiyor olsa, ne yapıp edip bensiz yaşayamayacağını bir şekilde gösterirdi. Fakat şöyle de bir şey var, yurtdışında yaşıyorum şimdi, yanıma gelmesi için vize lazım, vize için de buradan birinin istek yapması lazım. Yani o biraz zor.
annene bi sor bakiyim 'babam eve sen yokken kadin atsa affetmek erdemliktir affet anne ' desem ne derdin de ne dicek acaba ????
bu eski kadinlari da anlamiyorum Dunyaya kocadan kaynanadan cekmek icin gelmisler sanki....
affetmek zorunda degilim affetmek Allah a mahsus de sen ailene...
ayrica sen muhendissin muhendis....
maasin var ailen isterse yaninda olmasi gidersin gül gibi evini tutarsin oturursun oh mis...