• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni aldatıyor mu deneyimi olan var mı

Evden çıkamadığınız evlilikte her sey normalmiş gibi çocuk yapıyorsunuz birde. Sizin için o kadar dert değilmiş demek ki bu durum.
Biraz büyüsün çocuğunuz parka götürmek içinde kocanızi beklersiniz artık.
Ayrıca sizi bu kadar yok sayan, saygı duymayan adam bugün olmazsa yarın aldatır, şaşırtıcı bir durum olmaz kesinlikle.

Sevgiliyken böyle değildi ki . Evlendik ben onun memleketine geldim doğuda biyer ve kimseyi tanımadığımı batılı olduğum sarışınlığımdan belli olduğunu söylüyor ve bende belki burda yaşadıkça bu durumu alışır diye bekliyorum. Bunu kabul etmiyorum sadece alışmasını umuyorum yoksa zaten bende dediğiniz gibi düşünüyorum

Evli iken böyle değildi sözleri bana hiç mantıklı gelmiyor. Ben şahsen sevgili olduğum bütün erkeklerin çok küçük detaylar dışında hepsinin ne mal olduğunu çok iyi biliyordum.

Bir erkek eşinin teline bakmak istese burada linç ediyoruz.Özel hayat falan diye.Güvenmiyorsa bitsin boyle evlilik mi olur diyoruz.Hatta kadına sana güvenmeyen birisiyle devam etme diyoruz.Ama aynı seyi biz yapmaya kalksak hoş görüyoruz.Bu bana normal gelmiyor.Şu anda aynı şeyi erkek yapmış olsaydı burada mahfetmiştik onu
Sacmalama

Evli iken böyle değildi sözleri bana hiç mantıklı gelmiyor. Ben şahsen sevgili olduğum bütün erkeklerin çok küçük detaylar dışında hepsinin ne mal olduğunu çok iyi biliyordum.
Evden çıkarmayacak zihniyette bir adam mutlaka belli etmiştir kendini diye düşünüyorum bende. Bu öyle basit bir mesele değil.
Yani bize göre değil, konu sahibi normalde o kadar dert etmiyor belli ki.

Bilmiyorum bana normal gelmiyor.
Ya da benim yapım gereği öyle.Arkadaşlarımda bu huyumu sevmiyolar.Olaylara herkesin gözünden anla.aya çalıştığım birçok arkadaşlığım bitti.
Bu bakis acisi sizi marjinal yapmiyor ama. Gereksiz bir alan tanima. Taviz verme oluyor. Ya da mesela sifre kaciran ekran gizleyen kocayi zaten sevmiyorsunuzdur o yuzden umrunuzda degildir.
Yani karsilikli saygi duyulmali muhabbeti ok ama is orayi gecmis ya konu sahibinin anlattiklarini yasasam o telefonu yakarim sıktıgı parfumle. He ben de kiskanc biri degilim ustelik. Kocasinin tavri sinir bozucu

Bunu yapmıştım bir keresinde yüzünü okuttum o zaman mesajlar silinmişti hiç mesaj yoktu . Sadece bir kaç kız fotoğrafı görmüştüm galerisinde . Sonra bu anladı baktığımı kıyamet koptu ve hepsini kaldırdı sadece şifre var suan
Kıyameti senin koparman gerekirken o ahlaksız kocan kopariyosa sorun sende. Hâlâ o olayın üzerine aldatıyor mu diyorsun???

Evden çıkarmayacak zihniyette bir adam mutlaka belli etmiştir kendini diye düşünüyorum bende. Bu özel basit bir mesele değil.
Yani bize göre değil, konu sahibi normalde o kadar dert etmiyor belli ki.

Adamın her hareketi olay zaten. Kendini ele vermesi mümkün değil.

Ya kimi kandırıyorsun meslek var aile var ama dışarı çıkmaya izin yok
Allahtan sizin gibi biri değilim . Şu zihniyete yazma biçimine bir bakın . Tamam bazı şeyler aldatmayı gösteriyor olabilir ben yakalarsam biteceğini o da biliyor zaten . Ben ne dersem 2 etmez yapar . Sadece telefon kapatma olayı çok arandığı da doğru ama yine de kapatması beni şüpheye düşüren . Ben sizden fikrinizi öğrenmek istedim . Beni linçlemenizi değil . Herkes farklı biçimde bağlanıyor farklı şeyler yaşıyor . 10 sene olmadı daha 2 senedir evliyiz ve bazı şeyleri aşmaya çalışıyoruz . Ayrıca 2 tane üniversite okudum ben . Ve ailem de gerçekten şükürler olsun ki hep arkamda. Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir nefret . En azından dünyadaki herşeyi seviyorum ve önyargılı değilim . Ben bu sorunu aşarımda sen o sorunu nasıl aşacaksın onu düşün

Evden cikmaniza izin vermiyor telefonu vermiyor aramalara kapatmasi zaten vence direk aldattiginin gostergesi siz nasil bunlara tamam diyebiliyosunuz bu adam bir isler cevirmiyorsa bende hicbisey bilmiyorum

Back
X